Tarzanija fantazi: Milan – Barselona 20:45 h

Pozdrav, Tarzani.

Za početak, ovde možete videti tabelu Tarzanija fantazija posle prvog kola.

DRUGO KOLO TARZANIJA FANTAZIJA. POHOD NA PRVA TRI MESTA I TARZANSKE PAKETE SE NASTAVLJA.

Za ovo jubilarno drugo kolo, odabrali smo prvi meč četvrtfinala Lige Šampiona između Milana i Barselone koji se igra večeras na San Siru u 20:45 h.

Čekaju vas neke stare a i neke nove igre. Sistem igranja ostaje isti. VAŠE PROGNOZE  OSTAVLJATE U FEJSBUK KOMENTARIMA NA SAJTU. DISKUS KOMENTARI I KOMENTARI NA FEJSBUK STRANICI NEĆE BITI UZETI U OBZIR.

PROGNOZE SE OSTAVLJAJU DO KAD JA KRENEM U KLADŽU DA GLEDAM TEKMU.TO ĆE BITI NEGDE OKO OSAM I DESET, OSAM I PETNAEST. KAD KRENEM OSTAVIĆU DUGU CRTU U FEJS KOMENTARIMA KAO GRANIČNIK.

I da, napravili smo jednu malu promenu u sistemu takmičenja. Zbog vašeg ogromnog odziva, treba nam mnogo vremena da regulišemo tabelu. Zato neće biti fantazija dva puta nedeljno, već jednom. Moram da stižem i na obavezne vežbe na fakultetu, jebiga. Zato, jedan fantazi nedeljno, deset kola, posle kojih tri najbolja dobijaju nagrade !

E, KAD SMO ZAVRŠILI SA OVIM TEHNIKALIJAMA, EVO IGARA ZA VEČERAŠNJI MEČ!

Konačan ishod meča: Pobeda Milana (2 poena), nerešeno (3,5 poena), pobeda Barselone (2 poena).

Pogodi igrača Milana koji postiže gol:

Imaš pravo na jedan izbor. Ako pogodiš dobijaš 5 poena. Možeš da odigraš i da niko iz Milana ne daje gol. To takođe donosi 5 poena. Ako tvoj igrač postigne više golova za svaki dodatni dobijaš još 2 poena. Ako tvoj igrač postigne autogol gubiš tri poena.

Pogodi igrača Barselone koji postiže gol:

Imaš pravo na jedan izbor. Ako pogodiš dobijaš 5 poena. Možeš da odigraš i da niko iz Barselone ne daje gol. To takođe donosi 5 poena. Ako tvoj igrač postigne više golova za svaki dodatni dobijaš još 2 poena. Ako tvoj igrač postigne autogol gubiš tri poena.

VAŽNO:  Pogodi igrača Milana i Pogodi igrača Barselone su dve odvojene igre!!

Broj žutih kartona na utakmici:

a) Više od 5,5 ( 1 poen)

b)Manje od 5,5 ( 1 poen)

Direktan crveni se računa kao dva žuta kartona. Dakle, ako jedan igrače dobije dva žuta, to su samo dva žuta. Ali ako recimo, dobije direktan crveni preko žutog, to su tri žuta kartona.

Bonus igre:  Možeš da odabereš dve od četiri

a) Ibrahimović daje gol van šesnaesterca ( 7 poena )

b) Buskets se folira i valja po zemlji ( 7 poena )  * slobodna ocena tarzanije

c) Sedorf beleži asistenciju ( 7 poena)

d) Mesi dribla golmana Milana i postiže gol ili asistenciju ( 7 poena )

Srećno u prognozama i još jednomtabela posle prvog kola!