Šizofreni dijalozi: Olimpijske igre

– Dobro jutro Nandrolone.

– E, ćao Efedrinko, kako je?

– Muka, moj anabolitički brate, muka. Znaš kako je kod Amera, udarila kriza, steže se kaiš, mnogo manje premije nego za Peking brate. Evo, danas imam ful popunjen raspored, od sprintera do skakača u vodu,  a neću izaći ni pet somova dobar danas.

– Ja sam ti lepo rekao da se prebaciš sa mnom kod Kineza. ‘Oće govna da pokazuju svoju metaforičku kitu nove supersile i na ovom polju, ne štede love matori. Jedino su svi isti i mnogo ružni, juče sam pomešao ovog malog što ga spremaju za vratilo, sa bremenitom ženkom močvarnog pacova.

– I jebote, pa šta se zbilo?

– Ništa, sad u Pekingu imaju ženku pacova sa skorim nakotom, napumpanu nadrolonom do ušiju. Opušteno, zavaljaće se to kroz neke pljeskavice, da vidiš kako će za tri meseca neki rendom Kinez da spoji 800 ajfonova za 5 sati, ima rahmetli Džobs da ustane iz mrtvih.

– A ne znam, i dalje nisam za taj prelazak kod Kineza. Mislim, ovamo imam tradiciju, istoriju, znaš. Sećaš se kako su me provalili u Karl Luisu, pred OI 1988, pa mi Ameri lepo stali iza leđa, objasnili da je crnja koristo mnogo herbaterapije pa odatle efedrinčina, lolo. E, tu su baš ispali džekovi.

– Hahhah da, a nesrećnog Bena Džonsona navatali za vinstrol, nema dopinga ako si Kanađanin, haha.

– Aloooo šabani, te godine nisam imao bukvalno šta da jedem, morao sam da prihvatim kakvu god šljaku.

– Dobro Vins, koj’ ti kurac odmah, kapiramo.  : onomatopeja grupnog zagrljaja hemijskih jedinjenja :

– E al’ znate šta je do jaja kad radiš za te ljaljančiće? Mnogo su fascinirani jebote. Ova banda, velike sportske nacije, to sve oguglalo, nemaju onaj stari respekt za nas, kao što su nam pričali roditelji što je bilo. Ali ovi mali, oni i dalje na nas zacakle očima kao brucoškinja sociologije iz Ljiga na džoint, koji joj na prvoj beogradskoj bleji nudi Mare Če Gevara, student druge godine, treći put, u pauzi svog traktata o tome kako su kontrolori Bus Plusa psi Prvog Srpskog Rajha, zajedno sa Radovcima i zaposlenima.

– Kad smo kod tih malih zemalja, pričao mi hormon rasta, zvali ga pre dva meseca iz Srbije, kao da napravimo neki aranžman ovo – ono, hahahh.

– Hhahahah, pa šta im je rekao Horaks?

– A šta im je rekao, marš u pičku materinu, vi ste toliki mićovani da MOK zapravo sprovodi doping testove na vama.

– Realno. Mi o vuku… pozdrav Moče.

– Pozdrav momci. Hajde, da završimo sa provizijama pa da palim, imam otvaranje neke dečije bolnice u jedanest…. dobro, dobro, Efedrine, jebem mu mater, treći mesec za redom si mi kratak. Znamo se decenijama ali majstore, ako misliš da sam u ovom poslu efikasan jer sam blagonaklon i dobroćudan, zajebao si se. Koliko puta sam ti rekao da se ne kladiš na NBA, nesrećo.

– A kad mi androstenedion rekao koga preskače prošlo kolo…

– Andro ti to rekao? Pa jel znaš ti nesrećo s kim bleji Andro zadnjih pola godine? Eno ga, sa testosteronom, ne izbijaju iz Meridijana po ceo dan, klade se na kerove i piju pivo. A ti znaš da bi testosteron za pare i kevu prodao. Jebote… aj slušaj, unormali se, imaš još mesec dana fore inače ćeš da zaključiš da Anti – doping agencija može da testira i nekog ko nije iz Moldavije.

– Hvala Moče, najveća si lege…….o. Zdravo genetski dopinže.

– ‘ De ste momci, šta se radi. ‘Ajde šta ste se usrali, sedite bre da popijemo piće, jesmo braća po biološkom dopingu ili nismo, šta? Šta ti kolutaš očima Moče, da nećeš možda da mi tražiš proviziju, hahahha.

– Ne, Džej Di…znam gde mi je mesto…nadam se da znaš šta radiš. Šuška se po čaršiji da se sastaješ sa raznim zanimljivm ljudima u poslednje vreme.

– Je l’? Na primer?

– Pa na primer sa Pukim Jednostavnim Nameštanjem. Mislim, ja sam MOK, možda nije moje da se mešam ali znaš da se od davnina biološki i društveni metodi varanja ne mešaju.

– Jeste, Genetski. Znaš šta su naši stari govorili. Mi smo gospoda. Popiješ pa ti pomognemo ali može nas popiti i tvoj protivnik, teoretski. PNJ nema nikakvih skrupula. Ono jednostavno sredi da Marej osvoji Olimpijadu ili da Britanija uzme zlato u 10.000 metara. Lol jbt, tu stvarno nisu mislili ni na Boga, ni na koga.

Pa šta ako nikad nismo osvojili zlato u ovoj disciplini u istoriji OI, i što je poslednja od naše ukupno tri medalje došla pre 30 godina na Olimpijadi na kojoj nije učestvovao ceo Istočni blok sa sve Etiopijom.

– Čujem vas braćo. Ali razmišljate usko, kruto. Društvenjaci su seljačine naravno, mada umeju i oni da rade prelepo ponekad kad se potrude. I mi nekad ispadnemo šabani zar ne, mislim, ja sam onoj Kineskinji nabio šest sekundi vremena za godinu dana. Poenta braćo, je da smo svi mi Varanje. Zanemarimo razlike koje nas dele. Samo tako možemo da nastavimo da se borimo sa Istinom i Pravdom.

– Šta ćemo ti mi Dži? Ako napraviš dil sa ovima, i sa Mokom, naše vreme će neumitno proći…

– Bez brige drugari. Prvo, uvek ćete vi biti suplementi. Dopinga nikad dosta. Drugo, držaću ja društvenjake na oku. Vi umete da budete i otrov ako hoćete zar ne?  : smeh :

– : smeh :

– I treće, uvek će biti brdo zemalja koje će samo za vas imati para u budućnosti.

– Šta, Srbija jbt?

– Pa Srbija, šta fali, evo guglaj, serbia chicks.

– … u, voleo bi da me šmrkne malo ova streljačica.

– To ti žemka. ‘ Ajde, odo sad momci, vi razmislite, pa se vidimo sutra. Momci, ćao, Moče, poz.

– Poz.

– Vidimo se.