Dr tarzANijA: Dečko hoće da mu budem mama

Draga naša Fortunice, iskro vrcavice u oku majke ti, sa tvojim dečkom je sve u redu, osim što je i pažljiv i fin i dobar. To je već preterivanje, neprirodno je,  verovatno maska, pitanje je vremena kad će je skinuti i početi da te šikanira i analno zlostavlja bonsaijem. No, da se vratimo na temu, na njegovu manu koja tebi zasigurno deluje kao lakše duševno oboljenje. Kako si i sama rekla, nemaš mnogo iskustava u vezama jer si ranije običavala da samo par nedelja seksualno eksploatišeš mladiće, te kad bi ti dosadili, popušila bi im, posrkala emocije pri tom i slomila jadnicima srce. Zbog takvog raskalašnog života, osim da se kapavac ne leči ladnim oblogama, nisi naučila ništa. Ne zameramo niti osuđujemo, samo pokušavamo da ti predočimo zašto ono što nazivaš “manom svog dečka” nije mana, već jedna veoma učestala pojava koja razonodi svakog muškarca. Poput pijane životinje. Ako nikad nisi napila na primer pevca – obavezno. Uvek zabavno, ne propusti.

Nama naše devojke i žene takođe pričaju priče pre spavanja. Vojtek najviše voli Ivicu i Maricu jer je jednom tako pratio liniju spida i uspeo da se vrati kući iz Srpske Crnje, dok Blek Hol rado voli čuti Zlatokosu pred spavanje pošto je na nju u mladosti često masturbirao zamišljajući je kako na proplanku muze kravu, a i sad mu se po nekad omakne. Moja supruga će u predbračnom ugovoru da potpiše da je svako veče dužna da mi ispriča po bar jednu kratku priču, u suprotnom vadim grejač iz bojlera pa nek se kupa u lavoru i zaliva džezvom tri puta dnevno.

Verovatno nisi spomenula da dečko od tebe očekuje da mu kuvaš, čistiš, kratiš nokte, pereš, izvodiš napuljskog mastifa na pišanje, vadiš ga iz kockarskih dugova, peglaš, šetaš na prstima kad je mamuran, briješ dlake s leđa subotom pre izlaska – dakle, sve ono što inače radi mama. Zašto ti je onda toliko neshvatljivo što očekuje da mu pričaš bajke? Možda je imao naporan dan na građevini, upalio mu se kutnjak i samo na trenutak želi da pobegne od užasne realnosti u bajkoviti svet Crvenkape. ŠTA JE TU ČUDNO?! S druge strane, nažalost po tebe, moguće je da samo na sve moguće i nemoguće načine pokušava da eskivira intimne odnose sa tobom jer od same pomisli na tvoje nago telo poželi da natera tri praseta u čizmama da siluju crvenkapu trnovom ružicom u kući od čokolade. Zato, PRIČAJ, recituj mu bajke, to je njegov način da pobegne od stvarnosti jer mu verovatno finansijska situacija ne dozvoljava da se pred spavanje ko čovek naseva tajšija. I ne brini draga naša Fortunice, bićeš mu mama na kraju, pričala bajke ili ne.

 • karam abdul dabar

  Bonsai drvo. Jer analne kuglice su za Kacavendu i decake.

 • dobar

  Kako čupa Tarzaniju iz govana ovaj Frenki pa to je čudo…
  Proredite malo redove. jebeš kvantitet!

 • Baters

  Tacno da nema ovog Frenkija da i ne dolazis na sajt. Stvarno su haos ovi ostali, ne znam da ih skupljaju. Kad vidim da Ariel pisao, vise i ne citam.

 • samo ih gledam i čudim se

  Ma to nije ništa. Da vidiš tek kako udovice prave žurke svojim mrtvim muževima sa sve muzikom i svetlećim, letećim balonima jer su to njihovi počivši voleli. Ne znam samo da li su, jadni, voleli da igraju Moravac pa ove morale i to da odigraju! Sirote one!