O mamutu

Posle višeminutne borbe uspeo sam nekako da izujem gaće i legnem pored nje. Naslonila mi je sisu na slepoočnicu i ispustila stenj. Ja sam ispustio stenj i zaspao.

______________________________

Poštena i jednostavna igra

Umorni krupije je podelio karte. Muškarci su dobili sposobnost da ulove mamuta, a žene su dobile pičku, dupe, sise i tabanepošteno. Ženama je bilo potrebno meso, a muškarcima je bilo potrebno da jebu. Dakle, takođe meso. Vremenom su i jedni i drugi shvatili da sledeće deljenje ne postoji i da adute koje drže u rukama moraju što bolje da iskoriste. Muškarci su nastojali da budu što bolji lovci, a žene su gledale da ono što imaju trampe za što veću količinu mesine – jednostavno.

Sve(t) se vrti oko pičke

Mamuti su izumrli, ali je igra načelno ostala ista. Igraču su postali alavi i za svoje adute počeli da traže mnogo više. Tako danas muškarac mora da ulovi pun kurac svega i svačega da bi mogao da učestvuje na tenderu za ženu, a one opet moraju izgled svojih sisurina, guzica i tabana da dovedu na nivo dostojan tog tendera. Pičku ne moraju dirati– njena vrednost je upotrebne prirode.

Hipotetički pasus

Da na svetu nema žena, da ih sad sve nekako zaledimo i stavimo u Fidelinkinu hladnjaču na neodređeno vreme, došlo bi do kolapsa celokupne svetske industrije. Niko više ne bi kupovao skupe automobile, stanove sa pogledom na sirotinju, markiranu odeću i sva ostala govna koja postoje samo zato da bi impresionirana pička orosila. Preživele bi samo alkoholna i duvanska industrija, i šiptari. Po ceo dan bismo sedeli pijani, drogirani i prljavi od nerada.

Da na svetu nema muškaraca, da nas sve nekako pošalju u rudnik na neodređeno vreme, dogodila bi se slična stvar. Niko više ne bi kupovao noćne kreme, tange, vosak za depiliranje i sve ostale sprave za mučenje samog sebe u cilju ukrućivanja kurčevine. Preživele bi samo industrije čipsa i visokokalorične čokolade, i šiptari. Debele žene bi ceo dan sedele, gladile dlake koje su im  izrasle posvuda i razmišljale da izvrše samoubistvo trovanjem kilama i kilama kozmetike koja se nataložila u kupatilu, a sad više nema svrhu.

Kreteni su počeli da varaju

Bilo je pitanje vremena kad će se desiti. Desilo se i već dugo se dešava. Muškarci su počeli da depiliraju dupe, čupaju obrve, hrane se zdravo, imaju papagaja, mažu se kremama, idu na pilates, slušaju pop muziku, jedu vitamine, ljube tuđi obraz, nose roze garderobu i rade mnoge druge stvari koje simbolizuju sve što mi se gadi.

O ženama kratko. Počele su da love jebenog mamuta!

Muški problem

Ne samo da su počele da love, nego su sve bolje u tome. Čitava prokleta ideja koja se u svom nastajanju zasnivala na tome da mi njima trebamo zbog nečega polako pada u vodu. Već sad one svaki mesec ulove mamuta sličnih deminzija kao i mi, imaju i pičku, i dupe, i sise, i tabane, imaju sve što im treba. Mi imamo samo kurac čiju sve verodostojniju, pa čak i gabaritniju, plastičnu zamenu mogu da dobiju za mali komad mamuta. Trebamo im samo da ubijemo bubu, ali ni to neće zadugo.

Pre neki dan je ortak počeo da paniči kad se, dok je srao, ispred njega pojavila buba. Devojka je čula njegov vapaj, ušla u kupatilo, zgazila bubetinu nogom i nazvala ga ženom. Odlučio sam da se više ne družim sa njim.

Pa šta da radimo sunce ti jebem?

Ne znam sunce ti jebem!

Možda da se oslonimo na ljubav, dakle taktiku kojom su se žene služile dok nisu naučile da ulove dovoljno velikog mamuta? Jebiga, time samo kupujemo vreme… dok ne smislimo šta ćemo i kako ćemo. Ili da prestanemo da lovimo, ćutimo k’o pičke i jedemo njihovog mamuta? Ili da se organizujemo i ulovimo sve mamute? Batali sad čitanje ovoga, stvar je urgentna, uključi mozak i pomozi malo mamumu jebem. Predloži nešto!

______________________________________________________________

Kad sam se probudio nje nije bilo. Nije bilo ni mog telefona, novčanika, cigara i strelica za pikado. Opet se desilo. Drolja mi je ukrala mamuta! 

Tagovi:

lovažene