Fiks ideje br. 7 – Hodam sad kao Brondbi

Nedelja. Nedelja je jedan govnar, i ovako kao čovek a i što se tiče ponude u kladži, jer nije da sad tu nema ništa, ima realno onako od svega po malo al brate i dalje je mnogo skraćeno i bilo bi verovatno pametno da uštediš te pare al našao si 4 lepa fiksa u Maxbetu i greota sad praviti se lud. A i svakako znaš da ćeš provesti dan prebacujući se slikom sa Artemio Frankija na Kamp Nou, ili ako još uvek imaš Sport Klub, sa takmičenja za najveću bundevu u Zemunu na direktan prenos 4 lika iz Smedereva kako bacaju frizbi u Paraliji.

I sad jbg, koji pošten čovek može da odoli da takvom provodu doda i finansijsku dimenziju i samim tim i jedan roler koster emocija, zapravo ne baš roler koster više su to autići oni na udaranje, taman misliš vidi kako je lepo krenulo vidi kako lepo vozim i gledaš se s nekom malom Benfikom u drugom autiću i gledaš kako ona lagano ulazi u 1id2+ već na poluvremenu i onda te niotkuda neki mali Štutgart devetogodišnjak pukne mučki s leđa iz sve snage u zadnjoj sekundi vožnje, Benfika ode i ne vrati se nikad, a nagradna vožnja ode malom ciganu koji stoji sa strane i peva Đurđevdan.

E da bismo ovo udaranje autićima napravili još intenzivnijim i stresnijim, danas igramo samo igru koja obećava golove, peglanje, smeh, suze i pre svega strepnju svaki put kad shvatiš koji ti sve rezultati zapravo ne odgovaraju – gg3+. Jedan pravi TAMNI VILAJET od igre, jer kajaćeš se na 1:1 što nisi odigro samo gg, kajaćeš se na 3:0 što nisi odigro samo 3+, kajaćeš se na 2:0 što nisi odigro samo keca i kajaćeš se na 0:0 što se jutros nisi zakucao škodom u drvo na putu do kladionice. Tako da braćo ajmo se kajati. Čuj mene kladiti, kajati.

Ja kad shvatim da u ovom tekstu nema Engleza, Italijana, Španaca, niti Francuza

Verder – Frankfurt gg3+ (1.85)

Za početak, klasik. Bukvalno najočigledniji par, fiks koji bi i slepac ubo da uzme hemijsku i otvori listu nasumično, ali pre svega prilika da se ponovo vidimo sa starim prijateljem.

Nedostajao si Verdere. Tvoje godine u drugoj ligi su nas uništile, dobro doduše bila je samo jedna godina i nije nas baš uništila nije nam toliko baš stalo a i realno i  dalje smo mogli da te igramo i to bukvalno u lajvu, al nije to ni fora. Nedostajalo je odigrati 4+ na Verder a Klose i Diego to reše za 35 minuta i onda u drugom poluvremenu daju još 2 i dobiju još 2 a ti se pitaš što nisi igrao 11+.

Daleko od toga da nas Verder nikad nije prodao, ali ovu sezonu su počeli tako što su, kako i priliči pravoj gospodi, triput prelagano ušli u gg3+, i sad bi već bilo bukvalno nepristojno propustiti ih. Podsetićemo i Verder da je takođe nepristojno izneveriti starog prijatelja, a oni s tom informacijom nek rade šta hoće.

 

Kil – Sandhauzen gg3+ (1.83)

Nema šta, zna se, iz Njemačke samo auto, rat, penzija, i gg3+ u Cvajti. Neke vrednosti se moraju poštovati al džabe, eno sad Italijan daje više golova od Španca, Arsenal počeo sezonu s 4 pobede, šta je sledeće, zlatna lopta Dele Aliju?

Kil je dobro nagužen prošli vikend, dobio je 7 komada u Paderbornu ali i uzvratio sa 2 što je tačno ono što nam treba od njih na ovaj prokleti dan. Sandhauzen bi im mogao biti lek za ovaj otrov, ekipa koja je već fazon 3 godine tu neđe oko ispadanja al sve nešto nit možeš igrati šta na njih nit smeš protiv njih sve nešto mutno i sivo bože sačuvaj. Ono što nas ćera na gg3+ u ovoj konkretnoj utakmici je činjenica da obe ekipe znaju i utrpati i biti utrpane i ne očekujemo neki spektakl al nekih 2:1 ili 3:1 to može, nećemo praviti problem.

Uvaljaće im Momo Ilić 6 komada bez brige

Ekselzior – PSV gg3+ (1.70)

Svaka čast Njemci, ali zna se koja liga je šampion zabave, šage i šele i neverovatno da jedna tako lagana liga u kojoj dođe fazon Pantela debeo od viskija i strpa 15 za polusezonu, može da održava jedan sasvim solidan nivo fudbala, kao i zavidnu produkciju igrača koje je neki siroti Mančester spreman da plati kao svojevremeno 40 Solskjera.

Istina, ovaj Ekselzior je malo loženje ali zaslužila su braća, ušli su ove godine u prvu ligu iako su prošlu sezonu u drugoj završili šesti, jer su se kroz volšeban plejof u kome igra fazon 27 ekipa dovukli do promocije. Iako jbg šesti i čak 17 bodova daleko od prvog mesta, i dalje su dali najviše golova u drugoj ligi a ovu sezonu su počeli s 2 pobede i 5 golova, i ako mučenom PSV-u ne mogu da strpaju jedan baš sad kad nama treba onda jbg, NJIMA NA DUŠU. A ako mučeni Nistelroj ne može mučenom de Jongu da objasni kako da strpa 2 komada pored odbrane kojoj su mučeni Telstar i Almere znali strpati 4, e pa STRPAMO MU MAJCI ONDA. Šalimo se Nistelroje poštujemo i tebe i tvoju majku a još više ćemo kad povedete 2:1 u 27. minutu, jel tako.

 

Brondbi – Midtjiland gg3+ (2.00)

Za odluku da stavim ovaj par kao poslednji imam više razloga, i svi su glupi. Prvi je da Midtjiland ove godine baš voli i da primi šalu i da da šalu i palo je 26 golova na 6 njihovih mečeva a i s Benfikom su se solidno ispičkarali u međuvremenu. Doduše, više su primali šalu nego što su je davali, i to je drugi razlog – i jedni i drugi su sezonu startovali baš ko kurac, i imaju dosta vremena da se vrate ali moraju početi sada, tako što će da gaze jedni druge i donesu neke novce onima kojima najviše treba, dakle nama.

Treći razlog je što se utakmica igra u ponedeljak. Svaki pravi nedeljni tiket se završava u ponedeljak, utakmicom koju si stavio na tiket jer nisi skontao da se igra u ponedeljak. I onda ti bude malo smor jer kao jbg moram čekati sutra al ajde nema veze neću da se žalim SAMO DA PREŽIVI DO PONEDELJKA, i onda ne preživi. E zato ćemo sad namerno ubaciti nešto za ponedeljak, radi uroka, ako to ima ikakvog smisla, i ako išta uopšte ikada ima ikakvog smisla, ali to je već neka druga priča i naše mišljenje o tome dosta zavisi upravo od toga šta će ova dva danska hohštaplera da urade u ponedeljak.

 

Tagovi: