Neodgovorno se kladimo: Sautempton plodi

Pred nama je još jedan buran vikend, meteorolozi najavljuju lepo vreme, a mi ćemo ga provesti pred televizorom naizmenično gledajući fudbal i reklame za potenciju. Bar dok nam prva investicija ne padne u 6. minutu jer smo, u potpunom neznanju, poslednje novce uložili na ekipu koja ima crnca za golmana. Tarzanija će od sad pa do potpunog bankrota i fijaska da vam govori šta da igrate, bez bilo kakve analize osim letimičnog pogleda na tabelu kroz krmeljave oči i gust dim. Vođeni filozofijom “šuknućemo na ove, možda nas i usere” nadamo se čudu, a ukoliko nas budeš pratio nećeš moći da ne primetiš kako je svakog vikenda na tvom stolu za ručavanje sve manje mesa, a sve više pirinča, krompira i boranije.

Zelena, burazeru.

Investicija 1: Sistem 2/3

Juve 2&GG (3.6)
Bajern M. 2&GG (2.27)
Arsenal GG3+ (1.88)

Investirano: 600

Roma je nanizala deset od deset mršavom pobedom od 1:0 golom tipa koji je poslednji put bio strelac kad su pljuge bile 100 dinara. To što Roma opet nije primila čak ni taj jedan buđavi gol je izazvalo porodične svađe u mnogim domovima, i to ne samo u našoj otadžbini. Stoga je sigurno da Juve želi da dobije ovo, još sigurnije je da može, a najsigurnije je da Parma predvođena Batistutom može da uvalja bar jedan. Bajern je toliko jak da ako hoće može da da 10 komada ovim ljudima iz Hofenhajma, Njemačke Jagodine. Problem nastaje kod ovog gola koji Bajern mora da primi, e tu, vidiš, mora da nas usere. Treći par je javna opklada, ovo će ceo svet da odigra, a kako i jedni i drugi napadaju ko besni ne bi nas čudilo da bude tri tri.

Ja ću ti presuditi.

Investicija 2: Sistem 2/3

Sautempton 2 (2.35)
Svonsi Tim2 2+ (2.28)
Everton 1 (2.5)

Investirano: 600

Najbolji tim za uzeti na novom Menadžeru, ove sezone kara i najveće poput Liverpula i Mančestera i u svakoj drugoj ligi bi zauzeo jedno od prva 4 mesta. Kako nam se Stouk gadi i jedva čekamo da više nekako budu ošutani u drugu ligu sa zadovoljstvom ulažemo na njihove protivnike. Velška harizmatična ekipa je predvođena Mićuom i onim crnjom što je došao iz Holandije, a izgleda kao da od treće godine tovari ugalj u vagone na železničkoj. Njih dvojica mogu sigurno da ubace bar jedan, a ukolio zapnu biće tu i više komada što nama odgovara. Poslednji par: Everton. Jednostavno – kec ko konj. Kraj priče.

Idi kući maloletnice…

Investicija 3: Sistem 2/3

Real M. 2&GG
AZ 1&4+
Mančester 2&3+

Investirano: 600

Real ove godine igra kilavo, ali su nedavno silovali Sevilju, bilo me sramota da gledam. S obzirom da u tom preduzeću nema igrača koji mesečno profitira manje od 100.000 evra ZAHTEVAMO da pobede ovu zajebanciju od Raljo Valjekano ili kako se već zovu. A ta ekipa koja se zove poput nekog novog hita Flamngosa može da stavi jedan gol, ne zato što su dobri, već zato što dati Realu jedan gol kad igraš kući i nije najteža stvar na svetu. U Holandiji se zna: AZ kući igra kao car, a Den Hag u gostima igra kao đubre. Dobro, Den Hag i kući igra kao đubre što svakako olakšava stavljanje dela babine penzije na kečinu. Mančester se drži na staklenim nogama, ali FULAM. Jebe se Fulamu, njima je svejedno, i njihovim navijačima je svejedno. S druge strane ukoliko Junajted ne pobedi neko će biti karan, a na Mojesovu guzu ni vazelin neće biti nanet.

VRATIO SAM SE!

Investicija 4: Uglavu

Juve 2 (1.75)
Bajern 2&3+ (1.5)
Arsenal GG (1.55)
Sautempton x2 (1.34)
Svonsi GG (1.72)
Everton 1 (2.5)
Real M. 2&3+ (1.42)
Mančester 2 (1.57)

Investirano: 200

Poslednji tiket je hibrid svih prethodnih, sa tim da su skoro sve kvote sasečene i jedan, najnesigurniji par, izbačen. Kad ne znaš šta da izbaciš, izbaci Holanđane, tako da je AZ otpao. Ukoliko ti je kvota mala dodaj iks na naš derbi. To će biti još jedna utakmica u nizu u kojoj ni jedan tim ne zaslužuje, ne da pobedi, već ni gol da stavi. A MOŽE I DVOJČINA NA GROBARE!!! Pa da u ponedeljak svi budemo siromašniji za 2000 đunti.

Stanje: minus 2000

  • Elar

    HAOS

  • Saša

    Pobjedi li Stoke Southampton-a,molim lijepo ;) i to još ga golman zabio…od sad pa nadalje i ubuduće kristalnu kuglu(ili šta se već od kristala nađe pri rukama) u ruke i tek onda prorokovati :) Pozzdravi iz veselog i sunčanog Mostara