Gad nedelje (11.9 – 17.9)

Predlog 1:  Marko Đurić

Nenadjebivi retard aktuelne vlasti, za svoju lažnu kosovsku agendu košta građane Srbije milion dinara godišnje. Samo za vođenje jebenih socijalnih mreža.

 

Predlog 2: SNS

Matica ološa apsolutno podržava jedinku ološa. Slučaj Laban.

Predlog 3: Nebojša Stefanović

Još jedared o tome kako će slučaj Savamala biti rešen evo saće samo što nije jebe nam se tačno.

Predlog 4: Željko Mitrović

 

Predlog 5: Dveri

Svojim glupim performansom ispred Pinka samo doveli do toga da nekoliko budala napadne dve kalašture iz Pinka i ove završe u Urgentnom. Najnepotrebniji mogući scenario za opoziciju globalno. Jebem vam mater glupu, to što su one kalašture ne znači da ih treba tući, retardi.

Predlog 6: Bagra

Nadjebavanje Montija Pajtona i Trumanovog šoua. Godinu i po dana traje neuralni masakr nagađanjima o ubistvu žene u tabloidima. Na kraju njen muž uđe u rijeliti a na drugoj televiziji najave njegovo hapšenje zbog sumnje da je zapravo on ubio suprugu, što se tog dana i desi. Gledanost? Rejting? Vučić zadovoljan? Da, sve.

 

Gad nedelje (11.9 - 17.9)

View Results

Loading ... Loading ...

Tagovi:

gad nedelje
 • o0

  Pa ovo svake nedelje sve teze i teze glasati :(

 • Crni Roko

  SNS posto nema Vucica, a to je to.

 • Milan Stojadinovic

  Za kalasture bi dodao “pred kamerama”

 • Okac

  Slažem se, uvesti barem “tri-glas” ili nešto tako. Predlozi su prejaki, nije ravnopravno ljutiće se ostali.

 • Pseto

  E a sto je mitrovic kandidat za gada? Znam za inace, ovo sa dirigovanjem mi nejasno, sprda se sa ovima boli ga penis da ne kazem kurac

 • Mare

  Mislim da su bi samo Dveri trebale da budu tu, a ne Mitrovic (iako smatram da, da ima pravde u ovoj drzavi, da bi on pusio kurceve kamiondzijama za gram onoga cime bi se drogirao da nema para za kokain), iako su vise za Idiota nego za Gada. Trebalo je da protestvuju ispred REMa, koji je zaduzen za davanje i oduzimanje dozvola nacionalne frekvencije, a ne ispred Pinka, kojem su ovako besplatno dali reklamu, a i mogu da spinuju kako su zrtve ucutkivanja i da brane slobodu medija. Drugo, kolki retard treba da budes da uzmes bananu na protestu?

 • beba

  Zeljko ovde nije gad nego kraljina klasicna, uuuu lepo mi izgledate dechice trololololol, da chika bonu.

 • Vesko

  Liku koji je mlatnuo dve kalašture sa Pinka svaka čast. Za opoziciju mi se jebe, ista govna kao i SNS, iste im gazde, isti im program.
  Ko misli da će mirnim sredstvima da otera bandu i promeni sistem u Srbiji (ne stranku nego sistem) je prosto rečeno GLUP.

 • Vesko smanji malo doživljaj. Ne znam šta si umislio ali ne možeš se tako izražavati. Moraš biti ponizan.