Gad nedelje (1.10 – 8.10)

Predlog 1: Nebojša Bakarec

Najveća kriminalna orgnaziacija u Srbiji je dobila još jednog viđenog člana. Čestitke i njemu i njima, ovakav ološ nije mogao da nađe adekvatnije pripadajuće mesto od ovog sasvim sigurno.

 

Predlog 2: Nebojša Krstić

Neshvatljivo glup potez N1 da pozovu ovog brabonjka etike da gostuje kod njih jer je novopečeni član upravnog odbora RTS-a je uspeo da kaže čak dve zadivljujuće stvari. Pod jedan, želja mu je da RTS bude anti N1, i pod dva da Vučić za pet godina na vlasti nije napravio nijednu grešku.

Predlog 3: Siniša Mali

Mi ovo nismo gledali, ali naslov “Siniša Mali vozi kroz gradski špic” budi nagon za instant povraćanjem jer on verovatno objašnjava da je sasvim normalno da se od glavne pošte do Mostara putuje četiri dana i osamnaest sati.

Predlog 4: Ivica Dačić

Još jedan naslov bez ikakvog čitanja jer od ovog ne samo da se povraća već adrenalin šiba prejako a to je zajebano ako nema beta blokatore pri ruci. Kaže Dačić: 5. oktobar je prevara, gde su sada oni a gde sam ja“. Mislim, u pravu je i stvarno treba jebati mater nekom jer nisi na primer na robiji.

Predlog 5: Ana Brnabić

I dalje kenja kako svu svi mediji jednako tretirani, kako ih ne deli i kako je stav Vulinove stranke razumljiv i jbg šta ona tu može. Možda da ga smeniš, glupačetino?

Gad nedelje (1.10 - 8.10)

View Results

Loading ... Loading ...

 

Tagovi:

gad nedelje
 • bilo ko

  Ljoticevci i partizani poumirali, nema ko da cisti zemlju od demo-sljama, jbga…

 • pleja

  Da, užasni su, možemo da ih sklonimo, doći će još gori.
  Al kad se osvrnem oko sebe, u prevozu, na ulici, u pošti, u prodavnici…
  pa mi i ne zaslužujemo bolje. Ne daj BOŽE ako se nešto deli dzabe… pokolj.
  Nekako smo glupi kao nacija, primitivni, sirovi… Dajte nekog žešćeg diktatora, slabo je ovo..