Natekli testisi – Mit ili medicinska činjenica

-Uh kako si samo nežan! Lepo se ljubiš, ali moraćemo da stanemo na ‘vatanju. Nisam spremna, mislim da žurimo.
-A mene što boli k’o da me Meireleš pogodio loptom u jajca, to ništa… Mogla si kraću suknju da obučeš.

Otekli skrotumi kao posledica prevelikog seksualnog uzbuđenja koje nije praćeno ejakulacijom, iliti blue balls, na američkom slengu, nije medicinski fenomen. Nema tu ničeg fenomenalnog. To je patnja. To su one situacije, sam si s ribom, veza je na početku, još ispituješ teren, a ona dobraaaa, boban radi mirno, ali jebeš ga, nema nikog s njim da se rukuje. Za seks je prerano, ili zato što je nevina, ili što se znate kratko, ili što će sutra da se pojebe s nekim likom koji je ne jebava dva posto. Elem, da umočiš nećeš, za hendžab je takođe prerano. Posledica… fantastično jak bol u predelu porodičnih dragulja.

 

A da probam led da stavim?

Ovo stanje se ne javlja kod svih muškaraca. Kod nekih se javlja povremeno, dok je kod nekih, kao kod autora ovog teksta, pravilnost, svaki put kad se satima krlja s curom a ne jebe. Oko mehanizma nastanka bola, naučnici (da, i o modrim jajima se vode polemike, što govori u prilog ozbiljnosti situacije) nemaju usaglašen stav. Neki misle da je problem vaskularan, produžena erekcija, venski zastoj na nivou skrotuma, bol. Neki misle da dolazi do proširenja semenog kanala nabujalom spermom, koja, na žalost svih ostaje tu zarobljena. Neki spominju i kratkotrajni otok prostate. Neki tvrde čak da je problem neurotske prirode, da nema anatomsku osnovu, nego umesto da te boli glava što si ostao suva, podvesno se bol prenosi dole. Neki kažu, ženski naučnici naročito, da bol ni ne postoji, da samo igramo na kartu sažaljenja da bi se obrisali za snošaj. Dragi ženski naučnici, MRK! Bol je itekako stvaran.

Kako bismo ga opisali? Tup, tišteći bol u predelu jaja, koji se širi u perineum (to vam je ono između rča i muda lolol) i u bešiku. Intenzitet: u zavisnosti od stimulacije. Ako ste se samo ljubili, malo si opipao sisić, ima da te boli ko kad u tesnim pantalonama nezgodno sedneš na jaje. Malo, i kratkotrajno. Međutim, ako te je jahala preko gaća, milovala ti bobana preko lona u dužem vremenskom periodu, a da se to nije završilo hendžabom, ima da te boli kao da ti Ptica Trkačica pustila klavir sa neke stene Velikog kanjona na dotične oble drugare. Bi-bip!!! Agonija traje satima, bol na trenutke prestaje, pa se po promeni položaja vraća, na dodir je još gore i to traje dok ne primiš lek, o kome ćemo kasnije.

Bol, ako ti se prvi put tako desi, ili ako si mamin hipohondarčić može da te podseti na svašta. Na upaljenu bešiku, npr. Može da liči i na onaj bol koji prethodi eksplozivnoj dijareji, nije isključeno da sedneš na šolju i ćorak. Možeš čak, ako si pio prethodne večeri da vraćaš film jesi li dobio neki šut u prepone, kol’ko jako boli. Ne možeš da sediš lepo, ne možeš da stojiš, u ležećem položaju tek dobiješ neko olakšanje. I ako baciš pogled na svoje napaćene drugare, videćeš su naprasno počeli da navijaju za Čelsi. Venski zastoj. Ajmo plavci!

Lek je jako jednostavan, ako si iole opravan u mozak. Ja prvog puta nisam bio, požalio se iskusnijem burazeru:

-Tebra, nešto me boli stomak, kao slepo crevo, dete mu, samo niže.
-Da, slepo crevo, a ti se meni žališ jer sam abdominalni hirurg. Nego čujem privodio si Nadicu, a ona ima reputaciju da se čuva, ako me razumeš. Sevaju ti muda,a ?
-Kao da se Zevsov gnev usmerio na moje gonade. Šta da radim?
Tada brzog neta nije bilo, samo dial-up, kablovska je bila u povoju, a TV1000 držao monopol adolescentske masturbacije.

-Gledaj ti vi uan tausend posle dvanaest.
-Ma daaaj, pa tu se ništa ne vidi…
-Biće dovoljno. Mada i ne treba ti vizuelna stimulacija.

Burke je bio u pravu. Nisam mogao da čekam do 12 da gledam dijaloge od 10 minuta i dlakava leđa glumca koji radi nešto, masira, jebem li ga. Pravac klonja.

Bol neće prestati momentalno, ali će smanjiti jačinu posle ejakulacije. Sam čin samolečenja će da traje, zbog napaljenosti…pa recimo da bi fizičari merili poluraspad nekog atoma kol’ko bi brzo svršio. Za dvadesetak minuta bićeš kao nov. Ali stres za organizam je stres. Nećeš baš moći tog dana komotno da se počešeš ko šimpanza dole. Ali bar ne boli onoliko više.

Tagovi:

seksžene
 • klokan

  kurvo

 • like! :D

 • Anonimus

  Ja trenutno imam taj problem imao sam ga i ranije isto ali posle dva tri dana stane bol medjutim ovoga puta traje to vec duze, desno jaje me boli ne smem ni da ga pipnem kad legnem da spavam jedva se namestim nekako da me ne boli, nije, ne znam koliko strasan bol ali ipak boli isto imam bol u predelu besike malo iznad levog jajeta. A istina je da sam u toku prosle nedelje imao nekoliko puta odnos dan za danom ali nisam ejakulirao vec smo dosli do kraja i ja ga izvadio i nisam hteo da svrsavam… I od tad me bole jaja tj desno jaje nenormalno… Ali nije modro niti sta samo se nadulo malo ali nista strasno ali ipak boli.. Ako ne prodje do ponedeljka moracu do uroologa.

 • hazim

  neke 1978 imo ja butre u sremcici,idobro se nafatali i kad je trebalo dono glavno kaze ona imam period.dok sam se vracao u bg (zivio na lekinom brdu)nisam mogo ni hodati kako treba,jedva ceko da dodjem do wecea da ga otamburam.

 • Cavil Ikon

  Kakva devojka, nisam je nikad ni imao da bi mi ona to izazvala.
  Ali zato preko pola sata masturbacije ideći od klipa do klipa po Internetu izazove isti efekat.