Tarzanija lista animoziteta (40. – 31. mesto)

40. Ivan Tasovac

Neumorni ratnik u borbi za kulturu kruga Dvojke, naoružan arogancijom i frizurom tinejdžera, nastavlja svoj višedecenijski izlet u pubertet. Tasovac je onaj klinac u srednjoj školi koji se nadmeno smejulji u uglu učionice, uvek spreman da ti objasni zašto je njegov bend bolji od tvog, ali srećom, ljude uglavnom zabole za ono što ima da kaže. Poput svakog adolescenta, od nedavno muči muku sa krizom identiteta, te nevešto koketira između ucenjivačkog ministra i estradne zvezde, pritom nekako uspevajući da bude nesposoban za bilo koju ulogu. Željno iščekujemo njegovu sledeću kampanju koja će potvrditi koliko on misli da je pametniji od ostalih i koliko nas, u stvari, boli kurac.

39. Andrej Fajgelj

Fajgelj je osoba koja bi se vrlo verovatno našla koji stupanj više na listi, ali je njegova celokupna moć koncentrisana u #paranoidnim_heštegovima, te možemo bezbedno da ga ignorišemo. Ipak, neverovatno je zabavno zamišljati ga kako sedi zajapuren uz računar, drnda izlizanu F5 tipku u nadi da će uleteti u kakvu raspravu sa osobom relevantnijom od prosečnog srpskog tviteraša. Međutim, uvek ga dačeka samo jedan fejv i to onaj koji je samom sebi stavio.

Fan fekt: Fajgelj drži sopstvenu sliku na favikonu svog sajta.

38. Ivana Španović

Svaki skok Ivane Španović je skok SRPSKI naroda u naprednu budućnost, svaka njena Instagram fotka je slika prave SRPKINJE, a od svake njene kafe sa Vučićem, svi se kompletno tako dobro, onako SRPSKI, iseremo.

Inspirativno i bogougodno!

37. Mirjana Bobić Mojsilović

Voja Nedeljković sa jeftinom perikom se zaletela na Tviteru u sličnom maniru poput Fajgelja. Paranoja srpske kiosk spisateljice počinje da poprima epske razmere, i da je nesumnjivo gura u dalje ponore mentalnog ludila. Rat u Nagorno Karabaku? CIA. Puko net za vreme onlajn kurseva pisanja? CIA. Mira prestaje da bude relevantna? CIA.

Opušteno, Miro, suze su okej. Al možda je od kemtrejlsa, nikada ne znaš.

36. Radoš Bajić

Uspeh Radoša Bajića je zapravo monumentalan neuspeh srpskog naroda, kome nije bilo dosta višedecenijske ogavne pavićevštine, pa je poželeo nešto još gore. Haha, seljak smiješno priča, a ima i smiješan šešir, 10/10, remek delo srpske televizijske produkcije. Dok se RTS pita da li da reprizira babe i seljake dva ili tri puta dnevno, Radoš bez sumnje balavi po scenariju isflekanim od jagnjetine, ambiciozno nazvanom Šaljivi seljaci iz sela ili tako nešto, koga boli kurac.

Haha, smiješni brci!

35. Dejan Vuk Stanković

Budući da nemamo pojma ko je Dejan Vuk Stanković, niti zašto ima dva imena (a nijedno nije Ana ili Marija) zamolili smo ultra-eminentnog nezavisnog političkog analitičara, Dejana Vuka Stankovića, da nam razjasni zašto ga u stvari mrzimo. “Sva ta sranja što vi pišete, sve je to zavera protiv Ktulua, kosmičkog entiteta koji želi samo najbolje srpskom narodu. Terajte se u tri pizde lepe materine, sve je u redu, Ktulu je blagonaklon, u Srbiji je nikada bolje. Slava Ktuluu. Poz, DVS” – izjavio je nezavisni politički analitičar, Dejan Vuk Stanković.

34. Jelena Milić

Mirjana Bobić Mojsilović u negativu, osoba iza čijih izjava i postupaka može da stoji samo neka od sledeće tri teorije:

1) Biće stvoreno u laboratorijama Fort Noksa sa namerom da ide na kurac apsolutno svakoj osobi koja slučajno nabasa na nju u nekoj nebitnoj emisiji.

2) Utripovana velikomučenica koja svako jutro samu sebe šiba po leđima, jednom za Srebrenicu, jednom za atentat Franca Ferdinanda, jednom za srpsko-bugarski rat, i tako dok ne dođe do Dušanovih osvajanja.

3) Savršeni trol čija je svaka reč odmerena tako da izazove maksimalnu dozu iritacije kod prosečne osobe.

33. Žika Šarenica

Osim Dnevnika 2 i Slagalice, čitav RTS program se svodi na filler sadržaj. A pogotovo Žikina Šarenica, iliti Selo gori, a baba se češlja lajv, koja i dalje uspeva da zaserava svako jutro vikendom i te iznova podseća da ti, u stvari, ovaj program plaćaš. Žika nekako odoleva svakom vidu evolucije i samo se šalta sa slepih baba koji pletu goblene sa motivima kolubarskog kraja, na uzgajaoce autističnih sokolova iz Raške, i tako u krug dok krezuba sirotinja entuzijastično aplaudira.

32. Balša Božović

Balša je u stvari sasvim solidan fudbaler, da nije imao pehove u mladosti, verovatno bi dogurao do crnogorske reprezentacije. Al jebiga, zaglavio u Maleziji, pa ga šutnuli i odatle, al bar njegovi kažu da mu inače i nije tako loše.

A da, drugi i manje bitni Balša Božović je neki samopromoterski ljigavac iz DS-a, nije bitno.

31. Strajnić/Mijaljević/Stojanović

Nesposobna trojka srpskog sportskog novinarstva odavno je prerasla u parodiju same sebe. S obzirom da nam je fudbalska scena u totalnom kanalu, činjenica da znaš da će bilo koji meč da prenosi neko od ove trojice slepaca, dovoljna je da prevagne u korist teleteksta i neartikulisanog komšijskog navijanja. Ako bi bilo ko od njih trojice uzeo da grgolji antifriz sa komadićima stakla, uopšte ne obraćajući pažnju na utakmicu, nema sumnje da bi komentarisanje bilo informativnije i zabavnije.

 • Eustace Breeze

  Čuo ja jednom da se u Srbiji i Bosni digla buna kad su pred neko nogometno prvenstvo kablovski provajderi ukinuli gledanje HTV-a, jer su kao naši komentatori bolji od vaših. E sad, ako je to istina, stvarno mi je žao koga se to ima s krive strane Drine i Save, jer ova naša bagra su neprobavljivi logorejičari kojima je skandiranje ZDS na tekmi s Izraelom “fantastična atmosfera” (a to i nije najveći krimen).

 • Burek Sa Sirom

  Boli vas kurac, ovi nasi kao da komentarisu sahranu, svaki put se tripujem da je neki dan zalosti…

 • Nislija

  Zasto imam osecaj da ce Tarzani da stave na prvo mesto Malagurskog? :)

 • Dule

  Aca Informacija je nesto najbolje sto se desilo srpskom fudbalu posle Dejana Andjusa i Nemanje Vidica.

 • GeographyMSc

  Da Aca Informacija radijski prenosi fudbal niko nebi znao sta se ustvari desava na terenu. Srecom kad prenosi na TV-u uvek mozes da ga mutiras i ne slusas kretena kako jede govna o babi nekog tamo igraca koja se ceslja a selo joj izgore.

 • Perun

  Tarzani, samo vas cekamo da vidimo kolika muda muda realno imate i na koje cete mesto staviti orijentalnu Srpsku majku iz Zitoradje. Sve nesto mislimo da je necete ni staviti na spisak.

 • Tito

  Ko ste “vi”? Neki što do sada nisu čitali Tarzaniju pa ne znaju kakav je stav redakcije po pitanju Cece? (hint: svima je više okej nego što nije)

 • Asdf

  Je l moguce da je NATO kurvetina na tako niskoj poziciji?