Čestitka povodom devetog rođendana SNS-a

Nimalo poštovana, štaviše ekstremno omražena i odvratna, Srpska napredna stranko,

Kolektiv Tarzanije želi ovom prilikom da ti uputi čestitku povodom devetogišnjeg postojanja tvoje epohalne kriminalne organizacije. Od 2012. godine nam jebeš majku, a kako hromi Vuk kaže u onoj staroj seriji o samom sebi, mi tebi jebemo i oca i majku. Štakom i vilama.

Da živimo negde drugde, za deveto leto bismo ti poželeli mirnu smenu i burnu lustraciju ali živimo u analnoj fisuri od zemlje u kojoj ti metastaziraš, pa ti u duhu metastaze želimo da umreš u najgorim mukama gledajući svoje gangrenozne udove kako se mrve i otpadaju po smetlištu istorije.

Tvojim istaknutim prvoborcima želimo otkrivanje svega što su ikad zasrali i napakostili drugima. I želimo im tužilaštvo, sudstvo i policiju s mudima koji će ih baciti u lance dok ne istrule.

Jajarama koje glasaju za njih zarad posla, promaknuća u opštinskoj hijerarhiji, građevinske dozvole i slično želimo nekog cara koji će im kao Bred Pit Volcu u Bastersima upriličiti po jednu nesterilisanu doživotnu oznaku na čelu “glaso za SNS”.

Sirotinji koja glasa za njih poručujemo da jede govna. Boli nas bre više kurac što ste izmanipulisani. Glupi ste ko kurac, zato ste i sirotinja.

Za predsednika smo ostavili najlepše želje. Da udarimo po patetici ko mu jebe mater, PO TEBI SE NIŠTA NEĆE ZVATI OPAAAAA. A voleo bi i ulice i škole i hidroelektrane sa tvojim imenom. I neki grad. Voleo bi to i za života a i kad umreš, mada bi verovatno voleo da nikad ne umreš. Ali evo ti kurac. U knjigama iz istorije će pisati da si nosio Šešelju gajbice. Tačka.

 

Tagovi:

snsvučić