Gad nedelje (18.9 – 24.9)

Predlog 1: Siniša Mali

Predlog 2: Aleksandar Vulin

Pribavio lovu za stan kojoj se ne zna poreklo. Navodno tetka slala 23 puta po 9000 evra. Kolač u tiganju NEMOGUĆE. Gora stvar od toga je odnos njegove šabanske stranke i njega lično prema ljudima koji su ga raskrinkali, tj KRIK-u, čiji je glavni urednik označen kao narkoman što sve i da čovek jeste, koga boli kurac, alo odakle ti pare za stan smrdljiva stoko?

Predlog 3 – Nebojša Krstić

Apsolutni jadnik i ironija ljudskog bića u svom uobičajenom bezprizornom pojavnom obliku. Ovog puta reč je o štrajku glađu Vukašina Obradovića, glodura rahmetli Vranskih novina.

Predlog 4: Vlada Republike Srbije

Naravno, za očekivati je bilo i da vlada pokaže svoje najbolje lice kad je u pitanju štrajk glađu novinara time što će da radi ono što najbolje zna – da jednostavno laže i izvrće.

Predlog 5: Ana Brnabić

Progresivna proevropska premijerka ima razumevanja za saopštenje stranke koja novinaru kao jedini kontraargument može samo da spočita da je izdajnik i narkoman. Daj ostavku ili smeni ono đubre Vulina, klošarko.

Predlog 6: Mladen Šarčević

Tip koji je jako brzo prešao put do predvorja seljanije level Gašić. I njegov kontraargument je naravno ad hominem, onaj džiberski. Situaciju u Zemunu je branio sa “i moja ćerka je novinarka pa nije tako nevaspitana”

Predlog 7: MUP

Šampioni gluposti našeg društva su se pobrinuli da blokiraju ceo grad u petak uveče i igraju se neke akcije, maltretirajući tako stotine hiljada ljudi koji su krenuli iz tačke a u tačku b, sve pod izgovorom da se tako unapređuje nivo bezbednosti. Nekoliko sati kasnije u rendom pucnjavi, jedan lik je ranjen, drugi ubijen.

Gad nedelje (18.9 - 24.9)

View Results

Loading ... Loading ...

 

Tagovi:

gad nedelje
  • Animozni

    ne smete se ovako forsirati, drugovi, opet će morati da vam gase rubriku na par meseci :(

  • Caplja

    Imamo vlast kakvu zasluzujemo.

  • Ti ćeš nekome nešto da kažeš niža raso. Uguši se u sopstvenom gnoju smradu jedan ogavni. Budi pokoran pa ću biti blag prema tebi ponizni stvore.