Milošević je bio debilčina

Pre neko veče zove Soroš sa fiksnog, kaže ne može da spava, prevrće se, čas mu vruće čas ladno, smeta mu jorgan, guši ga, nije kaže normalno ovo vreme da bude u plusu, jeste reko pobiše ovaj narod, sve nas haarp potrova, kaže jeste evo i mene stiglo al to sam uključio onomad samo da istrebim Srbe pa vala mogu malo i da otrpim, nego nisam za to zvao. Zovem kaže jer se davno nisam posvetio omiljenom hobiju a to je zatiranje Srpstva i pravoslavlja, zapravo to mi je više profesija, kad pogledaš je sve svoje milijarde trošim na to, obrćem pare samo da bih mogao da napakostim Srbiji, šta ćeš, neko voli da gricka nokte sve do koske da izgrize, neko voli da miriše onaj sir između nožnih prstiju, a meni brate ništa slađe nema nego kad vidim preko satelita onog špijunskog da nejač i čeljad pate, pustimo ja i Dragica na plazmi pa gledamo po ceo dan. Nego vidim da narod u poslednje vreme nije onako lobotomizovan kao pre, vraća se starim vrednostima, razvio rezistenciju na otrove iz kemtrejlsa i vakcina, aj što su birali ove nije problem, to videlo da nema leba od srbijanja pa bi sad da se prišljamči al držim ja to na distanci ko kučiće, nego što se među omladinom ponovo hvali i uzdiže moj najveći neprijatelj, simbol slobodarstva heroj Slobodan Milošević, najlepši i najkuratiji vođa slobodnog sveta koji je odbranio svoju Otadžbinu. E pa računam nešto plaćam vas, pa ajte vidite da mi to sredite malo, ono poserite se malo po njemu i tako to, vidite pa mi završite to majke ti.

Rečeno – učinjeno, gospodin Džordž je možda mnogo toga, ali svakako nije jedno – sirotinja bez para koja te tera da pišeš za entuzijazam i eventualno paštetu od pileće pičke. A pošto volimo pare toliko da smo veru prodali za večeru (tepsiju ribe i to oslića, ne pangasijusa sirotinjskog), nije nam teško da u ovim mučnim vremenima loših imitatora podsetimo sve naše (bivše) čitaoce zašto je Slobo – koji je simpatičan jer je ihaha mrtav – najveće govno od predsednika koje je moglo da zadesi Srbiju i zadesilo ju je a tako joj možda i treba. A govno je zato što je bio nominalno nesposoban, tj. bukvalno NIJEDAN od zadataka koje mu je Ustav nalagao ili one koje je postavio pred sebe nije uspeo da ostvari, te ćemo u tom cilju pomenuti samo par, tek one najosnovnije:

 1. EKONOMSKA STABILNOST I BLAGOSTANJE GRAĐANA

Ako ćemo pošteno, jebeš narod koji iz generacije u generaciju prenosi mit o zlatnom dobu Ante Markovića, ono plate iljadu maraka koje ne možeš lako da potrošiš na moru, poserem vam se više i na to more, od Jugoslavije se samo mora sećate, a i to vreme ko da je trajalo sto godina a ne šes meseci – ajde godinu baš u vr glave. A taj mit je mogao da se prenosi (i prenosi se i dan danas) zato jer ONO ŠTO JE USLEDILO ŠOKIRALO JE SVE: u samo tri godine sve je to otišlo u kurac, ljudi su se gurali u redovima za kilo leba i litar zejtina kojih NIJE BILO MOGUĆE NAĆI, država je javno podržavala piramidalne šeme, štednja građana se nosila u džakovima na Kipar, a novčanice su imale devet nula i za njih nisi mogao da kupiš ni lipov kurac. Moguće je da ćeš ti što čitaš samo da zevneš u fazonu „dobro jebiga inflacija sankcije kurac blablabla opet ista priča“ jer jebiga oguglao si i uzimaš sve to zdravo za gotovo, ali probaj sebi da predstaviš što realnije možeš jebenu novčanicu od petsto milijardi zvaničnog novca sopstvene države za koju ne možeš da kupiš NIŠTA, a ona ti je u rukama, to ti je jedna iz svežnja koji si dobio kao platu u preduzeću koje ne proizvodi robu jer nema načina da je izveze, a nema načina jer je zemlja pod sankcijama,a tako je jer su sve ostale zemlje na svetu odlučile da ne žele da truguju sa njom i pitaš se tako držeći je da li te to možda dobri predsednik zajebava kada očekuje da je upotrebiš za robnonovčanu razmenu. A imaš nekoga o kome treba da brineš, ženu, dete, sakatog dedu, majku narkomana, neudatu tetku, kuče Nebojšu i tome slično, i onda lepo kreneš sa crevom u desnoj i flašom u levoj pa opleti po parkingu pod okriljem noći i rafalne paljbe, jer kao što bi prosečan retard sa nostalgijom rekao: „u ono vreme si makar mogo da muvaš nešto“, nesvestan činjenice da u normalnoj zemlji nije normalno da se muva, a kamoli da se time bavi narod u celini.

 1. GRAĐANSKA PRAVA I SLOBODE

Eh, srećna vremena, leto devesineke, sa televizora bije Nebojša Popov i „Ipak se okreće“,  iz radija bije Knez – „Ti si kao magija“, a na ulici bije narodna milicija, i to bije domaćinski, sa brkovima i plavom maskirnom uniformom, bila je to prava milicija, i to milicija a ne policija pederska, bije čuvenom „slobodankom“ od metar tvrde gume, bije ljude koji demonstriraju pod vođstvom onih koji će nam se kasnije potuljarski na drugi način usrati u živote, bije ih jer je sasvim prirodno da vlast bije nekoga jer je protiv nje, zato je vlast i mora da se brani, jer vlast je jedan čovek i jednaka je sa državom, a država je ona koja brine o tvojim pravima i slobodama i zato te bije. Jer nemaš ti šta da misliš, ima ko da misli za tebe i da pazi na tebe i da te bije a nije roditelj, nego država koja preuzima tu funkciju, daje ti pomalo da zavaraš glad tek toliko da baš ne umreš jebiga, bije kad je ne slušaš, priča ti bajke o Teslinom tajnom oružju i brzim prugama, i sve to u sred jednog od najvećih sranja koje je sama proizvela. Slobodan je narod nabaždario na „dobro je dok ne biju“ i time se svrstao u dugačku kolonu srpskih vladara koji svoj narod održavaju u slugeranjsko-robovsko-doušničkom grbavljenju siromašnog seljaka što gužva kapu pred kancelarijom.

 1. JAVNA BEZBEDNOST I RED I MIR

Pošto se radi o prežvakanoj temi, a i boli nas kurac da određenim ličnostima i ovde pravimo reklamu koje imaju i previše (LINK LEGENDE DEVEDESTIH), dovoljno je da čovek pogleda „Vidimo se u čitulji“, znači ne „Rane“ ni bilo koji film iz tog doba na temu, samo da isključi sve ostalo i pogleda „Čitulju“. Baš ti ljudi, sa baš takvim razmišljanjima i takvim neandertalskim facama, sa sve zaštitom narodne milicije i dobrovoljačkim jedinicama kolekcionara bele tehnike, vladali su tih godina i baš tebi, ni krivom ni dužnom, mogla je da sleti glava jer je neko pomislio da si ga krivo pogledao. „Ali nije to baš tako, to su bili momci sa asfalta sa kodeksom časti ser ser ser kenj kenj kenj ja jesam malo mentalno i uglavnom se obaveštavam o životu iz Kurira i Novosti ali to nije tačno.“ Činjenica da se uopšte priča o tom izmišljenom kodeksu koji su srpski kriminalci poštovali dokaz je da su Milomir Marić i Vanja Bulić nabolje investicije ako želiš da te neko opere, a ako te baš i ne opere onda da oko tebe stvori nekakvu romantičnu misteriju, jesu onako sladunjavi na rečima i bazde na vinjak i vlagu iz podruma, ali rade posao, čuvaju sliku o žestokim momcima koji su svoje rodoljubivo srce pokazali kako na frontu, tako i u zlatarama po Stokholmu i bankama u Parizu, jer kad oni obijaju i pljačkaju, pljačkaju za sve nas. Takoreći, ko mi da smo pljačkali, tako nam je srce puno, jebali su im majku tamo. I vrlo je slatka i zanimljiva činjenica da narodna milicija, u vlasti jednog čoveka i sa širokim ovlašćenjima da bije, privodi i ispituje nije mogla da se izbori sa njima.

 1. JEBENI TERITORIJALNI INTEGRITET I NACIONALNI SUVERENITET, RATOVI

OK, komplikovano je da se priča o tome pa i nećemo mnogo da seremo, stoga pod radnom pretpostavkom da je apsolutno svaki potez Slobodana heroja bio opravdan i promišljen, možemo da svedemo sledeći bilans:

Tačke 1, 2 i 3 su predstavljane kao nužne teškoće i iskušenja da bi se postiglo sve ono iz tačke 4. odnosno zaštita teritorijalnog integriteta i nacionalnog suvereniteta, kao i ratovi povedeni u tu svrhu.

Od tri rata (Hrvatska, Bosna, Kosovo), sva tri su izgubljena.

Teritorijalni integritet zemlje trajno i nepovratno narušen prepuštanjem Kosova međunarodnoj upravi, pod kojom je postalo de facto nezavisno.

Crna Gora, drugo oko u glavi, pet godina od referenduma 1992. menja stav o zajedničkoj državi a četrnaest godina kasnije beži iz nje.

 

Hvala ti Slobo, niko nije znao da pobeđuje kao ti.

 1. MEĐUNARODNI ODNOSI i UGLED ZEMLJE

Ne radi se ovde o „sending a pejnting tu d vrld“, nego o potpunoj nesposobnosti da se shvate odnosi u svetu i da se prema njima podešava nacionalna politika da bi se postigao neki cilj.  Jer jebiga, treba biti naročiti debil da ne shvatiš da se oko tebe ruše imperijalni blokovi, pa da se uzdaš u bivše supersile koje u to vreme ni sopstvenu težinu nisu mogle više da podnesu, a kamoli da se nadaš i prodaješ priču da će da ti poklone sistem protivvazdušne odbrane vredan milijarde. Radi se ne samo o sposobnosti nalaženja saveznika u rangu Najbolje Koreje, nego i o ignorisanju činjenice (jer posle tebe potop) da će te zemlje i narodi sa kojima se trenutno krviš i ratuješ – prosto neverovatno – OSTATI TU GDE JESU, U PRVOM KOMŠILUKU i da će sa njima i pored njih morati, hteli ne hteli, da se živi a bogami i sarađuje. I reč je o odgovornom vođenju državne politike, onom koje računa na vreme posle tebe, a ne o onom u kojem se ti poistovećuješ sa državom gde „ne napadaju Srbiju zbog Miloševića, nego Miloševića zbog Srbije“, jer Srbija je ta koju su na kraju napali i još se nije oporavila, a Miloševiću ništa falilo nije, čak je na kraju i umro u krevetu, u holandskom – ne turskom zatvoru, sa sva tri obroka dnevno, u prijateljskoj atmosferi bivših saboraca i protivnika, tolika je duša od čoveka bio da mu je i jedan Ante Gotovina izdao čitulju.

 

PS: Zašto stvarno sve ovo.

Prosto zato što svuda mogu da se vide retardirani klinci koji se ni rodili nisu, a već imaju neko mišljenje o svemu ovome, moronsko kao što su moroni oni koji im ga serviraju i nutkaju. Zato što već neko vreme postoji nekakva nostalgija za devedesetima, koje su počele pre trideset a završile se pre dvadeset godina, pa postoji određena distanca potrebna za romantizovanje tog vremena (razumem to, imam dosta lepih uspomena iz tog perioda, ali to nikako ne znači da je to vreme bilo pakleno sranje sa krvlju koja prska na sve strane, a ne znaš ni zašto a nije ni bitno). Zato što normalan čovek koji je sva ta sranja sam prošao i preživeo NE SME DA DOZVOLI NIKAKVO ULEPŠAVANJE I IDEALIZACIJU SRANJA KOJE NAS JE DOVELO I U OVU SITUACIJU DANAS. Jer ako išta liči na devedesete, to je ovo što se odvija ovih godina. Tačno, nema sankcija i inflacije, ali zato nema ni para ni posla, a već je neko vreme kako su počeli da biju. I jer je činjenica, čvrsta kao grad, da svako ko je preživeo ono doba verujući u Miloševića danas glasa za Vučića, a da sav onaj šljam koji je pišao po tebi, sirotinjo, zahvaljujući tome što je služio Miloševića, danas opet piša po tebi prislužujući Vučiću, pitajući se da li je moguće da si toliki debil da to još uvek srećno trpiš.

I mala poruka klincima, ali i svima ostalima: ako se posle poštenog prisećanja na sve ono ipak sa radošću sećate Slobodana heroja, Vučić i treba da vas jebe sve dok ne izdahnete.

Tagovi:

 • Hazim Huskic

  Vucic kralj jebiga

 • Prske

  Vučić najblje zna šta je dobro za Srbiju

 • Hazime zaboravih te pitati iz koje rupe si se ti izmgoljio? Kojoj priči pripadaš?
  Jesi cjepljen protiv štenećaka i bjesnila kad si bio mali?

 • disqus_6g4C3PsgUz

  Fascinantna mi je ekipa koja tvrdi: ta bio je Sloba dobar, samo mu Zapad nije dao. Ta bole me kurac ko mu nije dao i dal mu je dao, nije izabran da mu neko da il ne da vec za uraditi neki posao. Nisi uradio posao, stavise razjebao si zemlju do krajnjih granica? Kazes Amerika ti nije dala, radila je sve za napakostiti ti? Opet te pitam jel si uradio posao? Nisi? More mrs u kurac debilu glupi i ne pojavljuj se vise. “damnatio memorie”

 • bg leprikoni

  Koji hrabar tekst,zapisavanje mrtvog,kaznjenog od naroda odbacenog Milosevica,zato sto eto ima onih kojima je danas toliko sranje da mu devedesete izgledaju kao neko srecnije vreme.Naravno da ne moze nista da se poredi sa ratom i sankcijama,ali kada pricamo o devedesetim nekako se namerno izostavlja mirnodopsko vreme, druga polovina te decenije,od Dejtona do bombardovanja koje je u odnosu na ovo danas mali komadic raja,ali bukvalno,Milosevic naravno nije bio dobar za ovu zemlju ali vreme je itekako pokazalo da nije ni cudoviste kakvog ga svi predstavljaju jer je nekako najlakse da brljotine svih sistema od komunizma do demokratije svalimo na nikom vise potrebnog Milosevica.E sad budite face,napisite nesto ovako o Djindjicu koji je svojom politikom stavio tacku na ekonomsku samostalnost Srbije a koji je kod naroda slavljen kao vizionar,napisite nesto o njegovoj ekipi Dinkicu,Vlahovicu i co,koji su ovu zemlju finansijski urnisali u jedno dvadesetak puta vecem obimu nego Slobina ekipa,a koji danas krckaju svoje milione slobodno setajuci svetskim metropolama a narod je baveci se Vucicem na njih i zaboravio.Milosevic je kao sto rekoh mrtav,smrt ga je zatekla u zatvoru,a tamo ga indirektno poslao narod,svoje je odsluzio,jednostavno stvar dobrog ukusa je ostaviti ga istoriji a energiju za ovakve tekstove usmeriti ka onima koji to zasluzuju.Btw mantra o svim izgubljenim ratovima podseca na onu o 2 miliona Albanaca na Kosovu,dobili smo rat u Bosni ,stvorena je RS,defakto samostala teritorija,naravno za vas su njihovi gradjani Bosancine,daleko im lepa kuca,zato nam je i ovako.

 • Stefan Večerina

  Sram vas bilo debilcine nijedne, pokojni predsednik Slobodan Milosevic je uprkos svim svojim greskama bio poslednji polu-nezvisni predsednik polu-nezavisne Srbije. Da bi on pao sa vlasti i da bi nas totalno okupirali , morali su da nas drze pod sankcijama, da nas bombarduju i da izvedu drzavni udar 5. oktobra 2000. Cilj je naravno unistenje srpskog naroda na svaki nacin: ekonomski, moralno, a na kraju i fizicki-demografski.

 • Ludi Milojko

  Neoliberalne americke budastine koje ni pas sa maslom i tabletom za varenje vise ne bi pojeo , tipa: ”Drzava je nepotrebna, sve mozes sam”, ”Sve je u licnoj odgovornosti i sposobnosti” i slicno.

 • Ludi Milojko

  Ne ocekuj od zuto-naprdnih sorosevskih govana da ista napisu ista lose o mindzicu, dinkari i ostalim zutim lopurdama koje su Srbiju svele na banana-republiku treceg sveta.

 • disqus_6g4C3PsgUz

  E nek samo ti razumes sta si rekao, sta god da si hteo reci, posto nikom drugom nije jasno.

 • disqus_6g4C3PsgUz

  Ta nisi ti kriv sto imas paramecioidan mozak. Milosevic je bukvalno jedan najgorih drzavnika u povesti, jer je retko koji uspeo razjebati svoju sopstvenu drzavu na taj nacin. I ne ulazim u te vase mentalne onanije sta je on hteo, jel je hteo braniti srpstvo, socijalizam… Sta god da je hteo, totalno je fejlirao, sem ako mu fejl nije i bio cilj.

 • Milojko, kako ide navlaćenje mlohave kože na zakržljalom penisu?

 • Mugaj ga bitango ogavna.

 • disqus_6g4C3PsgUz

  Pricas o tri godine od 95te do 98me kad su nam poceli pretiti bombardovanjem ako se milosevic ne upristoji? 3 godine smo ziveli mirno i jadno nasuprot 7 u kojima smo ziveli nemirno i jos jadnije, a u svih 10 je kriminal epskih razmera bio konstanta. I tebi je tad bilo bolje? Ta mozda ako si tad imao 5 godina.

 • Jabucilo

  Sloba je bio jedna nesposobna budaletina i realno je trebalo da crkne u mnogo grdjim mukama. Baja nam se usr’o u zivote, i to ne samo nama nego i narednim generacijama, boga pitaj koliko njih. Bar su ga pokopali k’o jebenog kanarinca, u dvoristu ispod drveta. Covek je jedna obicna bitanga, ubica, krvnik i idiot. Ubica ljudi i drzave.

  A ovi imbecili sto ga i dan danas hvale, da bog da se ugusili u sopstvenom smradu, stetocine proklete. Jeb’o vas Vucic, i “prosvecena” diktatura, maloumnici bezmozgasi. Ma treba vama jedan Pol Pot da vas pobije sve, i uz to da vam prodaje pricu kako je to za vase dobro – i to bi ste progutali, kerovi jedni. A to sto smo sada banana republika i ova beda od drzave, zahvalite upravo tom Slobi, moroncine neuke i retardirane.

 • Jabucilo

  Ne moraju da se trude da postignu taj cilj, tvoj tata Sloba im je dao sve to na tacni, iako realno nisu ni trazili (kontam da ti je tesko to da prihvatis).

  Ubij se molim te, budaletino jedna.

 • Jabucilo

  Ma te tri godine su prstale od blagostanja. Kad su izjednaceni marka i dinar nikad se bolje nije zivelo.
  To sto su se pojavili Nutela i hleb u supermarketima pa tebi ostalo u secanju kao blagostanje ne znaci da je i stvarno bilo blagostanje imbecilu jedan. Pricas o jedva tri godine hleba u prodavnicama. Zamisli koliko smo dobro ziveli kad se prilivom novca od prodaje jedne kompanije (Telekoma) stekao utisak da smo uleteli u zlatno doba.

  Kome ja objasnjavam, tebi je proces razmisljanja potpuno nepoznat. Ubij se molim te, ucini uslugu Srbiji.

 • Jabucilo

  Tvoj tata Sloba ti je Srbiju sveo na banana republiku treceg sveta glupi stvore. Jbt koliko niste u stanju da razmisljate, neverovatno. Jedno je biti neobrazovan, a nesto sasvim drugo biti glup k’o kurac.

  I ti se ubij, preklinjem te.

 • Jabucilo

  Bilo bi lepo kad bi ucinio nesto dobro i pozitivno za ovaj svet u kome svi zivimo – ubio se.

 • Jabucilo

  Tvoj mozak (siguran sam da ga imas, ma koliko sicusan, mali i zaturen bio) je u svadji sam sa sobom. Ili su sinapse isprekidane pa ruke po tastaturi kucaju random karaktere… nesto jeste jebem li ga.
  Verovatno si samo glup k’o kurac.

 • ???

  Svrha teksta?

 • Jabucilo

  El si ti bas toliko glup? Al’ ono bas glup?
  Ocigledno nema svrhu jer do vas, opasno retardiranih, se ne moze dopreti.

 • Ko je tebe šta pitao bitango ogavna? Mogu da učinim dobro delo ako mi kažeš gde će ti biti zatrpani posmrtni ostaci. Otišao bih tamo da ti zapiaš raku, da ti se poserem na grobno mesto ponizni skote.

 • Mileta

  Fisek, pa ti mozes da seres? Zar ti nisu usivali dupe, ovaj supak, kako kazu kod tebe u rodnom selu? Super ti je novi film mada je malo gadno kada te one babe mazu govnima po licu. Sjajno je sto ne glumis da uzivas, vidi se iskrena sreca na tvojoj glupoj i ruznoj faci. Sta ces, rodjen u govnima, u govnima odrastao, govno i jesi.

 • Mileta nisi mi objasnio kako tvoja ženturača prdi kao konj dok prima palamar u svoj već razvaljen analni otvor? Samo još da ti dodam da ti je humor na nivou zaostalog šiptarskog čobanina. Sigurno te svi izbegavaju jer si glup ko kurčina. Mrš džukac jedan bolesni.

 • Mileta

  Sta kaze, sta je to najbolje?

 • Lumpek

  HAHAHA NEMA KOD SRBIN SAMO MRZNA I DA SE PSUJE TO DASE POBIJE OKO MISAO A SVI OVDE GOVNA PRAVA SRECA DASE GLEDA OVA SVADZA GLUPIH LJUDI SUPER!!!!

 • Mileta

  Kako da ti objasnim kada je to tvoja projekcija? Secas se sta je rekao cika lekar za glavu – mladi Fisek lose uspomene projektuje na druge ljude. I posto ti se vise smucilo da ti usivaju dupe razvaljeno palamarima ti sada na moju zenu projektujes svoju nesrecu. Kazi mi Fisek, pijes li terapiju redovno? Jos uvek lazes svoje kod kuce da studiras?

 • Pij govno.

 • bg leprikoni

  Imao sam malo vise,i meni licno nije bilo bolje jer je cale pocinjao iz pocetka posle otkaza,ali prosecan Srbin je 1996-te,dakle godinu dana posle rata ziveo apsolutno bolje nego tekuce 2018-te,dakle 18 godina posle dolaska demokratije u smislu kupovne moci,danas je jedino dostupnije kupiti solidan auto ili belu tehniku jer im je cena mizerija i imamo izbor strane robe u supermarketima,tada smo bili pod sankcijama pa se nismo zaduzivali,plate i penzije su se normalizovale i stizale redovno,nije vise bilo nestasica,ponekad blaga restrikcija struje a ono najbitnijje divlji kapitalizam jos nije dosao i ljudi su imali ono najvaznije,vreme,za dodatno snalazenje kao i za druzenje i nisu bili ponizavani kao danas,a Sloba je ako se ne secas u to vreme smatran faktorom mira i stabilnosti a pretnje bombardovanjem su krenule tek kada je OVK do tada registrovani teroristi ponudila usluge Amerima a bogati Siptari krenuli da lobiraju po americkom kongresu.A sto se kriminala tice tada su se iznosile pare od stare devizne stednje na Kipar,danas se rasprodaje porodicno srebro,prirodni resursi i zemlja se dovodi u takvo stanje ekonomske zamisnosti da se od toga nikad necemo oporaviti.Ali svalimo sve na mrtvog Slobu dok nam se ovi danas smeju na slobodi krckajuci nase milijarde.

 • Prske

  Nemam pojma, ali Vučić sigurno zna.
  Tako piše u svim komentarima na ostalim portalima, pa valja i ovde napomenuti :)

 • Tester Developer

  Učinkovitiji i konstruktivniji tekst, kao i komentare, nisam odavno pročitao na netu… Bagru iz skupštine proterati i pustiti ekipu sa ovog “topic”-a da se kvalitetno izdogovara :)

 • Maslacak

  Bravo!

 • Mileta

  I to je sve? Pa deca od 5 godina imaju vise maste. Razocarao si me, sedi miran i ne brukaj se vise. I uzimaj terapiju redovno, da slucajno ne umislis ponovo da si nesto vise od idiota.

 • Izvini bio sam zauzet jer me je jahala tvoja gospođa pa nisam mogao više da pišem. Htela je da me poljubi u kurac baš u momentu kad mi je krenulo vrelo seme. Isprskao sam je kao konj. Baš vam je lepo gore na Mirijevu, pravi mir za jebanje tuđe žene. Kaže da i dalje imaš problema sa erekcijom. Zato se i jebe okolo.

 • ???

  Aj da pljujemo sada po Titu malo, pa tako unazad sve do Turaka. To ce nas spasiti.

 • Mileta

  Ovo vec moze da prodje za debilka kakav si. Mada i dalje vrtis isto samo si zaboravio nesto u vezi sa dupetom. Znam da jesi svracao u naselje ali nisi stigao do nase kuce. Uhvatio se sa Romima i nisi hteo da odes dok te i poslednji nije pojebao. Nema smisla Fisek, kafu smo ti skuvali a ti dajes guzicu okolo. Sledeci put kada resis da dodjes da te snimam kako jedes kantu govana ispostuj dogovor.

 • Da li još onanišeš dok gledaš Titinu sliku?

 • Još samo tebe da pitamo i onda pravac ludara? Isplazi jezik da ti iscedim masčobu iz rektuma.

 • Krmak idi okupaj se sapunom.

 • Mileta

  Kakav je ovo odgovor? Ispao si retardiran, opet. Gore od toga je sto je sto si dosadan. Mars u svoju kucicu za kerove ili vukojebinu iz koje si izmileo i hrani se blatom govedo tupo. Dosta mi je smaranja sa tobom debilkom. Ajde zdravo

 • Izvini, ti se u stvari ložiš na Slobodana. On ti je podario život i blagostanje u kome uživaš i u kome će ti uživati potomstvo.
  Zajedno sa njima ćeš ući u istoriju kao šugavi pacov koji se rodio mutav i ostao takav. Pripadaš nižem rodu i zato nauči da budeš ponizan pred višom rasom.

 • Vrzumm

  Milošević jeste bio prilično loš vladar, ali je BIO VLADAR. Posle njega dolazi vreme čivutskih marioneta, prvo obične vulgarno-korumpirane ljige (Đinđić, Dinkić …) a posle bogami i psihijatrijski slučajevi (Tadić, Vučić, Brnabićeva) .
  Ironija sudbine autorčića ovog članka je ne samo što je ispod Miloševiča, nego je i ispod gore pomenutih marioneta . Pa ako je Milošević debilčina, šta je onda on ? Nije čak ni govno što se obriše sa cipele, nego nešto tako jednostavno nevidljivo … recimo gnjida . E to si ti Gručo Markse, samo gnjida .

 • Ludi Milojko

  To bre, ubo si sustinu!

 • Ludi Milojko

  Ti si bre glup! Za vreme Slobe je postojala kakva-takva industrija, a onda ste ti i itvoji zuti lopovi nakon drzavnog udara 5. oktobra 2000. sve to unistili po nalogu vasih gazda iz amerike, izraela, eu, nato i britanije.

 • Jabucilo

  Ubo je tuki u tvoju kevu debilu.

 • Jabucilo

  A ti si samo debil. Opasan debil, ali ipak debil.

 • Jabucilo

  Meni tebe zao… lazem, naravno da nije. Molim te se ubij mukice nesrecna.

 • Ludi Milojko

  Zato tebi cigani ubadaju kevu i u picku i u dupe za pola vekne hleba, matijevic pastetu i DEZinformer, govno smrdljivo imbecilno.

 • Ludi Milojko

  Nemas odgovor, pa umes samo da vredjas. :P

 • Jabucilo

  Evo ti odgovor, ako umes da citas:
  http://www.ivanstat.com/en/gdp/rs.html

  Znam da ne vredi argumentovano s vama al’ aj da probam…

 • Ludi Milojko

  Statistika nasa dika, sto pozelis uvek i naslika :P

 • Ludi Milojko

  Mugaj ga, bitango ogavna pederska raspala!

 • Milojko ispišam ti se u tu tvoju smrdljivu usnu duplju. Ne zanm koji deo ti nije bio jasan. Ajde sad marš u štalu i jebi tamo svoja goveda pizdo gubava.

 • bez kurtona

  more steram ti ga u dupe cigansko…

 • Šta je bilo homoseksualac? Batrgaš se kad ti uguraju tvoja topla braća ukrućeni ud u tvoj mali krastavi rektum? Ajde kad mi se bude kenjalo da te pozovem da isplaziš tu svoju jezičinu pa da ti nakapam toplu sluz direktno iz anusa. Liži usrane dlake krmku zaostali.

 • Prske, poprskam te toplim sokovima iz debelog creva pravo po toj njušci.

 • HEFEST

  Koliko plitak tekst `bem ti krv u picku!!!

 • HEFEST

  Aj sto oblati Slobu i nekako, ali sto i Gruca majku mu poljubim???