Tarzanija fantazi: Partizan – Crvena Zvezda, subota 19:30 h

POSLEDNJI VEČITI DERBI U SEZONI, ČETVRTO KOLO FANTAZIJA. VEČITI RIVALI ĆE ODMERITI SNAGE U SUBOTU, OD 19:30 ČASOVA, A ZA VAS ĆE TO BITI PRILIKA DA SE PRIBLIŽITE JEDNOJ OD TRI NAGRADE KOJU DELIMO.

VEČITI DERBI NOSI SVOJE SPECIFIČNOSTI, TE JE SAVET DA PROBATE DA BUDETE PROGNOZER A NE NAVIJAČ.

NARAVNO, EVO I TABELE POSLE ODIGRANOG TREĆEG KOLA.SVA PITANJA VEZANO ZA TABELU POSTAVLJAJTE U INBOKS NAŠE FEJSBUK STRANICE ILI NA SAMOJ BELEŠCI KOJA SADRŽI TABELU.

Sistem igranja ostaje isti. Svaka ponuđena igra je igra za sebe i trebate je prognozirati. Vaše prognoze ostavljajte u fejsbuk komentarima na sajtu. Prognoze ostavljene u komentarima na fejsbuk stranici i diskus komentarima neće biti uračunate! Prognoze se ostavljaju do pola sata pre početka utakmice, dakle zaključno sa subotom, 19 : 00 h.

A sada, evo ponuđenih igara za duel Partizana i Crvene Zvezde :

1) Konačan ishod utakmice : Pobeda Partizana ( 2 poena ), nerešeno ( 3,5 poena), Pobeda Zvezde ( 2 poena )

2) Pogodi igrača Partizana koji postiže gol : Imaš pravo na jedan izbor. Ako pogodiš, dobijaš 5 poena. Možeš da odigraš i da niko iz Partizana ne daje gol. To takođe donosi 5 poena. Ako tvoj igrač postigne više golova, za svaki dodatni dobijaš još 2 poena. Ako tvoj igrač postigne autogol gubiš tri poena.

3) Pogodi igrača Crvene Zvezde koji postiže gol : Imaš pravo na jedan izbor. Ako pogodiš, dobijaš 5 poena. Možeš da odigraš i da niko iz Zvezde ne daje gol. To takođe donosi 5 poena. Ako tvoj igrač postigne više golova, za svaki dodatni dobijaš još 2 poena. Ako tvoj igrač postigne autogol gubiš tri poena.

4) Izvedeni korneri : a) Partizan više ( 1 poen )

b) Zvezda više ( 1 poen )

U slučaju jednakog broja izvedenih kornera, pobednik igre je tim koji je izveo prvi korner na utakmici.

5) Bonus igre : Možeš odabrati dve od četiri

a) Penal. ( 7 poena )

b) Prekid igre zbog bakljade ili kakvog drugog incidenta na tribinama. ( 7 poena)*

c) Belci ne postižu više golova od crnaca. ( 7 poena) **

d) Tri i više kartona koji nisu vezani za startove i faulove. ( 7 poena ) ***

* ne misli se samo na potpuni prekid meča, već i na bilo kakvo stopiranje sata zbog navedenih stvari, recimo na par minuta, dok se raščisti dim od baklji.

** dakle, igra je prošla i ako je broj golova jednak. Npr, Dijara i Vukić strelci za Partizan, igra je prošla.

*** simuliranja, prigovori, odugovlačenja, namerna igranja rukom, nesportsko ponašanje tipa pljuvanje, udaranje itd. Važe i kartoni dati klupi.

Srećno svima u prognozama i još jedno, tabela posle trećeg kola.