Gde da je izvedeš na prvi dejt

Svi seksolozi, sociolozi, a i mnogi drugi Olozi slažu se da je 24 sata nakon prvog seksa sa ženom presudno za ostatak veze, bila ona seksualna, emotivna, materijalna ili samo nužno zlo. Dakle, kada ste završili sa lučenjem sokova, prespavali ste zajedno, i nije ti dala u dupe, priroda stvari nalaže da je red za prvi dejt. U zavisnosti od toga šta želiš da joj poručiš, vrlo je važno izabrati odgovarajući scenario. Evo nekoliko klasika pa proberi.

Na kej

Šta kao nije bolje da kupite svoj suncokret, nego da se svađate oko oba kikirikija koje ćete dobiti uz razvodnjeno pivo u pabu? Dejtom na keju joj poručuješ da si čovek unutrašnjih kvaliteta – možda neće biti mesa baš dvaput nedeljno, al šale vazda. Nećeš joj kupiti cipele, ali ćeš joj napraviti plejlistu. Nećeš je jebati kamiondžijski ili mesarski kako bi ona volela, ali nećeš ni navaljivati na zadnji ulaz. Nećeš joj ništa kupiti za rođendan, ali ga nećeš ni zaboraviti. Genijalan način da učiniš da izgleda kao da ti je stalo, dok u stvari savršeno ne. Kao i uostalom kod svih drugih predloga za prvi dejt, ništa ti ne garantuje da ona neće posle 15 minuta krenuti kući; ali one koje ostanu možeš komotno da ženiš.

Idealno za: curu koja dolazi na poziv da bleji kod tebe.

Na pijacu

Brz si i lud. Nećeš menjati planove za uveče samo zato što si nju upoznao. Kada je budeš jebao nećeš čekati da ona svrši, ali ćeš jebati pet do sedam puta dnevno. Mrziš fejkere, to će joj zadati udarac, ali shvatiće i da je ok da brije noge u dnevnoj sobi – to je plus. Kupi joj dve trešnje na komad kako bi se ipak osetila posebno, i cenjkaj se za toalet papir  – demonstriraj joj koliko si iznad sistema. Ne postavljaj joj direktna pitanja, ali je s vremena na vreme pogledaj direktno u oči. Zafrkavaj se, i učini da se oseća dobro i da se dosta smeje. Ovaj dejt ne traje više od 25 minuta, a sledeći put kad bude nekog SMS-ovanja: ona šalje prvu poruku.

Idealno za: ustanovljivanje kres-varijante.

Kod Mikija iz Ofsajda

Ovo je po važnosti kao da si je na prvi dejt odveo kod svojih na upoznavanje, sa dve male razlike: 1. ona toga nije svesna i 2. Mikijev sud je važniji od suda tvojih roditelja. Miki vodi kladionicu koja se pretvorila u kafanu koja se pretvorila u izvorište jutjub klipova koje admini po pravilu brišu u roku od četiri sata. Ipak, stolovi su čisti, za istim ćete biti sami i izvan špic-termina, i dobićete 0,05 vinjak i kolu iz velike flaše. Pravo mesto da se ugovore neke osnovne obaveze. Možete da pričate o muzici, Rusiji ili trojkama sa srednjoškolkama – na tebi je. Ali sam scenario će joj poručiti da kao kladioničar ne znaš da kuvaš, dakle to se od nje očekuje. Drugovi su ti važniji od nje – posle ako krene da plače i kaže da je očekivala nešto drugo, samo je podsetiš na prvi dejt i pokažeš gde su vrata. Takođe će joj odmah biti jasno da na posao ne ideš u košulji i kravati, zapravo možda nikad i ne sazna čime se tačno baviš, tako da ako oće da planira decu – neka planira, ali ti ne obećavaš pelene i kombi-bus u garaži. Garažu možda i možeš da joj obećaš, tamo živiš.

Idealno za: strukturiranje domaćice.

Na roštilj kod ortaka

Zabuniće se nemnoštvom riba, ali prijaće joj status jedinog para sisa pored pilećih. Ponovo joj poručuješ da nije važnija od ekipe, ali shvata i da je možda dovoljno važna da je predstaviš. Ne daj joj ipak da se zaleće, ako krene da ti priča tiho dok okrećeš ćevape i krene da te poljubi, ustakni i pogledaj je kao da ti je vratila Teslu viška kusura. Kada meso bude gotovo, prvi tanjir napravi njoj i odnesi joj. Povuci – potegni jeste i treba da bude princip svakog dobrog odnosa. Pritom, žene kolko god mislile da žele da znaju, zapravo obožavaju da ne znaju, i podatak da sa tobom nikad tačno neće znati šta može a šta sme da očekuje, snažno će je privući. Popodnevno druženje sa još bar 5-oro ljudi pravi je scenario za uvod u ovakvu vezu.

Idealno za: ribu.

Na pravi dejt

Piće i to. Dezodorans i ispeglana majica. Opet ćete pričati o muzici, Rusiji i trojkama sa tinejdžerkama, ali će ona steći utisak da je taj razgovor poenta susreta. Što je najgore – i jeste. Ko ti kriv kad ne znaš ni sam šta želiš… Budi bar pametan pa joj nemoj platiti piće, ko ti reko da moraš? Šega, zeza, poljubac, klimaks – odvojeni računi. Malo će joj potonuti brod, ali će se i osećati dobro što ne pokušavaš da je “osvojiš” izlizanim metodama. Ići ćete na rođendan njene drugarice. Ti ćeš voziti, i pićeš isto pivo celo veče. Probavaćeš pantalone u gradu. Promenićeš status na fejsbuku u “in a relationship”. Nemaš fejsbuk? Napravićeš ga. Pomagaćeš njenom bratu oko zadatka iz matematike i slaćeš joj poruku kad se vratiš kući iz izlaska.

Idealno za: udovoljavanje ženinoj predstavi oko toga šta ona misli da joj treba u životu.

 • Koleno

  Aukurac, opet slucajno odoh na blic zenu. Ne, cekaj…tarzanija? O.o

 • Arthas

  Ma ne ovo je sweet sixteen magazine.

 • tyki

  ae prekinite da kenjate vise, zenetine dosadne

 • Asdf

  3 x sam pogledao address bar mog vernog Chrome-a, i sva 3 x puta je pisalo http://www.tarzanija.com.

 • TZ

  da izlazim s ovako dobrim ribama odmah bi bio papuca i sasuo kako sam ludo zaljubljen u nju da je ona smisao mog zivota i sve..a s ovim grobovima sto rijetko izadjem i jos rijedje jebem mogu da se i pravim da mi ko nije stalo

 • vilijem de paksi

  kako coek slucajno ode na blic zenu to mi nije jasno a fox life je odavno doso na tarzaniju

 • brate

  blago onom kom je ova sa slike kresvarijanta, tho

 • Boris

  sto je kej iz prvoga primjeraß :)