Intervju sa Pantelom, najrasnijim fudbalerom današnjice

Sa koliko godina si počeo da treniraš fudbal i gde. Sigurno si bio bolji od svojih vršnjaka?

Сећа се Пантела као да е јуче било. Млад, неизкусан, талентован дечкић у жељи за доказивањем тера балон по улицама Смедереву. Кацам проодо одма сам почео да пимплуем и изводим шатро акробацие, такорећи чим е Пантела угледао лопту први пут одма је ту било неког жонглирања и самосталних тренинга. Касние сам се обрео у фека Сартиду шо би се рекло оно озбиљан неки зонфић. Много лепо време то било. Сигурно да сам био бољи од мноштва тадашњих играча, ако не и наибољи.

Kako si proslavio potpisivanje prvog profesionalnog ugovora?

Начи много скромна прослава се одиграла уз мале дозе алкохола и количински много хитова каонапример јеан врсни хит од Балеге “моису другови зонфа”.

Svi znamo koji domaći klub ti je omiljeni. Koji ti je omiljeni strani klub u kom si igrao?

Ние Пантели циљ да прехфалише ниедан клуб из категорие бивших. Алето кад већ мора Пантела да издваја то би био Олимпиакос за кои тренутно даем евроголове. Сигурно да има утицаја то шо су боје клубскога обележја сличнога тона као и клуба у којем сам изградио име, има ту и сличности у менталитету, само е мана начи бичарке су жнеру, ниско тежиште илити здепасте.

U moru golova koje si postigao, možeš li da izdvojiš tebi najdraži?

Сигурно дае сваки драг на мноштво начина али ако већ морам да селектуем то би сигурно био онај поништени еврого против естонаца, кацам матиро пред сам краи мегдана.

Sa koliko godina si izgubio nevinost i kako?

Питање врсте интимно,само могу рећи да сам био млад и неизкусан са година 12. Било е понуда и рание ал се чуво Пантела за љубав из категорие правих међутим ние издражао налете разноразних манекенки па сам оплодио методом одпозади локациа изнад каде жртвинога купатила.

Igrao si u mnogim državama, svetski si čovek. Čije žene su najlepše i najbolje u krevetu?

Српкиње су врх. Кацам игро за Ајакс холанђанке су ме уходиле садо-мазо техником. Само мие жао шо нисам са експедициом у Хондурас да пробам лома латино плеса самба деђанде тана нана на на зонфић.

Начи јеан од циљева мое кампање је увођење валуте нове инфлацие без. Евро е умро расни динар је нови владар система врсте монетарног.

Marka cigara?

Каце запали покоја тое углавном малборо стоес колорита црвеног.

Da li si ikad dobio na kocki?

Пантелае спортиста нема ту много простора за осцилацие у коришћењу времена врсте слободног. Једина коцка којуе Пантела бацио билае ризико коцка. Начи бацање, две шестице, Станкела губи источну азиу а Жигара завист!

Koja je najveće brzina kojom si vozio neki automobil?

Придржава се Пантела мотоа не брже од живота. Али сигурно дае било луде вожње по грчком аутопуту са мојом бембаром. 213 расних километара по сату е била највећа брзина, Жигара мерио.

Imaš li kućne ljubimce, i koje životinje preferiraš?

Нема се времена за кућне љубимце, али волим мале животињице кучићи-мачићи фазон. Имо сам папагаја кои кад ја жемка “кацам расан” одговори “ваистину расан”.
Кад је преминуо сахранио сам га иза мое куће у Атини.

Koju muziku slušaš, koji ti je omiljeni pevač i na kakva mesta najviše voliš da izlažiš?

Слушам тај неки алтернативно рок зонфић са призвуцима домаћег мелоса. Ништа чобаниа само расно. Не ограничава се Пантела по питању музике, битно е само да бичарке врте буљсоне у ритму.

Kad bi upecao zlatnu ribicu, a ona kurva neće da ispuni tri, nego samo jednu želju… šta bi joj rekao?

Начи не знам за златну ал знам ша би реко обичнои рибици, реко би јој “ае пали има ко ће Пантели да испуњава жеље”

Gledaš li porniće i šta misliš o njima?

Волим да погледам покои нић са Асом Акиром или Рејчел Рокс у главнои улози. Љубитељ је Пантела ћуне да лажем, волим да погледам и свакако да не постои ствар коу сам видео а да нисам пробао, изузетак су ствари из категорие аналних игара са Пантелиним анусом типа “ае ти гурнем ово у рч”.

Koji je poslednji film koji si gledao i šta misliš o njemu?

Начи гледо сам Стид на препоруку вашег чланка, бардо е има те неке интриге у виду несвакидашњости. Видео сам и неку симболику каце дода АР начи буде сАРтид назив филма па ме то посебно привукло.

Imaš li neprijatelje?

Неам.

Koji je po tebi najbolji fudbaler na svetu?

Сигурно е да мени нико не може да парира кацу фудбалске способности у питању, ал има ту талената доста попут омаленог Месиа и да не набраам сада.

Šta je najzanimljivije što ti se desilo u proteklih nedelju dana?

Наизанимљивие  е било кацам на путу ка Београду пришо стуардеси реко “дамгле каква си начи родитељи мора дасу ти терористи” она каже “знам, јер сам права бомба” ја одговарам “не него си жнару ко талибан” а у авиону кома.

Ja mislim da ti bio bio dobar vođa navijača. Mnogo te vole i poštuju.

Свакако да сам цењен ние искључено даћу се обрести међу навиачима да прозивамо гробаре методом ја у мегафон цео север у глас понавља мое речи.

Znamo da je Dejan Stanković tvoj veliki prijatelj i kum. Ispričaj nam neki vaš zajednički doživljaj?

Током летњег трансфер прозора пичили ми с лендровером на летовање у брацку земљу типа Грчку. Повео ја Жигару, Видару и бест френда Станкелу. Натрпала ми кева сендвича неких и две-три-четир’ тегле ајвара. И сад прелазимо ми границу, а прилази мени цариник да узме пасоше и аутограм, а ја иначе причам грчки течно (била Пантели преокупациа да што пре научи језик).

И ја кажем “Посесе ти мехри” (тачние, “како сте шта маи”), каже цариник “нема ништа смарамо се” (на грчком офкорс). А узо Станкела једе сендвиче и умаче у ајвар и мрви ми по колима. Ја реко “Ало мараку синак узми мини усисивач шо ти је женка послала да то усисаш”. Кумара клима главом у фазону афирматив. Враћа се цариник са пасошима (оверио ваљде), а Жигара се продере на цариника “Саааагааааапоооо”. Ишо Жигара на скраћене курцеве грчког језика. Не зна да сагапо у преводу начи “Ај лав ју”.

А Станкела (усисава) патос!

Чоколадни намаз са моим ликом специално издање врсте ограничено новогодишња сериа.

Hoćeš li da poželiš nešto fanovima za Novu godinu?

Феновима би пожелео што расниу нову годину две хиљаде дванесту након рођења Христа а триес четврту након рођења богоца тојест мене. Да буде плођења редовног бар 5 пута током времеског периода од једне недеље  И наравно да буде мог матирања ко и до сад што е било, а фенови да ме воле ко и до сад. Поздрав и за редакциу тарзание коа води таи неки лајфстајл сличан Пантели.

Љубац ко Вембли! 

Tagovi:

internet