Gad nedelje (9.10 – 15.10)

Predlog 1: Ana Brnabić

U Srbiji nema objektivnog novinarstva“. Kako da ti kažem, ne može ga ni biti s obzirom da direktne pritiske tvoje klike koji rađaju udvoričke govnarske provladine medije i one opravdano rezignirane.

Ali to nije sve. Vučić može da bude ponosan na premijerku mu jer ona sve jasnije pokazuje da je njegova kvalitetna replika u onim najodvratnim otelotvorenjima. Rečenica “mnogi će otići iz Srbije ako nešto ne promenimo” zvuči tačno ali Brnabić ovde ne misli da će otići nekoliko desetina hiljada ljudi godišnje već strani investitori ako buržujski radnici nastave da foliraju bolovanja. Bravo.

Predlog 2: Jadranka Joksimović

Površna poštapalica da u Srbiji nema slobodnih medija.”

Predlog 3: Ivica Dačić

Opet s mikrofonom u rukama. Da budemo precizni, to što peva nije nikakav problem, klovn pa klovn. Problem je što to Ivica Dačić peva, ne u zatvoru recimo nego sa pozicije ministra vanjskih del.

Predlog 4: Aleksandar Vulin

Ne znam šta je gora izjava, to što je rekao da se Srbija uvek sprema kao da će ići u rat ili to što mu je žao jer je “govorio istinu” u slučaju tetkinog stana.

Predlog 5: Goran Vesić

Uberseljačina je prošle nedelje načepio novinarku N1, patentirajući novu reč u srpskoj jeziku – VLASTAN.

Predlog 6: Aleksandar Vučić

Overlordu je zasmetalo ne što je Vesić ispao seljačina već što mu je realno naštetio to ponašanje, glede predstojećih gradskih izbora pa je naterao čmaroljuba Vesića da se izvini. Naravno, sve uz opasku o zlom N1 i tome kako je Vesić u pravu za sve iznesene podatke. Osim što nije.

Predlog 7: Redžep Erdogan

Vučićev turski idol je bio u poseti Srbiji i dočekan je kao sultan, kako rekoše tamošnji mediji. Usput je rekao kako su turski i srpski narod nekad živeli zajedno na ovim prostorima, što implicira da je taj suživot bio bajkovit a ne kako mi mislimo u vazalnom odnosu koji podrazumeva kuluk, harač i danak u krvi.

Predlog 8: Amfilohije

Srpkinje pobiju više dece nego Hitler i Broz“. Amfilofije, budalo matora, učini uslugu svetu i abortiraj sam sebe.

Gad nedelje (9.10 - 15.10)

View Results

Loading ... Loading ...

Tagovi:

gad nedelje