DUPE 2012: Četvrto polufinale

Novi komad naše potrage za guzicom 2012. godine je pred tobom, ovde ćeš videti četvrto i pretposlednje dupe koje ulazi u finale, a preostalih finalista se možeš podsetiti ovde, ovde i tu. Bilo je najneizvesnije do sada, a gospodina iz redakcije inače dobrog supruga i oca, čoveka koji neguje kućno cveće i porodične vrednosti je ostavila žena jer mu je našla dva kubika golih svakojakih guzica na kompjuteru. On se ne kaje, imao je više ciljeve.

Na poslednjem petom mestu će se naći predstavnica masnije struje odrasla na uštipcima, kajmaku i Vrelu Zrmanje, a iako je trebala da bude bolje rangirana odlučili smo da je postavimo ovde jer smo iz neproverenih izvora dobili informaciju da nije svojeručno uslikana već ukradena sa profila devojke koja voli isti da kiti ovakvim umetninama.

Četvrto mesto zauzima naš favorit, majka sa bebom za koju se ne može reći da je samo dobrodržeća, već je potrebno upotrebiti neke plastičnije prideve koji se koriste da opišu ovakve majke sa bebom. Ipak, verovatno zbog činjenice da je gospođa uslikana na ulici, gotovo potpuno obučena kako takvoj finoj dami i dolikuje biti dok šeta gradom sa potomkom, vaše reakcije na sliku nisu bile pozitivne koliko smo očekivali. Zbog toga, ovako loš plasman.

Borba za treće i četvrto mesto je bila gusta kao kevin domaći kečap, a kako samo pobednik ide u finale za tačan redosled smo se odlučili jedinim mogućim i najpoštenijim poznatim načinom – bacanjem dinara. Tako je treće mesto zauzela ova pripadnica lepšeg pola, koja deluje i kao da je jača od većeg dela jačeg pola. Zbog toga, uz tvrdnje da se tih nogu ne bi postideo ni levi bek Dinamo Drezdena, nažalost ovako slab plasman.

Bez obzira na to što je odlučila rotacija kovanice, svakako zasluženo četvrto mesto za bezobraznicicu koja u čizmama na plaži kupije kugle od sladoleda. Posebne čestitke gospodinu koji nam je poslao ovaj rad, jer on ne gubi vreme već i dok čeka u redu on stvara misleći na to kako će usrećiti mnoge, ali i sebe u nekim pustim noćima prožetim samoćom.

I na kraju pobednička fotografija koja je svoje protivnike ostavila u prašini, u trci na sto pobedila sa deset metara prednosti i prošla u finale gde će imati znatno jaču konkurenciju i gde će morati više da se oznoji. Tajna uspeha ovog dela je u tome što je umetnik uspeo da ovekoveči duplo više dobrih guzova nego što pravila konkursa nalažu, i to da ih ovekoveči u plićaku dok se bezobraznice praćakaju i vidno ni ne slute da imaju manijaka za leđima, preciznije – za dupadima.

Finale naše humanitarne akcije je uskoro, a ti ćeš sigurno biti toliko agilan i human da svojim glasom odlučiš pobedničku stražnjicu našeg konkursa i time takmičarima doneseš nagrade, priznanja i naravno slavu.

Tagovi:

dupe 2012