Seksualni život Danka Petrovića

Obrada Petrovića pronašli su obešenog o vojnički opasač, 27. maja 2011, dan pošto je uhapšen Ratko Mladić. Bivši pukovnik Udbe živeo je sam u stanu – žena mu je odavno umrla, a sin jedinac radi u inostranstvu i njegov kontakt niko nije imao. Popis imovine obavili su sudski izvršitelji, a stvari je pakovao neki Ljubomir iz Zemuna, fizikalac. Među stvarima nije popisan dnevnik mladog Danka, Obradovog sina. Izvodi iz tog dnevnika će u javnost isplivati tek godinama kasnije, u knjizi doktora Mileusnića „Na tragu Frojda“.

****

8. SEPTEMBAR 1993.

Dragi dnevniče,

Upravo sam došao iz škole. Mnogo mi se sviđa ovaj treći razred. Učitelj Boža nam daje da igramo fudbal po ceo dan, čak i kad pljušti kiša. Kaže da bojkotuje nastavni program dok ne primi platu. Tata kaže da je učitelj kapitalističko govno i da plate nema zbog sankcija. Ja verujem tati, samo mi je on ostao od kad je mama umrla. E da, Kaća se danas opet motala oko gola i ja sam je napucao loptom. Stefan je dobacio da devojčice treba da preskaču lastiš.

PS: Tata me pušta da piškim sam i kaže da mi je puža narasla.

Hahaha, tebreks, puža! Nevera, braćela. To je tukson, tuki bre, kakva puža koj kurac! E dobro je što sam maznuo ovaj dnevnik, stvarno je živi piš. (komentar Ljube Zemunca) 

Kupio sam dnevnik na Limundu za 20 dinara. Neki prostak koji ga je prodao je čak i žvrljao po njemu. Seljačina. Uglavnom, mladi Danko je očigledno u prvim razredima zaboravio svoju seksualnost koja, piše Frojd, počinje još dok je dete u stomaku. Igranje penisom mu je dosadilo, fudbal je zanimljiviji u tim godinama. (komentar doktora Mileusnića)

****

21. OKTOBAR 1996.

Hej dnevniče!

Rano jutros se desilo nešto čarobno. U ormaru sam tražio igricu za Terminatora i slučajno pronašao neku tatinu kasetu. Mislim da se zvalo „Avanture Kazakove“, ili tako nešto. Uglavnom, taj Kazakova (hehe kao ruski odbojkaš) je svoju pišu stavljao u nekoliko teta – jedna od njih je bila crna i imala ogromne sise. Izvadio sam svoju pišu i malo je vežbao. Prvo polako, a onda sve brže. U jednom trenutku sam osetio nešto neopisivo. Kriknuo sam, a tata je iz spavaće sobe dobacio: „Šta se dereš, pizda ti materina, nije Pančev penal dao!“

Opa, mali ošamario mačora, pomuzao magare! Ova priča postaje sve kulja, bratori! (komentar LJ.Z) 

Normalno. Čak 94 odsto muškaraca masturbira i većina počinje u ranom pubertetu, baš kao Danko. Draženje receptora koje nastaje prevlačenjem kožice preko glavića stvara divan osećaj. I sam to radim tri puta dnevno. (komentar dr M)

**** 

12. APRIL 1999.

Već treća uzbuna danas. Ćale kaže da ćemo im jebati majku klintonovsku kad dođu peške. Spremio je gaće i zeleni konac u torbicu, kaže ljuštiće i krompir ako treba. Komšija Žiksa kaže da je ćale naivna budala i da Ameri nikad neće krenuti peške. Kaća se jebe sa Stefanom. On kaže da je ona drolja i da zato i planira da upiše srednju tekstilnu. „Jebe se kao punoletna“ – tako Stefan priča. Mada meni se Kaća dopada, posebno od kada mi je izdrkala u skloništu. Ja mislim da nije drolja.

PS: Kad bi ga stavila u usta, voleo bih je ceo život.

Ohoho, odradila mu dronfulja ručni rad, a on se primio kao babunčina! Kontam da će da je zaprosi na kolenima, hahahaha. Pa rođače, nije ti to Beverli Hils! (komentar LJ.Z) 

Peting – san svakog petnaestogodišnjaka. Ah, sećam se svog prvog petinga sa Milenijom u tatinom Fordu. Njena krastava drugarica Zdenka nas je prekinula baš kad je trebalo da krunišemo stvar, da se tako izrazim. (komentar dr M)

****

31. DECEMBAR 2000.

Večeras, dnevniče pičko stara, večeras karam! Idem na doček u SKC, biće i Kaća tamo. Otkad mi je popušila na demonstracijama, samo na nju mislim. Tako je preslatka – valjda će hteti da se jebe u WC-u… Stefan kaže da mu je dala i bulju. Lažov. Ali baš sam zagrejan, popio sam dva deci vinjaka sa ćaletom. On od 5. oktobra samo pije i ponavlja: „Pravićete Ga od blata, jebo vam Đinđić mater narkomansku.“

Gle smarač mali dobio i glancanje kacige! Mala mu vakuumirala budžu pa se ovaj zaljubiška, hahaha. Ali tebra ćale mu je ljkra. (komentar LJ.Z) 

Možda je mala Kaća i dala, da se mladalački izrazim, „bulju“. Svaki muškarac to iska jer je analni otvor uži, a ovakav seks pruža osećaj moći i dominacije. Ja sam sa Milenijom spavao i taj drugi kanal i bilo je magično. Mileniju nikada neću zaboraviti. (komentar dr M)

****

13. JUL 2003.

Sinoć smo Stefan i ja odvalili neke Čehinje od kurca. To ovde u Paraliji može da se nahvata kao dobar dan. I triper može da se nahvata, ali to nije bitno. Osećaj je čudan – ovo je prvi seks sa nekom koja nije Kaća. Jebiga, ne viđamo se otkad se navukla na dop i prokurvala. Stvarno sam je voleo. Ali ova luda Čehinja se jebe za medalju! Moraću opet da dođem u Paraliju – skrpiće ćale kintu, upao sam na budžet. Inače ćale opet živnuo od kad su roknuli Đinđića, kaže ima nade u Njegov povratak.

Klinac pustio Bobana u štetu! I ako je, ova Kaća počela me smara! Raspala ćomanka, nije ona za ovog malog… Danko, lafčino, samo tovari! (komentar LJ. Z)

Poligamija – iako danas skrajnuta u šerijat, zapravo je urođena svakom ljudskom biću. Uočava se kod životinja. Monogamija je mučenje, ali sam ja bio spreman da je upražnjavam sa Milenijom. Avaj, nisam bio pogodan zbog građanske porodice iz koje dolazim. Udala se za nekog komunistu, vojno lice ili tako nešto. Odmah posle su dobili sina. To je sve što znam. (komentar dr M) 

****

30. MART 2006.

Hoće banda opet da ukine aprilski rok, na kurac ih nabijem. A izguraću još godinu dana do diplome pa ću im se majke milosne najebati. Kao što sam jebao onu sa filozofije sinoć. I onu Emu, Etu, kako li se zove, preksinoć. I prošle nedelje onu gospođu što voli japanske kuglice. Fina žena, zgužvala posle neku pitu. Dobro da se Stefan uozbiljio sa faksom, on je jedini čovek sa kojim mogu da pričam na ovom svetu. Ćaleta sam definitivno otpisao pre par nedelja kad je umro Sloba. Zakačio sliku Karle del Ponte na vrata od kuhinje i gađa je pikadom. „Narod će ti suditi“, kaže ćale Karli.

Jebote, nisam očekivao da će mali dudari i na mlado i na staro. Pravi zulumćar – veliki rispekt. Munze je uz tebe, tebreks. (komentar LJ.Z) 

Kao što rekoh, poligamija… Prosečan broj partnerki za muškarce u svetu je od 6 do 9. Ja sam ih imao mnogo više od kada sam od Zdenke čuo daje Milenija umrla. Bila je još tako mlada. Jebem ti život. (komentar dr M)

****

28. JUN 2009.

Opet šenluče za Vidovdan. „Ko da mi otmeeee iz moje dušeee Kosovoooo…“ Okruženje je krajnje neprijateljsko i zato Stefi i ja palimo u Nemačku. Za par dana je u Kelnu veliki prajd, pola miliona nasmejanih ljudi – ovde se to neće desiti ni za sto godina. Kada sam rekao matorom za mene i Stefiku, samo je provrteo glavom i odgovorio: „Pametno. Žene su ionako govna. Čuvaj dupe u Švabiji… ili nemoj, hehe.“ Ćale je otišao u kurac otkad su uhapsili Karadžića. Država je u kurcu odavno. Ali zato Stefan i ja – to je prava stvar.

PS: Dnevniče, više ti neću pisati, ideš u orman. Hvala ti što si godinama trpeo moja sranja.

Ložiš me? Danko se ošurio u plinaru? Nevera brate da je dukatlija. E jebem ti život, sad sam čitao nešto i nikad više. „Mali princ“ i ovaj dnevnik, od Ljube je dosta. Prodaću ovo govno na Limundu za 20 dinara. (Komentar LJ.Z) 

Zvao sam Zdenku, jedva sam pronašao broj! Kaže da je Milenija bila udata Petrović i da je imala sina Danka. I ne samo to! Preko prijatelja urologa sa VMA pročešljao sam medicinske preglede za pukovnika Udbe Obrada Petrovića – bio je sterilan! U rukama držim dnevnik svog sina… već sam kupio kartu za Keln, živeo Džermanvings. (komentar dr M)