Noam Čomski – 10 strategija manipulacije ženama

Sigurno je većina vas čula za 10 strategija manipulacije ljudima – jedan od najšerovanijih internetaških tekstova Noama Čomskog, najkomercijalnijeg filozofa današnjice. U tih deset tačaka, Noam nam otkriva da nas lažu, mažu, varaju, kradu i obmanjuju, mamu im u pičku globalističku jebem. I u pravu je stari Ješa. Sve je to istina. Ali, pošto mi morala previše nemamo, želimo da iste te strategije, kad su već tako dobre, iskoristimo i nekako se ovajdimo. Stoga smo stupili u kontakt sa starim Čomskim i postavili mu par pitanja.

– Noame, prvo mi reci zašto si se pojavio u Težini lanaca?

– Izmanipulisao me mali govnar.

– HAHAHAHAHA pa ček, to je onda savršen primer…

– Rekurzije, da.

– Ironično. Reci mi, da li se ista strategija može primeniti na žene?

– Ne bih da se hvalim ali…

– Noame, zar i ti? Čoveče, imaš 90 godina, kako uspevaš?

– Saću da ti objasnim.

Preusmeravanje pažnje

Bitno je zabašuriti krucijalne stvari poplavom nebitnih. Činjenicu da si glup kao kurac, možeš nadomestiti abnormalnom količinom samopouzdanja, potenciranjem fakta da si Crnogorac ili time kako si u grupi od hiljadu ljudi nedvosmisleno najglasniji. Strategija je idealna na žurkama gde ima dosta glupačetina i studenata akademije lepih umetnosti, pa ćeš ove potonje svojom galamom saterati u mišju rupu, te pošto postaneš monopsonista na takvom tržištu, možeš da se ogrebeš o pozamašnu sumu riba.

Stvaranje problema

Idealno za sve likove koji su u vezi ili braku. Najbolja preventiva protiv talasanja gomile je zastrašivanje i stvaranje atmosfere u kojoj bi se gomila uplašila i samim tim prestala da se buni. Analogno, najbolja strategija protiv ženskog izvoljevanja i pokušaja da ostvare svoja prava je čvrsta ruka. Ako želi da kupuje skupe prnje, treba joj predočiti da će tako privući pažnju drugih muškaraca koji je mogu silovati a za to će onda sama biti kriva.

Postupnost promena

Radikalne mere se ne mogu sprovoditi stihijski već na kašičicu. Verovatno ste čuli koliko su žabe glupe i kako ne skontaju da će biti skuvane kad se temperatura vatre lagano povećava. Isto je i sa ženama. Ako želiš da je baciš u položaj iz srednjeg veka, prvo je ubedi da strane obaveštajne službe prisluškuju vocap, vajber, snepčet, fejs, insta. Jednom kad se uplaši, dalje će sve biti lakše. Drugi korak je da je ubediš da korišćenje tehnologije povećava šansu da dobije rak sise, grlića materice i mozga. Nakon toga zadovoljno protrljaj ruke ali nastavi. Non-stop pominji kako je nekad sve bilo bolje a sad je sranje i da se nekad znao red; da su žene rađale mnogo više dece i prale noge muževima. Opciono, možeš u dnevnu sobu umesto ikone da staviš sliku Boška Obradovića u narodnoj nošnji.

Il si muško il si Boško

Odlaganje

Ako živiš u Srbiji poslednjih nekoliko godina sigurno si bar jednom primetio kako je dobri čovek na mestu predsednika vlade Srbije najavio neki događaj u budućnosti a kad je došlo do te budućnosti, od događaja ničeg nije bilo. Ova strategija se mora dobro odmeriti. Na primer, ne možeš ženi reći “sutra te vodim na večeru” i onda je ispališ. Kao što ni „na more idemo za pet godina“ sigurno neće piti vodu jer baš je boli pička da čeka more toliko dugo. Moraš da nađeš neki rok koji je dovoljno blizu da ulije nadu a dovoljno dalek da bude zaboravljen kad stigne na realizaciju. Nek ti „idućeg meseca“ bude političko „za dve godine“.

Upotreba dečjeg jezika

Ukratko, ona će misliti da si nežni romantik prepun brige a ti je zapravo praviš kretenčinom.

Buđenje emocija

Sjajno za naizgled bezizlazne situacije, recimo kad te zatekne bukvalno u drugoj ženi.

– HOROR, STRAH, UŽAS, KRAJ!

– Ti sad misliš da ću reći da ovo nije ono što ti misliš ali, da, ovo je baš ono što ti misliš. Neću da te pravim ludom jer ti to ne zaslužuješ. Upravo imam snošaj sa drugom ženom ali… Ti zaslužuješ najbolje, mnogo bolje od mene. Zapravo, ono što ti zaslužuješ ne postoji na ovom svetu i ništa me ne potresa kao činjenica da nisam dovoljno dobar za tebe. Zbog toga patim i pravim razne gluposti. Juče heroin, danas ovo, sutra ko zna šta. Prekosutra boem u Večnom konačištu. Sve zbog tebe, jedina…

– Oh, mili moj, ja sam kriva za sve. Dođi…

Neznanje

Zaglupi je maksimalno. Nasnimi joj 300 trka pasa i puštaj u krug. Reci joj da će dobiti bonžitu ako pogodi ishod pet uzastopnih trka. Jebiga, ne furaju kladionice za džabe ovu priču – evo deceniju zombiji blenu u ekran i pokušavaju da predvide prošlost, a vlasnici kladža zadovoljno broje šuške.

Veličanje gluposti

Da izvine deca ako čitaju ovo, daj joj da čita Blago cara Radovana, naročito deo „O ženi“ jerbo je to najbolji priručnik za bogougodno ponašanje žena a istovremeno i blatnjava rukavica u lice Frojdu i njegovoj psihoanalizi. Niko nije znao da ženu postavi na mesto kao Dučić. Stoga joj stalno citiraj njegove mudre misli tipa „žena je božansko biće anđeoske lepote i zato jer je glupa ko kurac joj zabodi martinku u facu, pizda li joj materina kurvina“.

Žene, dođite na mene!

Stvaranje osećaja krivice

Jednom rečju, kad je pretučeš zbog zagorelog ručka, nateraj je da shvati da su batine vaspitna posledica njene katastrofalne greške a ne razlog da grebe vrata sigurne kuće. Ili što bi rekao stari gospodin:

Zloupotreba znanja

Odvedi je na seansu kod Slađane Velkov.

  • Drljaca Slobodan

    kako je to rucak nebitan?

  • Gudroslav

    Za manipulaciju muškarcima je dovoljna jedna strategija – PIČKA….

  • rade dabic

    Mis’im stvaaarno…rucak nebitan. A zamis’i da je ostavila pec na trojku.

  • d.e.n.n.i.s. sistem da ispricate