DUPE 2012: Treće polufinale

Potraga za najboljim spontano uslikanim dupetom se nastavlja, danas ćeš videti treće dupe koje ulazi u veliko finale, a prva dva polufinala i tamošnje dupadi možeš da se podsetiš ovde i ovde. Ako ti keva uđe u sobu dok oslobađaš radost zbog ovolike miline, reci joj nešto poput: Čekaj, nemoj da izlaziš, nisam drkao već deset dana, ovo će biti fešta!

Idemo redom, od mesta broj pet na kojem se nalazi dupe-podmornica, da je ovo španska liga, predstojeće dupe bi nesumnjivo bilo Viljareal.

Što ovo dupe nije prošlo bolje, ne znamo. Sumnjamo, međutim, da su utisak kvarila dva gmaza iz pozadine – od kojih onaj levi, mora se priznati, ima prihvatljiv gornji kalibar – koji proždiru palačinke kao da ne postoji sutra. Uz to, slika na kojoj se vidi limenka Sprajta neizbežno odaje utisak prošlosti i nekakve teskobe. Jebote, ko još danas pije Sprajt? Gradativno, na sledećoj fotografiji bi trebalo da bude prikazana dvolitra Frutele ili bar BIP-kola u staklencu, ali su ovi kultni proizvodi ipak izostali:

Ako si dobar momak, od onih što su na časove fizičkog u srednjoj dolazili u atlet majicama, a na more idu da plivaju, e onda te verovatno stometarski plićak žestoko smara. Ali svaki pravi Tarzan zna da su plićaci bogom dani za analizu ženskih atributa. Ovde još pohvale autoru, što reče jedan čitalac, trebalo je biti uporan, doći dovde, a onda se vraćati sve da obale da ostaviš foto-aparat. Ako je ovo dupence, na sledećoj fotki je guzica na kvadrat:

Crno i plavo, nauljeno i bezbrižno – ovakav prizor viđaju samo vlasnici jahti, glisera ili bar baje koje imaju mentalne i fizičke snage da se prepuste besmislenom teranju pedaline. Iako će možda neke čitateljk.e reći da je ovo masno, a zatim otići da pojedu svoj list zelene salate, nabiju dva prsta u ždrelo i povrate – redakcija Tarzanije oseća ponos što naši čitaoci više poštuju korpulentnu dupad od sasušenih ofingera. Nastavljamo u sličnom stilu:

Jedan krupni plan – ovoliko blizu prilaze samo znalci. Činjenicu da je ovo dupe visoko plasirano verovatno imamo da zahvalimo pervertiranom muškom mozgu. Voleti dupe je normalno, ali zašto se mi pavijani posebno primimo na to dupe ako je zaodenuto nekim naizgled bezazlenim gaćicama, sa Mikijem Mausom, Vinijem Puom ili srcima – to nije uspeo da odgonetne ni istraživački tim Univerziteta u Masačusetsu. Dakle, mesto broj dva i pohvale idu ovom dupetu posutom sjajem, a u finale ide…

…ovo maestralno dupe u obliku srca. Kraljevska akademija bi morala da uvede nekakvu Nobelovu nagradu za ovakve stvari, a mi predlažemo da se ovo dupe klonira te da na svakom srpskom bazenu bude po jedno ovakvo. Procene kažu da bi poseta bazenima skočila vrtoglavo, a da bi lokalni pajvani 40 odsto manje buljili u svoje telefone dok se sunčaju i prezentiraju biceps. I još nešto, ako si pre dupeta na ovoj slici primetio žandara pik, te konstatovao da ova dvojica igraju remi, javi se lekaru, mada se bojimo da je stvar otišla predaleko.

Šalji i ti dupeta u naš inboks jer biće samo još jednog polufinala – četiri pobedničke fotke i jedna po iozboru redakcije otići će u finale, a tamo će presuditi glasovi na našem sajtu. Neka najbolje dupe pobedi!

Tagovi:

dupe 2012žene