Upotrebna vrednost riba u zavisnosti od stranke iz koje dolaze

Juče si joj dao da govori za stolom, danas pravo glasa, sutra da uđe u politiku, a prekosutra uspostavljena totalitarna feminokratija – žene u lateksu bičuju svoje robove i uranjaju im glave u mešavinu izmeta, onog sa dna sudopere i unutarmiteserske tvari Malagurskog. Zlo doba došlo, dragi moji mizogini rođaci na četiri noge. Nekad se znalo, svaka žena je ista, ima svoju svrhu postojanja pa izaebereš prvu na koju naletiš, a ne ko danas; Maksvelov demon zaspao ko balvan a kroz vrata haotično piče studentkinje sociologije, borkinje za ljudska prava, igračice američkog fudbala, modne blogerke, vicešampionke mudijade i još milioni raznih žena koje prkose kalupima i ne daju se definisati.

Geografsko poreklo žene dosta govori o njojzi, izbor fakulteta još i više ali ono što je najčešće informacija iz crne kutije jeste njena svrha kad je pripadnica određene političke grupacije. S tim treba biti jako proračunat i pažljiv da se ne bi desila situacija da skontaš posle 3 godine braka da žena tvog života šašolji džojstik na ulje na platnu Ivice Dačića, a onda džaba konji vrani, bagrenje i aluvijalne ravni od Pančeva do centralne Ugarske.

[typography font=”Cantarell” size=”24″ size_format=”px”]DSS-ovke[/typography]

Dolaskom Sande na čelo kombi stranke iz Gospodar Jevremove, broj ženskih članova je porastao za čak 33 procenta, tako da ih sada ima ukupno četiri. Ako ikad upoznaš neku pripadnicu ovog ortodoksnog pokreta zalutalog u politiku smatraj da ti se bog osmehnuo jer ćeš lakše pronaći strejt jednoroga sa dlakavim mudima. Dakle, ako se skontaš sa nekom dss-ovkom, ne puštaj taj redak primerak vredniji od vinilne ploče na kojoj Bob Dilan iskašljava pankreas zbog očajnog skanka na početku karijere. S njom znaš na čemu si. Svaka od njih je prošla desetogodišnju torturu opsluživanja akademika starijih od 140 godina, i to komplet od pranja nogu do uklanjanja ukišeljenih, 70 ljeta starih spermatozoida, sa njihovih mlohavih skrotuma, a žena koja prođe takav nivo inicijacije može da preživi i špagetizaciju crne rupe i nekoliko simultanih napada nuklearnim bojevim glavama. Kadra stići, uteći i najjači ručak napraviti.

Ukucaš omladina dss-a i stvarno izađu 4 žene.

[typography font=”Waiting for the Sunrise” size=”18″ size_format=”px”]Za šta su dobre[/typography] : za sve stvari dosad poznate čoveku

[typography font=”Cantarell” size=”24″ size_format=”px”]SPS-ovke[/typography]

Analogno njihovom stranačkom ucenjivačkom potencijalu u kombinaciji sa potpunim bolom u kurcu za bilo kakav osećaj odgovornosti, od ove žene očekuj najgore, a i više od toga. Iza naizgled bezazlenog lika partizanke u pionirskoj odeždi iz koje te posmatra istovremeno par kvalitetnih sisa i par prodornih očiju krije se nemoralna sukuba koja će te prevesti žednog preko delte Amazona. Bez zajebavanja, današnja članica sps-a je fin čokoladni preliv koji kad probiješ sekutićima upadaš u mutogenu smesu Zorice Brunclik, Leposave Milićević i Slobodanke Gruden koje ti okariješavaju gleđ i vade živac bez anestezije. Voršiperka Gljivice Obraščića će biti umilno biće koje će te zamađijati, a jednom kad ti baci berserk, nećeš znati gde se nalaziš. Uzeće ti dušu, telo, kreditne kartice, kuću, okućnicu, familiju će da okrene protiv tebe, jebaće ti oca, brata, sina, svetog duha, najboljeg ortaka i kućnog ljubimca a ti ćeš ostati doživotni invalid sa Stiven Hoking funkcionalnošću nakon neuspelog pokušaja suicida. Ako ti je za utehu, živećeš 108 godina.

Zašto kažeš seks a misliš na Dačića?

[typography font=”Waiting for the Sunrise” size=”18″ size_format=”px”]Za šta su dobre:[/typography]  za spuštanje na nivo tiranosaurusa. Pojedi joj nadbubrežnu žlezdu i blanširan mozak u sosu od formalina pre nego što ona pojede tvoj.

[typography font=”Cantarell” size=”24″ size_format=”px”]DS/SDS-ovke[/typography]

Slične ko Mojsilovićka i Zorica Tomić, a jednako i redundantne. U principu soldine ribe koje se vremenom pretvaraju u džangrizave strine. Razvijaju ambivalentna osećanja pa nikad nisi načisto da li od nje želiš samo 15 minuta ludačkog rodea ili da joj bez trunke ustezanja kažeš “baš mi je drago što si došla na kafu, ali ja na tebi želim da isprobam svoj sket fetiš i mažem te dok se ne pretvoriš u govno veličine Karakoruma. Njihova dualistička priroda (i Evropa i Kosovo, i stranačka slava i ajfon šestica, i završen faks i glupost, i prugasto i karirano, i jebanje i nevinost) je samo šizofreni split uma i s takvom ženom je i planiranje jutarnje kafe pretenciozna budućnost. Na kraju svega, zamisli da li bi ikad išta ozbiljno želeo sa bilo kojom ženskom osobom koja je makar jednom u životu rekla “Boris Tadić je lep čovek”.

Tačnije, on je prelep, a sad me izvinite, odo da padnem.

[typography font=”Waiting for the Sunrise” size=”18″ size_format=”px”]Za šta su dobre:[/typography]  Da ti plati 12 piva u gradu, da jeprivedeš, odradiš posao, pošalješ je nazad peške kući u Kotež i nikad joj se više ne javiš. Na kraju podneseš krivičnu prijavu protiv nje što uopšte postoji.

[typography font=”Cantarell” size=”24″ size_format=”px”]LDP-ovke[/typography]

Pripadnice ove kvaziliberalne sekte su zapravo zatrovane kultom ličnosti vođe i svaki trenutak njihovog života se posmatra kroz prizmu Čedinog savršenog trbušnog zida. Ukoliko bi se, nedajbože, našao na dejtu sa nekom ribom iz unutrašnjeg kruga ove duboko idnoktrinirane skupine, to bi izgledalo ovako.

– Znaš… (pauza za izdah dima)… retko dejtujem u poslednje vreme jer nekako kao da više ne postoji dobar muškarac za mene. A i slabo imam vremena. Kad se probudim skuvam crni čaj, stavim masku na lice, čitam po osamdeseti put Čedin dnevnik o osvajanju Akonkagve, tvitujem, odem u stranku, izbacam klitoris na Čedin portret, radio nećak Milića od Mačve baj d vej, onda… a da, onda brišem prašinu sa Čedinih statua, ispoliram, klanjam se 8 puta dnevno, napravim par brojanica sa čedinim fotkicama umesto svetaca, onda malo bleja, bleja, tviter, bleja, izbacim Čedino saopštenje na sajt i oko pet palim gajbi da gledam hidden cam live streaming iz teretane u kojoj vežba. A čime se ti baviš u životu?

– Jebenti majku upičku ja!

Skrinsejver na kompu, laptopu, ajfonu, ajpedu, šporetu…

[typography font=”Waiting for the Sunrise” size=”18″ size_format=”px”]Za šta su dobre:[/typography]  Da lakše dobiješ broj najboljeg lerdija koksine u gradu.

[typography font=”Cantarell” size=”24″ size_format=”px”]SNS-ovke[/typography]

Zamisli ribu koja izgleda bezveze. Al baš bezveze, onako da na njoj ne postoji nijedan entitet koji je lep. Pritom je debela, bez sisa ali zato ima gronik ispod koga visi lanac sa raspećem Isusa. Usput ima gastritis, glupa je ko dupe, ne zna da kuva, voli da se raspravlja iako ne ume. Boja glasa = visoka frekvencija + jačina poletanja nadzvučnog aviona. Ima snažne znojne žlezde ali voli da stavi napadan dezodorans. Bez prethodnog kupanja. Histerična je i uvek u pravu iako nikad nije. Ogovaranje zamišlja kao plemenitu olimpijsku disciplinu a želju u socu kafe ubada gurajući prst do ždrela uz obavezni zvučni flop. E sad, sve bi to ok bilo, i ovakvi ljudi treba da imaju pravo na život, ali ona zahteva pravo da bude ministarka, predsednica kućnog saveta i pr lokalnog fudbalskog kluba i ne libi se da flagrantno pokaže nepismenost u kombinaciji sa rupom na čarapi u koju bez problema može da uleti Palma. Profil na fejsu – ime + prezime ex prezime + oznaka stranačke pripadnosti, a fotka zajednička sa mužem pri čemu im se ne vide glave već 8 piksela njihovih torzoa, veš mašina beko i kandilo.

Iš sotone.

[typography font=”Waiting for the Sunrise” size=”18″ size_format=”px”]Za šta su dobre:[/typography]  ni za kurac. Žali bože atoma.

[typography font=”Cantarell” size=”24″ size_format=”px”]Ostale grupacije[/typography]

Radikalke

Da te nauče da izbalansirano koristiš magije u Herojima.

Autonomašice

Da ti spremi svako jutro drugu pita za doručak. Da te omami onim razvlačećim akcentom a kad pomsiliš da je sve kul, ubije te satarom jer si “dole iz Srbije” i ubaci te u bunar protivnika nezavisne Vojvodine kod Malog Iđoša.

Rizahalimijevke

Ako vidiš da riba na levoj sisi ima istetovirano “Srce, bubreg, pluća, živela Žuta kuća” vrlo brzo ćeš saznati sopstvenu upotrebnu vrednost.

Ex Dinkićevke

Da ideja o soma evra i dalje živi kao biblijski psalmi.

 

 • boki

  Od 1 do 10 ocjena za tekst – 3 (ne minus 3, nego 3). Realno.

 • dobar tekst, pročitao ceo

  hahah vid bokija starog kritičara tekstova. pa čoveče ko si ti da ocenjuješ njih, zamisli koliko im puca kurac haha jebote

 • asdf

  koga briga za tvoju ocenu

 • sasa

  verovatno nisu sve sns – ovke ovakve ko sto si ih opisao ali ja poznajem samo jednu i kad citam opis kao da nju gledam….
  najbolje ribe, fizički makar, su definitivno u DS.
  inace, ja ozenio dss-ovku, opaaa

 • Marko K

  Šta je SNS bot, ne sviđa vam se opis ovih vaših… nečega?

 • Mare

  Ne znam za vas,ali kod mene u Mitrovici su dobre ove novokomponovane kuje iz naprednjaka…

 • top kek

  picko prodana, vatikanski slugo

 • Šeki

  PUPsovke su dobre da štrikaju džempere i mljea…

 • KSE

  ONE PUŠE SA I BEZ PROTEZE PA BIRAJ !

 • boki

  To što pričaš nije istina!!!

 • boki

  Naravno da im puca kurac. Puca i meni za tekstove, pročitam, ako mi se svidi nikom ništa, ako mi se ne svidi ja iskritikujem i to je to:)) Svi zadovoljni.

 • boki

  Briga je tebe, znam da te je briga. Priznaj.

 • KSD

  Radikalke

  Da te nauče da izbalansirano koristiš magije u Herojima.

  POBEDA! POBEDA! POBEDA!

 • Radikalka

  Momak…nemas ti pojma o radikalkama….

 • kisko

  a dverjanke

 • Pasic

  u vupra si jos imaju i jednu upotrebu – kolekcija knjiga Vojvode koje mogu posluziti ukoliko je na stolu ili vitrini nogica otisla pa mozes podmetnuti kao potporu i ukoliko volis istrazivanje Amazona, jer radikalno je bolje.

 • Hodajuci Proizam

  Imao si me kod Maksvelovog demona.

 • Vidoje

  a PUPS? :)

 • radikalka

  Mi ne koristimo Vojine knjige za podmeranje pod vitrinu….svaka Vojina knjiga ima brat bratu 3kg…pa ih koristimo za ubijanje Boga u raznom olosu…posebno su korisne u izbornoj kampanji…jbg…..ponestalo nam je zardjalih kasika jos 90-tih….

 • Momčilo

  najjače su ove dvije na kraju: debela Oliva sa 50 kg viška i klonirana verzija Tomislava Nikolića (40% DNK materijala) i Branke Sovrlić (60% DNK uključujući i frizuru)

 • glavonja

  Sranje