Neodgovorno se kladimo: Mančestere, Mančestere…

Ovo je četvrti post neodgovornog klađenja, i do sada sam imao mnogo uspeha samim tim što nisam izgubio sve što sam ubacio. Sa ove nove dve iljade minus će biti samo pet ipo od mogući osam, lepa cifra da se doda gas, prebaci u višu brzinu i napokon, nakon 15 godina efektivnog klađenja, od kladionice izvuče koji sladak dinar. Radnica u Maksbetu je car, pored toga što sve igre drži u malom prstu, ima i velike sise te je ovom prilikom pozdravljamo.

Mančester Junajted će ove sezone biti prava ekipa za kocku, ni kladionice ne znaju kako će odigrati pa polako lupaju kvote i pokušavaju navlačiti nas žgadiju da nastavimo investirati u njih. Uspeva im, teško je bilo odoleti poklonu od 1.95 na kec i tri plus. Suarez može da da gol kome hoće, kad mu je dan i više, a kako mu je u poslednje vreme često dan uzdam se u njega. Uzdam se i u Škrtela, pa sam odigrao da će Liverpul i primiti gol. Na utakmici Arsenala i Evertona će jednostavno biti golova.

Verder Bremen je već godinama jedan veseo skup derana koje ne zanima da li će pobediti ili izgubiti, te ih izbegavam. Ne volim ih ni gladati. Bajern će njih pobediti, to i u Bremenu znaju, ali svakako da legendarna tri plus ekipa može uterati bar jedan. Dortmund i Leverkuzen je slična predstava kao Arsenal Everton – mora prštati. Milan, opet, znam. Dobra kvota.

Ako Zlatan i Edison ne mogu razguziti ovaj traljavi Sošo onda ti jebem fudbal. Ajaksu ove sezone PSV nije dostojan rival pa se vidi da im malo zvone muda za Vitese, pa će verovatno i od ovih mučenika primiti koji. Nadam se da im ne zvone toliko jako da baš neće ni da pobede. Lil je primio tri četir gola na poslednjih 60 utakmica, serem im se na fudbal. Red bi bio da ovu ne pobede.

Na kraju, sad već tradicionalni hibrid, u koga i ovaj put polažem velike nade i očekivanja.

Stanje: Minus 5500.

 • zivko

  Koliko vi ne znate da se kladite, to je bolesno :D

 • gfdg

  Ja ispratio hibrida :D pa sad sta budee haha

 • Conte

  Pa dobro,jos sutra Bordo X i eto love…Ali kako si pogodio za Skrtela,ladno covek utera autogol danas.

 • NČF

  ajd što bih zaradio pare da sam kontru igrao… ali skidam kapu za škrtela…
  treba ga ispisati iz fudbala.
  i duboki naklon za gužvanje tiketa unapred… treba ih odmah baciti čim ih otkuca obdarena i nadarena daktilografkinja. uštediš na noktima.

 • nekitamo
 • nekitamo

  <!–mfunc echo "“; –>
  <?php echo "” ?>