Fiks ideje br. 3 – Ferdinand je snažan bik, moj je Pedro Hamarbi?

Ima teških dana. Ima jbg dana kad su sve čarape pocepane. Al onako na prstu da ne moš ni skontati dok ne obuješ. Ima dana kad odigraš keca na Salernitanu i ona izgubi 4:0, i ima dana kad ćeš opet to uraditi. Ima prosto dana kada moraš roniti u bazenu govana i disati na usta. Almeriju više ne biramo ni na PES-u i ni prerušavanje u ALM ROJO/BLANCO joj neće pomoći.

Ima i dana kad se završe apsolutno sve lige koje realno pratiš i sad si sveden na baš sumnjive izbore. Tipa imaš ove manje južnoameričke lige sa UKUPNIM TABELAMA i plejofovima i okružnim prvenstvima i naoružanim sudijama i jbg to je uvek svojevrsna trauma. I sad vidi, oću ja nije da neću, i kao aj uđem u statistike da vidim ono otkud znam tipa ko je dao najviše golova, kad ono igra se već GRUPNA FAZA 4, gde se ukrštaju tri najbolje ekipe iz državnog prvenstva jug i pobednik Evrovizije. Tu se uglavnom povučem i krenem da guglam HOKEJ DA LI SE IGRA PREKO LETA.

Ali dosta kukanja. Ide finale lige Šampiona, ide moćna Liga nacija, ima se na šta pasti ništa se ne brini. Ti samo prati i zapisuj. Ustvari ne moraš zapisano je sve, tekst je jbg, nije video, potpuno je neverovatno da još uvek čitaš BLOG na internetu ko da je 2012. ko da nema neki zumer da ti objasni u 7 minuta zašto bi Sterling dobro legao Radničkom iz Kragujevca, ali svaka ti jebena čast legendo, TEKSTOVI NA INTERNETU BRAĆO TEKSTOVI NA INTERNETU A NE ZVONA I PRAPORCI.

 

Liverpul – Real 1x&2+ (1.55)

Da, znamo da je ove godine Real ultimativni čed tim i da je Benzema onaj lik na menadžeru sa 7 20ica al sve tačno tamo gde treba. Ali brate Liverpul je baš dobar. Baš baš jebiga. Pogotovo za nas koji smo odrasli uz Liverpul Voronjina i Ngoga, ovo što Klop radi je čudo.

S druge strane, Real je jako neprijatan protivnik sa dovoljno matorih prevejanih lisica. Ovi antigalaktikosi – gladni, namazani, predvođeni megazvezdama koji su svoj status megazvezde zapravo gradili u Realu, što ranije često nije bio slučaj, su zapravo Real kakav mogu da gledam i da se ložim.

Al mislim da je tu neka Realova granica. Liverpul je bukvalno 10 minuta delilo od istorijske jebene sezone i to bi možda i uspeli samo da neki idiot pre 100 godina nije našao naftu u pustinji. Može ovo da ide i u neki produžetak ali mislim da u 90 Real neće dobiti jer neće ni zapinjati da dobije. I ajmo bar 2 gola nemojte mi neko 1:0 finale s 2 polušanse, 17 ofsajda i 25 minuta prekida zbog povrede Salaha.

I Serhio je u Parizu mož da strči dole na teren kad god oće jbg drži gaće Salaše

 

Hadersfild – Notingem Forest 1-2 (golovi brt, ne prelaz, 1.90)

Svi smo bili u toj situaciji. Kao nećeš da igraš finale plejofa u Engleskoj jer brate ne moš pogoditi. I uvek igraš nekako malo navijački da uđe neki klub koji si pre gotivio ili da uđe neki koji nije nikad ili neki koji kida te sezone ili neki koji smešno zvuči, jbg i to je zabavno. Uglavnom uvek imaš favorita kad gledaš plejof jer takva je nekakva utakmica nekako ne moš da joj pristupiš racionalno uopšte, i svaki put kad pokušaš da joj pristupiš racionalno jedan mali navijač Milvola zapali cigaru i ugasi je u slučajnog prolaznika.

A ako imaš favorita to nije dobro za klađenje. Ne, to ne znači da se nećemo kladiti, ne znam odakle ti ta ideja, samo ćemo pristupiti jbg dovoljno racionalno da odigramo jednostavno na golove (mali navijač Milvola je opet zapalio cigaru al sad samo pućka) i izbor je pao na, pazi sad, 1-2.

1-2 zvuči kao ultrastresna igra ali to i tražimo za ovu priliku. Trenutno je kvota u Maxbetu 1.90 i ne znam šta da mislim o tome da li je vredno rizika ili je samo debilski al brate da sediš ovako u kafani s nekim i kažeš mu pa ja mislim da će biti 1 ili 2 gola u finalu plejofa Čempionšipa on bi ti reko pa skoro sigurno si u pravu ali ovo je wc šahovskog kluba izađi napolje pijan si. Meni je to dovoljno.

“Finale plej-ofa uopšte nije stresno” – anonimni navijač Hadersfilda (22)

 

Varnamo – Hamarbi X2&3+ (2.55)

Ako je vesnik proleća visibaba a vesnik jeseni starija nesluteća gospođa koja stoji preblizu kolovoza na semaforu pa je kola isprskaju svaki put onako kad prelaze preko bare, onda je vesnik leta svakako švedski par na tiketu.

Nemam neki problem sa Šveđanima, nego generalno jbg ne volim te lige gde stvarno igra jebena odlučuje o tome ko će pobediti. Ja u svakoj normalnoj sumnjivoj ligi tipa BUGARSKOJ mogu lepo da se oslonim na to da je lider prvenstva neka mutna ekipa i da se fiks na njih može odigrati relativno bezbedno jer ako i bude gusto doće predsednik Bugarske da išutira delegata. U Švedskoj je prva ekipa na tabeli verovatno samo DOBRO IGRALA DO SADA, što je mnogo manje vredna informacija.

E sad ispratili smo da je Hamarbi baš pakleno počeo sezonu ali i da su sad malo usporili pa ajde da tu dvojku ne silimo, nego lepo X2, kao kakvi ubuđali starci. Uvežemo to s 3+ jer nismo baš toliki ubuđali starci, Hamarbi je generalno nenormalna ekipa koja voli ući i u 4+ čisto šale radi, a kvota na X2&3+ je 2.55 pa sad ti vidi. I čista dvojka s golovima je jaka jer tipa 2&3+ je 3.15 a 2&GG 4.05, al to ne mogu jer sam te sad već stvarno dovoljno puta zajebao pa ajde da se obuzdamo.

 

Ivata – Jokohama 2&3+ (2.30)

Kod nas se znalo, leti svaki dan neki zdravi letnji rituali – ventilator marke VOX, peškir oko vrata, Slavica Ćukteraš i golovi na Jokohamu. Nema razloga da odustanemo od oprobanog recepta, naročito što se još igra u nedelju ujutru kad ustaneš nesiguran je li sudnji dan došao ili si se samo probudio kao morž, i još ceo grad smdi na užegle pljeskavice, a možda i samo ti smrdiš na užegle pljeskavice, nemoguće je znati.

3+ je 1.60 što je ok al pošto smo dosta penzionisali u ovom tekstu spojićemo to s dvojkom pa da nas u nedelju lepo probudi 2 sata strepnje i drhtanja, baš kako i valja i dolikuje u poštenoj kući.

Tagovi: