Memoari jednog kurvara: Drugi deo – Istina

Tri nedelje kasnije.

Poserem vam se na „tu-tu“. Pojebala me je četr’es puta za ove tri nedelje, nikad nije kasnila i uvek se javljala na telefon. Šta ima da mi kaže? I od kad uopšte ona ima bilo šta da kaže? Znam da nije ništa bitno, nego mi samo baca rovca da se nerviram. Zvono! Evo je!

-Pa gde si ti Monika oči babine?! Uđi, sedi, pripali cigar, skini se gola i prebaci na er te es da gledamo Šešelja.

-Opet si neozbiljan.

-Jebiga kad sam odrastao u vreme sankcija pa me keva dve godine ‘ranila samo Unproforovim mesnim nareskom k’o mačku. Dobro, izvini, evo neću više. Šta si htela da pričamo?

-Da li si se ikad zapitao zašto se uvek nalazimo u tvom stanu, a nikad u mom iako je preko puta?

Jebote! Je l ovo neko trik pitanje? Što se tiče tog nalaženja pitao sam se samo ‘oćemo se z’guza nalaziti vaginalno ili napokon u dupe. Kako je počelo večeras, pre ću ja ući u istoriju nego u bolji slot. Ne mogu to da joj kažem!

-Iskreno Monika, nisam. Bilo mi je bitno da se nađemo, a sad gde…

-Ne patetiši! Da li si se pitao zašto nikad nigde nismo izašli. Zašto te nisam upoznala sa svojim drugaricama?

Šta je ovo, kviz? Ako pogrešim ‘oću se vratiti na prvu zagarantovanu sumu – ponovo nejebač? Možda sam se i zapitao, na sekund i po, ali onda sam se setio da ne mogu da jebem u restoranu dok čekam precenjene špikovane dagnje. Što se tiče drugarica moram priznati da su mi na njih par puta odlutale misli dok sam joj jezikom tretirao popizdinje k’o dete čoko – moko. Ne mogu to da joj kažem!

-Jesam, ali sam mislio da ti ne želiš da bilo gde idemo. Uostalom, ni ja tebe sa drugovima nisam upoznao.

-Eto vidiš, baš u tome je point. I u pravu si. Nisam želela da me bilo ko vidi sa tobom, ali drugove želim da ti upoznam.

Ova mene ‘ladno zajebava! Dobro, neću biti sujetan, ni ćale neće sa mnom međ’ ljude još od kad je guglao moje ime da vidi kako stojim na fakultetu pa me video kako stojim na pandurskim kolima i pevam četničke. Zašto drugove?! Da ja nju lepo surduknem kroz prozor i dobro?! Ne mogu to da uradim.

-Dobro! Znam da ja nisam baš reprezentativna pojava i ‘ajde…razumem ako nećeš da me vide sa tobom. Ali koji će ti kurac moji drugovi?

-Slušaj i pokušaj da mi lobanju ne ulubiš pepaljarom. Ja sam prostitutka! Profesionalna kurva koja se jebe za pare. Nisam htela da tebe vide sa mnom da te ne kompromitujem, a ne obratno. Zbog čega mi trebaju tvoji drugovi…pametan si, možeš sam da shvatiš.

Dobro da se nisam pohvalio babi. Šta je ovo boktejebo! Divljaju mi misli po glavurdi k’o što je dop divljao po Ejmi Vejnhaus. Je l ona mene namerno startovala u liftu? Podmetnula mi kondom? Jebote, triper, kondilomčine i hlamidija u najavi. Samo da nije nešto gore. Uvek sam koristio kurton i to na njeno insistiranje. Nisam! Ne mo’š ližeš pičku sa kurtonom. Manifestovaće mi se neka štroka po faci pa ću da ličim na Rušku Jakić kad se probudi. Kaži nešto idi u pičku materinu!

-Pa…je l sam ti dužan neke pare?

-Očekivala sam da ćeš reći nešto glupo, ali si ipak uspeo da prevaziđeš očekivanja. Naravno da nisi, ali morala sam da ti kažem. Ispričaću ti sve šta i kako, naravno ako želiš?

-Izvini jebiga, nisam Ričard Gir pa mi konverzacija sa kurvama ne ide spontano k’o sa kevom. Ali naravno da me zanima. Nisam bio ovako znatiželjan još od kad sam drkanje provalio. Hego šta nego ćeš da mi ispričaš!

-Ispričaću ti, ali idemo prvo kod mene da ti pokažem stan?

-Zašto? Stanovi za kurve se razlikuju? Kurvopleksi, šta?!

-Videćeš!

Opasno mi ide na kurac kad mi žene bacaju neku misteriju, al’ to im je valjda u genetskom kodu. Jebeš ih! Uostalom, idem kod kurave u stan, šta loše može da mi se desi? Videćemo uskoro, odgovor je u komšiluku.

Nastavak sutra…

Tagovi:

kurve