Devojke – Namerno ružne

Čovek je autodestruktivno biće. Samo što je autodestrukcija kod nekog uzela maha manje, kod nekoga više. Tako postoje ljudi kojima ne smeta što im život i zubi trunu od previše heroinčine ili enormnih količina bombona koje glođu. Oni koji bez imalo blama srozavaju svoj kredibilitet u društvu slušanjem Miligrama ili glasanjem za Dveri. Urođeno je to, nije za zameriti, svako od nas upropaštava sebe na svoj način, samo što mnogi nisu svesni toga.

Ove devojke su imale sve preduslove da izgledaju lepo ili bar gledljivo i zloupotrebe sve beneficije toga, ali su se ipak odlučile da pokažu svoj bunt protiv svega estetskog i budu ružne. Neka ih, imaju prava na to.

Bilderke

Koliko god lupali glavu o tvrd zid ne možemo da shvatimo šta natera čoveka da izgleda kao da sam sebi ne može da obriše dupe. Koje god opijate uzimali pa tukli glavom o tvrd zid ne možemo da shvatimo šta natera ženu da izgleda kao čovek koji sam sebi ne može da obriše dupe. Dani i godine teretane, steroida, seče steroidnih dlaka bonsekom, čupanje brkova kombinovanim klještima, krv, zbog hemadže izrazito smrdljivi znoj i suze da bi na kraju mogle uskočiti u bure sa uljem i izaći pred žiri koji odlučuje koja od njih je najružnija tvorevina na svetu.

Naravno ovde se na podrazumevaju devojke koje treniraju aerobike, akva-aerobike, aero-aerobike, pilatese, kopaju kuruze preko zadruge ili se bave nečim sličnim zbog čega im dupeta izgledaju bolje, a celuliti i strijetine teže nuli. Podrazumevaju se samo one koje u kafiću uz proteinski šejk sa sojom, semenom tečnošću trinaestog ratnika i mlekom iz lavlje sise polemišu o tome koja koliko može izbaciti na kosom bendžu tokom menstrualnog ciklusa.

Super si, aj otvori mi ovu teglu ajvara svega ti. Ja ne mogu, zapeklo.

Ko se pali na njih: Bilderi i mazohisti koji maštaju o ženi koja može da ih prebaci preko ramena,  pa otrese o strujnjaču i tokom seksa im slomi ključnu kost, odgrize nožni palac, sažvaće proteine i ispljune im nokat u pupak.

Sličnost sa svojim polom:

Muškarače

Problem sa ovim devojkama nedefinisane fizionomije je što misle da neko zaista podržava to što one praktikuju ispijanje piva ispred prodavnice, podriguju i brišu penu rukavom ili nameravaju da se prijave za lički višeboj u disciplinama penjanja uz stožinu i surdukanju kamena sa ramena. Ne podržava niko. Čak ni oni muškarci koji licemerno palamude: “Voleo bih devojku sa kojom mogu da pratim drugu ligu Nemačke i idem u potkačivanje tostolobika”. To su gluposti – muškarci hoće žensko u potpunom smislu te reči ili drugog muškarca ako su braća homoseksualci. Ovo između što po se po ulici njuši ispod pazuha i glasno psuje kad je u PMS-u neće niko normalan.

Sa njom celu noć vataš kišne kliste.

Ko se pali na njih: Feminizirani muškarci i oni koju su shvatili da ih ni jedno normalno žesnko neće pa se teše time da im ovo posle seksa bar može otvoriti pivo zubima i parkirati kombajn u rikverc.

Koliko muško žele da budu:
 

Drolje

Imale su sve preduslove da izgledaju lepo, a onda su preterale. Navukle veštačke trepavice, orlove kandže, nacrtale obrve voštanim bojicama, nazule previsoke štikle, zagorele u solarijumima, umočile glavu u puder i ubrizgale silikon u usne pa izgledaju k’o da su žvalile ekspres ringlu na trojci. Napadan karmin, tetovaže, pirsinzi i došle do toga da deluju kao nabudžen Jugo kabriolet sa crvenim felnama iz kog tuče “Plava ciganka” od Milenceta Kitića. Ne samo da izgledaju ružno, nego narušavaju javni red i mir do te mere da je manje iritantno videti Rušku Jakić na ljuljašci nego njih na dnevnom svetlu bilo gde.

Oprati Vimom i Bohorom da izgleda normalno.

Ko se pali na njih: Fudbaleri koji se bore da sačuvaju prvoligaški status kako gazda kluba ne bi aktivirao klauzulu iz ugovora koja predviđa da u slučaju ispadanja u niži rang između dva treninga moraju da timare krupnu stoku na njegovom poljoprivrednom gazdinstvu.

Koliko su veštačke:
 

Gotičarke

Izgledaju kao da su se našminkale “Velebit” kremom za cipele i na sebi imaju količinu sekundarnih metalnih sirovina dovoljnu da ih pripadnik romske nacionalne manjine opljačka i tri dana prehranjuje sve žene i decu. Podočnjaci koji su tu sa umišljejem, matice u labrinji, umašćen lanac od bicikla oko stuka, đavolov kazan za rakiju u tribalu istetoviran na mestu gde bi trebalo da bude sisa i šta god je potrebno da pomisliš da kad joj skineš gaće iz njih izlete crni stogodišnji gavran i slepi miš koji ti iskopaju oči za kaznu.

Sine, jel moraš takva kod strike na slavu?

Ko se pali na njih: Goričari i oni što na Kopernikus televiziji šalju poruke tipa: “36 godina, situiran i nevin molim da se jave da usamljene dame. Izgled, godine i koliko mošte pojesti nebitno. PEDERI STOP. Ustvari mogu i pederi, proš’o voz, daj šta daš.”

Nivo pozeraja:
 

Tagovi:

izgledžene
  • seljober

    Izuzetaka od navedenog ima tako malo da se, htjeli ili ne, mora generalizovati!

  • V

    Slušanjem Miligrama ili glasanjem za Dveri :D :D :D winnnn