25 komentara sa otvaranja H&М-a

Hrabri reporter Tarzanije posetio je jučerašnje otvaranje prodavnice H&M u tržnom centru Delta City. Nije ga pokolebao ni ogroman broj muškaraca istopolnog opredeljenja, ni ženska histerija nezapamćena još od doba kad je Zdravko Čolić harao Jugoslavijom. Neustrašivo je gledao u oči opasnosti od stampeda kupaca koji su želeli da uzmu vaučer na samo 1500 dinara, ali zato od neprocenjive sentimentalne vrednosti. Rezultat ovog podviga stoji pred vama – to su autentične izjave kupaca koji su se našli među 500.000 retkih srećnika koji su uspeli da dođu do majice, pantalona ili nekog drugog odevnog predmeta.

 

1. Volim da kupujem u H&M, nisam peder, al ponekad ga primim u bulju.

2. Jao baš je super ovde, podseća me na ono kada smo davali podršku Japanu i dobijali sadnice zauzvrat.

3. Ovaj HM pulover od 700 dinara će mi sjajno stajati na severnoj tribini Marakane, kada odem sa mojim drugarima studentima iz Bosne na tekmu.

4. Konačno da se otvorio HM, da i mi vidimo malo šta je zapad, dosta smo čamili u mraku devedesetih.

5. Jao ništa me ne pitajte, jebala sam se sa likom koji slaže majice, slagao je mene da je menadžer-

6. Šta kurac Haenem, nemojte da dodjem tamo i sve vas pobacam kroz prozor! (Velimir Ilić, političar)

7. Nadam se samo da će ovi klinci koji slušaju Doktor Igija i Cecu i mrze svoje komšije Hrvate i Bošnjake otići u HM radnju i naučiti neke prave vrednosti.

8.  Kupio sam ovaj pulover kad sam bio pre dve godine u Stokholmu, ali do danas nisam našao obuću koja bi išla uz njega. Danas je najlepši dan u mom životu, želim da se zahvalim obojici mojih tata što su me rodili..

9. Nije istina da je roba u HM tako jeftina zato što je kambodžansko đubre, to je zato što evropski trgovci ne žele da deru svoje mušterije, bože neki bi stvarno mogli da izađu iz ove rupe zvane Balkan.

10.  Pronašla sam ovu fantastičnu majicu za samo 499 evra! I ovaj sjajni blejzer za 699 evra. Kako to mislite, cene su u dinarima? Au, pa jebaću mater onoj kasirki!

11. Konačno ne moram da idem u Budimpeštu u HM, zamislite tamo je prostitucija legalna, bože me sačuvaj istočne Evrope. A u Belgiji, nemaju vladu dve godine i nikom ništa.

12.  EJČEMEM MOJ DOBAR DRUGAR LEOLOELOLEOLE!!!! (Miša Tumbas, pesnik)

 

Prodala bih majku za 1500 din. (Ivana 15)

 

13. Konačno imam šta da obučem kad odem na Primatijadu u Negotin, da se ne sramotim pred lokalcima. Njih bole kurac, skoknu do Bukurešta, kupe neki lep šal i onda nam pojebu sve likov… mislim, pičke.

14. Prvi maj je budućnost naše konfekcije! (Vojislav Koštunica, neki lik)

15. Našli smo mnogo dobar prirodni materijal da konačno promenimo pozadinu u kultnoj emisiji Total soker. (Nebojša Petrović, SOS kanal)

16. Ja već evo dva sata pokušavam da objasnim seljanima da se radnja zove HA UND EM, jer je jelte švecka, od Henes i Moric, ali ne ejčenem pa ejčenem. EJČENEM GA VAM KEVI, PAORI! (Mihailo, kopirajter, 35)

17. EJČENEM? JEL TO TURSKA ROBA?

18. Do sada sam morao da nosim šanerske majice ižvrljane nebulozama k’o frižider Ere Ojdanića, sad jedva čekam da okačim dijagonal-tašnicu o klin i odem u kafić sa prijateljima u odeći kakva me najbolje opisuje.

19. Ejčendem, Jasna Šekarić, Tasovac… Osećam da Srbija konačno kreće napred. Ovaj put nema stajanja. (Vesna M., studentkinja medicine)

20.  Žao mi je što pokojni Zoran nije živ, mada ga onda ne bismo zvali pokojni Zoran, da vidi ovo. Mislim da je ovo nastavak njegovog proročanstva koje je izrekao u knjizi “Ako Srbija stane (pod jednu šljivu)”. (Dragan 20, LDP)

21.Jagodina je već u pregovorima sa Ejčanemom da održi koncert za kraj sezone kupanja, a očekujemo i mladunče crnog afričkog nosoroga do jeseni. (Dragan Marković Palma, kum Zorice Brunclik)

22.  Trudim se da izgledam srećno, a iznutra plačem…moj brat je 2009. otišao za Oslo da nađe posao u struci. Da smo tada znali da će H&M stići u Srbiju… Bato, teško nam je što si otišao i svi te volimo! (Maja, dobitnica kupona od 1500 dinara)

23. Ovo je snažan udarac za domaću industriju, ali evropski put mora biti jedini put. Prebrodićemo. (Samir, proizvođač džins pantalona)

24. Kod nas u MalmOE Haundem je za sirotinja, jaa? Crnci i muslimani kupuje jer nema para za Dolče i Gabana, jaaa. Neće rade, prima socijalna pomoć. Ja ovde došla s drugarice, hoće kupe MAJCE, jaaa.(Samanta Milenković (19), studentkinja iz Malmea)

25. Gledam nešto, znate ono lepo doba socijalizma, kada smo svi kupovali u istim radnjama, svi smo bili isto obučeni, nisu se videle razlike između besne dece dilera kokaina i prosto delikventne dece pogonskih šljakera? Evo, najzad se vraća, kad pogledam ovoliki narod, jasno je da će svi sada opet izgledati isto, samo malo više gej. Socijalizam sa švedskim likom.

 

 

  • Diler Soka Od Droge

    24. Kobjasnijo :D

  • esid me zivo

    sta kurac haenem, ja za to prvi put cujem ovde, jeste gejevi… ma sta kurac, PEDERCINE

  • triton

    HEHEHEHE. MIŠA TUMBAS LEGENDA! Idem ja Sarajevskom kad Miša iskoči ispred mene, kaže: ´Ajmo na Zetu (Zeta igrala neku evropsku na JNA). Ja mu kažem : Jebeš Zetu. ON: Šta, jebeš Zetu?! Pa to su moji drugari…