Penetracija uniformom – zašto žene vole oficire?

Rade Jorović je dobro znao: žene rado obnažuju međunožje pred tipovima u uniformi, nezavisno od toga da li oni barataju puškama, avionima ili crevima. Dobro, creva jesu najpoželjnija. Tamo gde ne pomažu ni lepa reč ni mužjački pedigre ni ploče Berija Vajta – tu često može pomoći besprekorna šulja sa nekom nadrkanom metalnom pločicom i nekim zajebanim prezimenom tipa Gavrilovski.

Dokoni Italijani su utvrdili da žene, među pet zanimanja koja im žestoko naježe klitoris, svrstavaju i voženje aeroplana, voženje pendreka i bivanje vojnikom. Sa druge strane, ni muškarci nisu imuni na uštirkano: među pet profesionalki koje im krute močugu svakako su doktorke i, pogađate, stjuardese.

E sad, muška žgadija ima jasan i razumljiv razlog što juri za uniformisanim nogama i sisama. Svaka uniforma reprezentuje neki sistem, a svaki sistem vuče vagabunda (uf, kako je „vagabundo“ gej reč) da ga razjebe. Što je sistem bolje opremljen gornim i donjim kalibrom, tim je njegovo razjebavanje privlačnija misija. Žene, pak, imaju neke druge motive.

Američka blogerka Tereza Mekgark kaže da muškarci u uniformi „znaju da brinu o sebi“, što se ženama sviđa jer nijedna nema nameru da glumi mamu svom mužjaku. Dalje, panduri, piloti, vojnici i slični „znaju da se kupaju, brijaju i oblače“. Eto ti sad – „znaju da se brijaju“… Pa jebeš čoveka bez brade! Na kraju, kaže Terezica, muškarci u uniformi „znaju šta je dužnost pa će verovatno biti sposobni da iznose đubre“.

Ovo su, izgleda, dovoljni razlozi da nabaciš admiralski sako i oficirske epolete te da penetriraš u ženskadiju koja luči mošus kad spazi uniformu. Ako te pita gde služiš, ti samo reci „vojna tajna pizda ti materina“. Jebeš to snažno i u jakom tempu, a ona sirota ne zna da će ipak sama morati da iznosi đubre.

Tagovi:

izgledžene