Korpe i pedale – kako nas one ostavljaju

„Znaš, mi smo zajedno sto godina, kod tebe mi je sve poznato, a ja bih da probam nešto novo. Hvala na razumevanju“

To mi je rekla moja prva ljubav, ostavljajući me da cvilim i razmatram da li je spektakularnije ubiti se skokom sa Gazele ili pištoljem na platou Nikole Pašića. I gde da nađem jebeni pištolj? Od tog mozganja sam brzo odustao, pošto sam se opet zaljubio. Ona je takođe izašla iz duge veze. Malo smo se drapali na Kališu, šetali Knezom i jeli čizburgere u Meku da bi mi ona na kraju večeri rekla:

„Znaš, sa mojim bivšim sam bila sto godina, kod njega mi je sve poznato, a to mi prija. Mislim da ću mu se vratiti. Hvala na razumevanju!“

Da je ćud ženska smiješna rabota, znamo odavno. Ovo nije tekst o tome. Ovo je tekst o standardnim spikama koje ribe bacaju kada žele da te korpiraju ili pedaliraju. Ove teme će vam približiti Tarzanijini eksperti za nejebicu, Burzum i Zapata.

KORPE – kad pičku i ne omirišeš (Burzum)

Imam dečka

Zamisli sebe kao Kultarda – e pa trka se završava na samom početku, jer je otkazivanje motora onemogućilo Meklarenov bolid da startuje. Imala ili nemala dečka, ta riba koju startuješ te ne posmatra kao nekoga koga bi jahala. Nesimpatičan si joj, odbojan, neinteresantan, u najboljem slučaju na tebe gleda kao na proćelavog radnika fabrike cigala Trudbenik, dok si u najgorem za nju jednostavno Vinkelman (Johan Joakim Vinkelman, od oca obućara, bio je upravnik papske zbirke, osnivač nauke koju danas nazivamo istorija umetnosti, i što se podrazumeva uz tu istorijsku disciplinu, a omiljena zabava mu je bila filovanje senfare od strane vatikanskih glavešina). Najbrži mogući odjeb, kada čuješ ovo Čolin glas odjekuje u tvojoj glavi i poručuje ti da produžiš dalje. Što se nje tiče, ona je Vavilon, a ti nisi Kir II.

Nećeš jebati!

Znaš kako, ti si dobar dečko…

Na ovo se obično nadovezuje, „ekstra ortak, nećemo da kvarimo“. Tipičan primer frendzone. Da ljudski rod nikada nije naučio da laže, ovaj odjeb bi zvučao otprilike ovako:

Radovane, ja ne želim da budem sa tobom. Mogu da izlazim sa tobom, kako bi me čuvao od pijanih seljačina. Mogu da te cimam kada god mi nešto zatreba, jer znam da ćeš se dovući kao kuče. Znam da te posedujem i to koristim. Treba mi tvoja snažna ruka, ali mi ne treba tvoja stomačina i ženske sise. Neću da te nameštam ortakinjama, jer ne želim da ih vredjam. Jahala bih Miloša, jahala bih Marka, Dordja i Mikija sam već jahala, ali tebe Radovane ne želim. Pičku nećeš dobiti makar mi i bubrege poklonio.

Ovako nešto bi izgovorile samo osobe koje su rodjene u Somaliji, čija je cela porodica poginula, a završili su kao žrtve trgovine ljudima, ostali bez dva prsta, i pored svega toga uspeli da osnuju korporaciju koja danas obrće milione. Skraćeno, ljudi sa mudima od titanijuma. Kako žene nemaju muda, smatraj da „dobar dečko“ predstavlja kompliment tvojoj ličnosti i biće ti lakše.

PEDALE – imao pa nemao (Zapata)

Gajim osećanja prema bivšem dečku

Kada ti ovo kaže, imaš svako pravo u tom trenutku da se dereš, da lomiš i psuješ. Ali ona će uvek, uz priznanje da je još trsi bivši, ubaciti još jednu rečenicu, da prebaci krivicu na tvoju stranu. Sve su pokrile, mamu im jebem, ne može ona da ispadne negativac nikako…

Jeste, viđala sam se s njim, ali zapitaj se zašto. Možda ti nisi bio dovoljno angažovan oko mene. Uvek se setim kako mi je bilo bolje s njim. Ne znam šta mi je?

Ja znam šta ti je. Pomahnitala si kurva. Jebao te u zdrav mozak, navikla si tretman analogan onom koji Jermen ima u turskom zatvoru. Fali ti da budeš podređena, ponižavana, nepoštovana. I onda si pomislila da postoji nešto drugo, osim kontrolisanja u po noći gde si, pranja njegovih nogu u lavoru i felacija na silu. Tako sam došao ja. Ali stare navike umiru teško. Što si, koj kurac, raskidala s njim?

Treba mi prostora

Jedan od raskida koji te ostavi zbunjenijim od Stefana Babovića kad je sam pred golom. Nit’ smrdi nit’ miriše! Na koji bre ona prostor misli? Stambeni nemam, verovatno na onaj duhovni… Pa nisam je napinjao da se stalno viđamo, nisam je vodio gajbi kod mojih, nisam pričao o braku jebenom…Obično se kombinuje sa nekim od prethodnih raskida ili korpi. U tu jednačinu slobodno možeš uključiti nepoznatu u vidu njenog bivšeg. Ili nepoznatu u vidu njenog suštinskog kurvaluka.

Treba mi prostora da shvatim neke stvari.

Da shvatiš neke stvari? Pa ribo, zabavljanje je u pitanju, ne teorija struna. Nema tu mnogo filozofije, ako misliš da će ti biti bolje u seriji besmislenih kombinacija, lokanja, muvanja sa tipovima koji te nikad neće pozvati, nego sa mnom, jednostavno kaži.

Ali kako kad sam dobar dečko?

Prekid kontakta i apsolutno kuliranje

Sećaš se kad si u sedmom osnovne raskinuo sa onom Majom tako što si prestao da joj se javljaš u redu za užinu. E pa neke ribe tu tehniku i dalje koriste. Jednostavno, ne odgovara na poruku, ne javlja se na telefon, sa Fejsa te obrisala. Kad probaš na gajbi, otvara njena cimerka i kaže da nije tu a jasno čuješ kako navija za Igora Terziju na Prvom glasu Srbije u pozadini. I ti sad kreneš sa analizom, šta si uradio pogrešno, da li je našla nekog drugog… Ne javlja se na fon, garant je trsi neki bilder… Patiš!

Nemoj, šumski prijatelju naš. To (ne ta, nego to) što te kulira, je najniži oblik života. Neko ne može da te pogleda u oči i kaže, „pali, raskidamo“, ne zaslužuje ni trunku neke glavolomke i lamenta. Kuliraj i ti. Garant će prva da se javi, ili preko telefona il na ulici… A kad se javi…

Jao, sećam se nešto kroz maglu. Ti beše ona mrtvosana, kad se jebemo legneš k’o fosna? Ili beše ona dlakava?

Ne mislite da smo ženomrsci. Samo tražimo mrvu iskrenosti. Sledeći put kad raskinete sa mnom, neka to bude ovaj neki raduljica:

Ne jebeš me dobro, videla sam da kako gledaš onu Milicu, smrde ti noge, gledao si Čelsi umesto da me izvedeš, imaš karijes, previše si ružan za mene, neduhovit si, predvidljiv, ciničan, flertuješ previše, sviđa mi se neko drugi, nemaš perspektivu, nemaš kola, nemaš para, nisi romantičan, smuvali smo se jer sam bila pijana, i povrh svega… ne sviđaš mi se. NISI DOBAR.

Podnećemo.

Tagovi:

raskidižene
 • Mi

  Ovo bi trebalo da bude muski sovinizam a, u stvari, tekst je milosrdniji od tekstova koji se pisu za zensku publiku, u Kosmopolitenu, na primer. Ili bilo kom od glupavih zenskih casopisa.

 • Anonimus

  “Klatno” vazi za sve. Brze se vraca ona osoba koja je vise zaljubljena ;)

 • Hodajuci Proizam

  ”… gledao si Celsi, umesto da me izvedes…” ceo taj pasus izbaci, ostavi samo ”gledao si Celsi”. pa ti budi srecan sto se smuvala uopste s tobom.. celsi…

 • jezz

  u stvari, ne vidim nijedan razlog zasto nije i obrnuto… koliki ti je, sta radis, kako pricas i koliko umaces tebi nisu ni najmanje bitne stvari….

 • Budalon

  Ipak su 3 recenice u pitanju :P

 • Stefan Sm

  Tako su nam svi pricali pa su nam uzeli kosovo

 • Илија Мандић

  “Dogovoricemo se”.

  Ako nekom zatreba protivodgovor “Hocemo, ali ja cu se tebi prvi javiti, samo cekaj”

 • vvv

  Moja iskustva su slicna (a vidim da muski deo ekipe bas ne voli to da cuje, pa mozete slobodno da pocnete sa paljbom). Koju god metodu koristis da otkacis momka, on se uvredi. I ako nije ocekivao ili ne zeli da ode, on prosto nece otici sta god da mu kazes. I sa masnom i bez masne.
  I takodje sta god da kazes, momci uvek cuju ‘e imam drugog’, sto nikad nije bilo tacno, ali prosto sve ostale razloge, koliko god logicni bili, momci nisu hteli da cuju a kamoli prihvate.