30 saveta kako da smuvaš Veljka Ražnatovića (za ortodoksne fulje)

Dva dana nam non-stop vrele čitateljke pišu u inboks “Jao Tarzanijo, pomagaj, rešavale smo test da li možemo da smuvamo malog Arkana, i ispalo da možemo, al on nas ne jebe ni dva posto, ne odgovara na skajpu. Šta treba da uradimo da ga privolimo da se oženi nama ili bar da nas prošeta kroz separe nekog bitnog splava?” Altruisti, kakvi jesmo, brzo smo rešili da reagujemo i da pomognemo ženskom življu od 18 do 75 godina, zaiteresovanom da se orodi sa srpskom materom i reši egzistencijalne probleme za 17 budućim pokolenja. Imajte na umu da Veljko ne radi na fore “iz kog si papirića ispao bonbončiću?” već ima daleko prefinjeniji ukus. Recimo:

1. JE L TI ĆALE TERORISTA HEHE?

2. Imam sisu ko tvoja mama, nećeš primetiti razliku.

A stvarno je ciganka.

3. Veljko, ti me inspirišeš, ti si moja muza i činiš da budem bolja, evo zbog tebe sam počela da učim i latinski. Dozvoli da te naučim najvažniju reč tog drevnog ali i dalje važnog jezika za razvoj evropske civilizacije: anilingus.

4. Imam mali poklon za tebe: tošiba televizor, ukraden izbosne, baš kao što je tvoj ćale voleo.

5. Pre 20 godina tvoj otac je mom ocu prodao jedan gorenje zamrzivač koji se sad pokvario, pa bi jako lepo bilo da dođeš da pogledaš kakav je kvar u pitanju, garancija je istekla a ja sam popila dva martinija pa mi se malo vrti u glavi…

6. Veljko pre 4 godine na Ask.fm-u sam ti poslala pitanje ”Imaš li curu” hihi. Pa imaš li? Hihi.

7. Jaooooo Weljko kako si ti gotiwan, nisi ko onaj sin od Mitrovića što kosi devojčice po ulicama bmw-om, ti svoj auto i sat nosiš skromno, i pretiš Kristijanu, kako si ti hraaaaaaaaaaaaabarrr. Uzmi me, lepi grome moj.

8. Možemo odmah kod tebe, sigurno ti je prazna gajba, Ceca može izvan kuće odavno.

9. Moj tata radi pri ukopu tamo na groblju, ja sam mu jednom nosila vinjak na posao a ti bio tamo na grobu pa sam te videla. Presladak si *.*

10. Znam da si umoran od silnih devojaka koje su sve na isti kalup, progone te, žele pažnju i da im kupuješ skupe poklone, ali ja sam drugačija, ja samo želim da popušim kurac koji je napravio Arkan. I te poklone i pažnju, naravno.

11. Vidi, žongliram sa dva tostera i mikrotalasnom.

12. Ne pratim fudbal ali nikad neću zaboraviti kičmu veznog reda Obilića iz 98: Lazetić – Grozdić – Živojin Juškić, kakva je to tiki-taka bila. Pa šta ako sam rođena 99?

13. JA SAM MACXKITZA TEEGRITZA A TIIIIIII CI TIGRIĆ MALI KAAAPEEERASHH??? :) :) :)

14. Volim kad me šišaju na keca, na mesečini.

15. Čekala sam 18 godina da porasteš. Posmatrala te još kad si bio beba i znao sam da si stvoren za mene. Da, ja sam Goca Božinovska.

16. Znam da ti je neprijatno… keva Srpska Majka, otac onakva legenda srbstva… zato nećemo nikom reći da te čiko jebao u dupe, ok?

17. Veljo, da mi daš bonu? Nema taj Kojo lud pa ga jebi.

18. Ovo je moj drugar, Rastko Pocesta. Da, možeš jebati i njega.

19. Sigurno znaš da mi jednom rukom držiš guz dok me talambasaš, a drugom satelitsku antenu da juriš Kartun netvork? Mnogo volim ono Ed, Edi i Edo.

20. E sad smo konačno kod mene goli i napaljen si ko mlad delija, pa da ti kažem zašto sam te zvala: tvoja mama je bila u onoj reklami jednom, da nema negde još koju gajbu MB piva, ja moje zalihe popila?

21. Zašto sam te dovela u ovaj borčanski sokak? Pa znaš kako SRCE KUCA TIKA TAKA ULICA JE PUNA MRAKA JA BIH NOĆAS SAMO TEBI PUŠILA

22. Imam vilu u okolini Vukovara.

23. Vidi gde ću ti dati. Znam da ti je Ema već dala u dupe, glej, daću ti u dupe KROZ PAZUH jesmo se dogovorili?

24. Ššš, ja sam isto poluciganka.

25. Znači Veljko kakve ti grozote ovde nudim a ti me za pola pitaš šta znače, ja u ovim uslovima ne mogu da radim.

26. Znaš da je Mima Karadžić jedno vreme bio “najpoželjniji neženja u Srbiji”, jel to želiš, da sedneš gde se njemu dupe znojalo, oženi me odma spasi se.

27. Tvoj tata mom tati prodao tri šlepera kalašnjikova i protivtenkovskih mina ’92 po odličnoj ceni. Ja sam Matea Livadar iz Zaprešića.

28. Umem na Smederevca i da se jebem i pekmez da kuvam, how’s that for traditional.

29. Ćao ja sam Maja, kako se zoveš? LAŽEM UBIJ ME tela sam da ti udarim na čežnju kao ne znam ko si, samo me vodi živeću u šupi de držite Mićunovića.

30. Rođena sam na dan kad su ti roknuli ćaleta, eto interesantne trivije.