Sve o sisama

Nakon članka “Sve o ženskom dupetu” dolazi članak sa istim scenarijom samo drugom glavnom glumicom. Ovaj put najveći honorar dobija njeno visočanstvo – sisa.

ISTORIJA I UMETNOST IZ SISNE PERSPEKTIVE

Sise na videlu su bila normalna pojava širom Evroazije od perioda pre antike pa sve do renesanse. Baš zato tokom svih tih vekova niko nije obraćao posebnu pažnju na njih. Kao sad u Africi i njihovim plemenima. Seljančice su se normalno zapirale međ nedrima na radost prolaznika, mlade mame dojile pred svima, a dvorske dame hodale naokolo u haljinama koje su imale ugrađen prvi vonderbra. Zajebanciju je, kao i uvek, upropastila viša sila. Pa sad kojoj god da se moliš, nema veze, nijedna baš ne gleda blagonaklono na bilo kakvo golo meso, pa čak ni na sisu.

Zabranjeno:

Greota odboga.

 

Ali, kao pravi junak ove priče, sisa je tek u sukobu s velikim neprijateljem pokazala svu svoju silinu. Njeno uklanjanje iz javnog života izazvalo je potpuni kontraefekat. Sisa je postala ideal, objekat čežnje i uzrok mnogih frustracija i fiksacija savremenog mužjaka. Isprva je samo velikim majstorima mogao da prođe neki nipl slip.

Ticijanova venera koja je evidentno bila levoruka.
Tintoretov portret žene sa ogoljenim grudima.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Morali smo da trpimo nekoliko vekova skoro potpunog bezsisja da bi bradavica mogla odvažnije da proviri ispod zakopčane kragne. Za našu stvar prvi su počeli da se otvoreno bore stari perverznjaci, Francuzi.

Anri IV pita na koliko megaherca je radio Krajina?
Renoar - čovek sa fetišom prema ženama koje se zapiraju.
Renoar - ipak, čovek sa fetišom prema masnijim ženama koje se zapiraju.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A onda je došla fotografija. Petnaest minuta kasnije neko je fotografisao prvi par sisa. I muškarci i žene su se složili da je to nešto što vredi ovekovečiti.

Odbrojavanje:

Tri!
Dva!
Jedan!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Srećna nova era:

I mi kažemo.

SISINO OKRUŽENJE I TEHNIKE ZLOUPOTREBE

Osnovni odevni predmet sise je grudnjak. Nastao je u 19. veku kao opšte prihvaćena zamena za korsete. Do danas je umnogome evoluirao i služi da poboljša oblik sise, podigne ih, prividno ih uveća, prekrije bradavice i spreči ih da upadaju u čorbast pasulj tokom ručka.

GRUDNJAK:

Rozo i čipkano odaje utisak... šta je njoj smešno keve joj?
Sportska verzija - da ne landaraju kad se štarta bašta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tehnika zavođenja:

Ne oblizuj se! Ne kažem njoj.

BEZ GRUDNJAKA:

Vidim ćero, al slabo tu i sisa ima oči mamine.
Spremi se, očekujem mnogo kaldrme i rupa usput.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Tehnika zavođenja –  vežba saginjanje:

 

Kladim se da ne mo'š sto puta?

 Tehnika zavođenja – vežba skakutanje:

Jedan, dva... jače skači... ruke gore... tako je.

MOKRA MAJICA:

Zaliva vitaminima da još porastu.
Pazi, molim te, da se ne preladiš.

Tehnika zavođenja:

Prava žena. Istovremeno i zavodi i pere kuću.

 GLEDANJE U SISU

Fenomen o kome je već mnogo priča ispričano. Muškarac jednostavno ima potrebu da pogleda sisu bez obzira što su ga Bonton i baba učili da to nije u lepo. To se ne može naučiti, sa tim se rodiš. A oni koji sa rođenjem nisu dobili potrebu da pogledaju sisu sigurno ne čitaju ovaj tekst, nego gledaju slike muškog donjeg rublja sa modne revije u Riminiju. Na kraju krajeva muškarci gledaju sisu jer je žena htela da je gledaju. Da nije htela obukla bi Fubu duks sa kapuljačom i ogromnim džepom na stomaku, a ne dva babina miljea sa TV-a, čisto da prekrije bradaje.

Za eksperimentalni dokaz imamo zahvaliti istraživačima koji su najsavremeniju tehnologiju merenja pokreta oka „Eyelink 1000“, vrednu 60 soma dolara, upotrebili na najtarzanskiji mogući način: da otkriju da je muškom oku potrebno 200 milisekundi da se fokusira na bradavicu novougledane žene.

Ma jebo i Irak i naftu i sve. Mali, vodi ovo u bunker, ukopaj do pasa u pesak i zaplaši kundakom.
Evo, počeli su da proizvode Džinovske žene, a nisu ih naučili da se saperu posle sapunjanja.

 

 

 

 

                                                                                     

Nuspojave:

Brže trči idupičkumaternu.

OBLICI SISE

Postoji mnogo  tabela u kojima je izvršena podela dojke po obliku. Uglavnom su to neozbiljne podele koje je napravio neki šaljivi momčić iz Jute koji je jebo dva puta u životu, oba puta loše, a sisu video samo jednom jer prva nije tela da skine majicu zbog neočupane dlake na bradži. Ovo što sledi je ozbiljna tabela koju su sastavili doktori anatomije iz Jute koji su doduše verovatno istog seksualnog iskustva kao šaljivi mladić. Ali znaju znanje, čitalo se knjiga.

Dakle veoma je jednostavno. Cilj je da navataš sisu iz gornjeg reda tabele. Tamo jedino ova treća, viseća, malo ruši prosek, ali i ona ima svoju publiku. Iz donjeg dela tabele ovaj “snupi brests” jedan može lepo da čučne posle devet vinjaka. Bradža fina, k’o pampur na Pajinom belom.

UPOTREBNA VREDNOST

Istina je da se sisa u osnovi koristi samo za dojenje i za vaginalnu manipulaciju, ali ipak postoje alternative gde može da nađe svoju svrhu.

Nariktaj na Mileta Ignjatovića i odvrni do panja.
Praonica kod Joje. Ostaneš musav i ti i auto.

 

 

 

Naš favorit:

I MB bih pio da mi ga tako otvoriš.

SILIKON

Silikon se dobija iz silicijuma, materije slične metalu koja u dodiru sa kiseonikom oslobađa silikon dioksid, odnosno siliku. Njeno zagrevanje uz ugljenik na najvišim temperaturama produkuje materijal iz porodice silana, koji daljem procesom obrade prelazi u polimer nazvan silikon. Silikon može biti tečnost, gel ili gumena supstanca. Nalazi se  u sapunima, antidepresivima, mnogim poznatim proizvodima za kozmetiku i u mnogim poznatim ličnostima.

Evo, srećan Osmi mart ljubavi. Mada nam je crko Tiki bojler, bolje da si to tražila.

Ipak, silikon danas više nije luksuz. Košta manje od Punta starog 15 godina i ugrađuju ih svi od prodavačice u zdravoj hrani do zvezda Granda. I muških. Ukoliko se u sisu implementira ukusno odmerena količina silikona, a ne utrpa što više lopatom za sneg, gotovo je nemoguće proceniti koja ima prave a koja lažnjake. To se može zaključiti tek kada se dobije monitoring u ožiljke ili u to da sisa tokom seksa znatno manje landara po ženi nego što je normalno. Plus, kada se dotakne na niskom temperaturama ili nakon izlaska iz ladne vode. Biće mnogo hladnija od ženinog recimo ramena ili kolenice. Ali u trenutku tog saznanja i tvoje gaće su već pale.

                    Test jedan:                                                                            Test dva:

Silikon ili ne?
Silikon ili ne?

 


 

 

 

 

 

 

 

DEVET STVARI KOJE MOŽDA NISI ZNAO O SISI

Jedan
Psihijatri i dalje klasifikuju opsednutost sisama kao poremećaj, to jest fetiš. Ako se toga striktno držimo, velika većina vas koji čitate ovo je već za ludaru.

Dva
Leva sisa je skoro uvek veća od desne, otprilike u onom procentu u kome su desnoruki zastupljeniji od levorukih. Slučajnost? Ne znamo.

Tri
Sise su blagorodne. I to ne samo za bebe, nego pre svega za muškarce.  Nemački gerontolozi su ustanovili da gledanje u sise po desetak minuta dnevno produžava život, kroz njegov očigledno poboljšan kvalitet. Kevine se ne računaju.

Čet’ri
Silikon je tek najnoviji u širokoj plejadi materijala koji se tokom poslednjih sto godina ubrizgavao u potkožu u cilju povećanja grudnog gabarita. Naši raniji favoriti bili su: staklene kuglice, gumene grumuljice i, apsolutni šampion– volovska hrskavica.

Pet
Prosečna sisina težina je pola kile sala, mlečnih žlezda i kolagena, koji sve to drži na okupu.  Znači, sisu od svoje žene odmah na vagu za brašno, da vidiš da li si dobio koliko ti sleduje ili moraš da nadoknađuješ.

Šest
Najveće prirodne sise na svetu, bar  među zabeleženim, ima Amerikanka koja se krije iza umetničkog imena Norma Stic (zvuči kao „inormas tits“ – nesvakidašnje). Svaka sisa joj ima nešto jače od 25 kila. Što znači da je Norma ukupno gledano sisni ekvivalent broju od tačno 100 prosečnih žena i dojke su joj teže od Čede Čvorka kad se izuje.

Od viška ne boli glava, al kičma ubija.

Sedam
Najveće neprirodne sise na svetu ima Šeila Hršej iz Brazila, sada srećno nastanjena u Teksasu. Utrpala je u svaku sisu 4 litre silikona. Dakle, 8 ukupno. Skoro gajbu piva.

Razočaran? Pa i ova titula se nažalost kupuje, a svi znamo kojom metodom plaćanja.

Osam
Silikon je ne malo puta pomogao ili spasao život ženama širem sveta u saobraćajnim nesrećama izigravajući vazdušni jastuk. Među njima je i gore spomenuta Šeila.

Devet
U poslednjih 10 godina u Srbiji je, prema istraživanjima, prosečna veličina mladog para sisa pomerena za ceo jedan broj. I slovo. Sa 34C na 36D. Pa posle kažu da ništa dobro nije proizašlo iz onog bombardovanja.

POZNATE SISE

Prave, bez implanta. Glavne holivudske lobanje su oduvek znale to da cene. Dojkare su ih učinile poznatim, zbog njih su u početku dobijale uloge, pozivnice za žurke i bonove za hranu. Tarzanijina tri favorita.

Skarlet Johanson:                                                       Hali Beri:

Cela je dobra ko Šabanova diskografija, al sisa odskače. I bukvalno.
Dobila priliku da igra ulogu koja joj je kasnije donela Oskara. Zasluženo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Selma Haek:

Lepa je naravno, ali ako uspeš da joj se malo duže zagledaš u facu primetićeš da nije BAŠ toliko lepa.

KRAJ

Iako su ženama sise bliže srcu nego dupe, nama sa Tarzanije je obratno. Žensko dupe nam je bliže srcu nego sise. I vi ste u anketi u prošlom članku rekli da više cenite pedu, ali ipak nismo mogli da zapostavimo sisu. Nije zaslužila.

  • gvelja

    Na slikama starih majstora, Maja itd, grudi su uglavnom male.