Tarzanija fantazi : Četvrtfinale EP, četvrtak 20:45 h

EVROPSKO PRVENSTVO ULAZI U NOKAUT FAZU A VREME DA JE DA SE SITUACIJA RASPLETE I NA NAŠEM FANTAZIJU!

MALO MENJAMO FORMAT TAKMIČENJA. NAIME, SADA ĆEMO IGRAMA OBUHVATITI SVE ČETIRI UTAKMICE ČETVRTFINALA I TO ĆEMO RAČUNATI KAO DVOKOLO. DAKLE, OVAJ FANTAZI ZA  ČETVRTFINALE EP, ĆE PREDSTAVLJATI 6 I 7. KOLO, POLUFINALE 8. I 9. A POSLEDNJE KOLO FANTAZIJA I KONAČNU ODLUKU O TOME KO NOSI NAGRADE, OSTAVILI SMO ZA FINALE EURA, KAKO I DOLIKUJE.

Da ne zaboravimo, naravno, evo tabele posle petog odigranog kola.Sva pitanja vezano za tabelu, postavljajte na inboksu naše fejsbuk stranice ili na samoj belešci koja sadrži tabelu.

Ostalo se nije promenilo.Svaka ponuđena igra je igra za sebe i trebate je prognozirati. Vaše prognoze ostavljajte u fejsbuk komentarima na sajtu. Prognoze ostavljene u komentarima na fejsbuk stranici i diskus komentarima neće biti uračunate! Prognoze se ostavljaju do pola sata pre početka prve utakmice četvrtfinala, dakle zaključno sa večeras u 20:15 h.

A sada, evo igara za četvrtfinale EP…

1) Pogodi ko prolazi ( Gađaš ko prolazi za sva četiri para, svaki pogodak ti donosi četiri poena )

Parovi četvrtfinala su :

Češka – Portugal

Nemačka – Grčka

Španija – Francuska

Engleska – Italija

————————————————————————————————

2) Strelci ( Imaš pravo na izbor tri strelca iz svih 8 ekipa. Ako pogodiš jednog od tri navedena, dobijaš tri poena. Ako vežeš dva, dobijaš 7 poena. Ako vežeš tri, dobijaš 15 poena. Za svaki autogol tvog pulena gubiš 2 poena. Za svaku asistenciju dobijaš po poen. )

————————————————————————————————-

3) Kasapi i Busketsi. ( Biraš jednu reprezentaciju za koju misliš da će biti najgrublja i najsmrdljivija u četvrtfinalu. Ako pogodiš dobijaš 7 poena. Pobednik se određuje na sledeći način : za svaki regularni žuti karton, ide 1 bod. Za direktni crveni 3 boda. Za dva žuta jednom čoveku, 2,5 boda. Za žuti zbog odugovlačenja ili neopravdanog prigovora 1,5 bod. Za žuti  zbog simuliranja 2 boda. Za žuti zbog pljuvanja, udaranja i ostalih Miha – Pepeovština 3 boda. Ako su ovi specijalni žuti, drugi žuti, ide i onaj bonus od pola boda. Takođe bonus od pola boda ide i ako su to direktni specijalni crveni. Ako igrač dobije karton a redakcija Tarzanije proceni da ga je neko đubre isprovociralo nečasno, neće dobiti bodove. A ako se taj smrad provokator izvukao bez kartona, dobiće pola boda.Računaju se i kartoni klupi.)

————————————————————————————————–

4) Produžeci ( Pogađaš na kojoj utakmici će se igrati više od 90. minuta. Imaš jedan izbor. Ako pogodiš, dobijaš 3 poena)

————————————————————————————————–

5) Bonus igre ( Svaka bonus igra se odnosi na celo četvrtfinale, dakle na sve četiri utakmice. Imaš pravo da biraš dva mala bonusa i još dva velika.Četiri ukupno. )

5a) Mali bonusi 

5aa)  Jedanaest i više golova na sva četiri meča. U 90. minuta. (4 poena)

5ab)  Jedan i više pogodaka, igrača iz zadnje linije ili golmana. (4 poena)

5ac)  Dva crvena kartona i više. ( 4 poena)

5ad)  Dve i više utakmica 0:0 ( 4 poena )

Svi mali bonusi važe za 90. minuta igre.

5b)  Veliki bonusi

5ba)  Crnci postižu 4 i više golova. ( 10 poena)

5bb)  Sve južnije reprezentacije prolaze. Portugal, Grčka, Španija, Italija. ( 10 poena)

5bc)  Nekatolik daje gol van 16 metara ( 1o poena )

5bd)  Dva ili više pogodaka u zaustavnom vremenu drugog poluvremena ili drugog produžetka. ( 1o poena )

Svi veliki bonusi važe za 120. minuta igre.

—————————————————————————————————

Od ovog kola nije više moguća dopuna prognoza u nakadnim komentarima. Još jednom, tabela posle petog kola i srećno svima u prognozama.