Tarzanija fantazi: Polufinale EP, sreda 20:45h

DAKLE, IDEMO JOŠ JEDNO DVOKOLO, DA SE ZAUZME ŠTO BOLJA POZICIJA PRED FINALE EURA I PRED FINALE TARZANIJA FANTAZIJA.

TABELA POSLE SEDMOG KOLA. SVA PITANJA U VEZI SA TABELOM POSTAVLJAJTE NA KOMENTARIMA SAME BELEŠKE KOJA SADRŽI TABELU ILI NA INBOKSU NAŠE FEJSBUK STRANICE.

Svaka ponuđena igra je igra za sebe i treba je prognozirati.Vaše prognoze ostavljajte u fejsbuk komentarima na sajtu. Prognoze ostavljene na fejsbuk stranici i na diskus komentarima neće biti uračunate! Prognoze se ostavljaju do pola sata pre početka prve utakmice polufinala, dakle zaključno sa večeras u 20:15h.

A sada, evo igara za polufinale EP…

1) Pogodi ko prolazi (Gađaš ko prolazi u finale. Jedan pogodak donosi pet poena a pogođeno tačno finale, odnosno oba pogotka, 12 poena)

Parovi polufinala su:

Španija-Portugal

Nemačka-Italija

—————————————————————————————————

2) Strelci (Imaš pravo na dva izbora. Za svaki pogodak dobijaš 7 poena. AKO BIRAŠ RONALDA ILI GOMEZA, A NE DAJU GOL, GUBIŠ POEN ZA SVAKOG OD NJIH. Svaki autogol tvog pulena se računa kao minus tri poena.  Svaka asistencija kao dva poena)

—————————————————————————————————

3) Hajduk Kula (Pogađaš reprezentaciju koja će imati najmanje šuteva u okvir gola. Imaš pravo na jedan izbor i pogodak ti donosi 5 poena. Ako su dve ekipe izjednačene, gleda se ko ukupno ima manje šuteva. Ako su i tu izjednačene, gleda se ko je imao manji posed lopte. Ako je i to kakvim slučajem isti procenat, obe ekipe donose bodove)

—————————————————————————————————

4) Bonus igre (Imaš pravo da izabereš dve, bilo koje)

a) Gol iz prekida, bez penala (5 poena)

b) Obe utakmice odlaze u penal seriju  (7 poena)

c) Autogol (10 poena)

d) Penal (5 poena)

e) 6 i više golova na oba meča (7 poena)

f) Evropljanin ne postiže gol u oba meča (10 poena)

Sve bonus igre važe za 120 minuta igre. Golovi dati u penal serijama se ne računaju za strelce!

Nije više moguća dopuna prognoza u nakadnim komentarima. Još jednom, tabela posle sedmog kola i srećno svima u prognozama.