Slavni ljubitelji nevine dečurlije

Pedofilija – razlog da prođeš najgore u zatvoru od sve dece, da budeš gladan i jeban dok ne crkneš. Posle mesec dana zatvora ćeš od sudije koji te je poslao na robiju da tražiš odobrenje da ti nadrndana medicinska braća urade test na sve moguće hepatitise, side, i polne boleštine za koje nisi znao ni da postoje. Zaboravi na hiljade i hiljade sklekova koji će ti dobro poslužiti da se odbraniš od kuratih napaljenika dok se budeš saginjao po sapun, jer ti neće vredeti. Tražićeš par metara kanapa da kroz dupe, koje će ti biti već fino razrađeno, proturiš do ćelije i skratiš sebi muke o sajlu od sijalice na neokrečenom plafonu, smrdljivom od vlage. Nećeš ni to uspeti, jer će pre plafon otpasti nego što će izdržati tvojih osamdes kila, pa ćeš se osramoćen još jednim neuspehom okrenuti leđima svojim cimerima i spustiti gaće. Jer, ti si samo prosečan Balkanac koji tu i tamo voli da meće u maloletnike, i nema dvaes miliona dolara da plati za svoj fetiš. Evo ko ima i ko ostaje nekažnjen i pored takvih boleština. Pred tobom su imena nekih od poznatih svetskih pedofila, bar jednako slavnih i po svojim profesijama.

 

Elvis Presley

Šljokičasti kralj rokenrola je bio prilično uspešan kada je bilo potrebno probiti se do najdubljih osećanja mladih, srednjovečnih i matorih ženskih generacija, ali mu je jednako drago bilo probijanje kroz još netaknute himene mlađanih obožavateljki. Tačnije, od svih žena koje su na njega bacale bruseve, nadmećući se pritom sa veličinom istih, on je preferirao one koje za te odevne komade još nisu bile razvijene. Iako nikad nije sa sigurnošću potvrđeno, ipak se prečesto po čaršijama holivuda šaputalo kako je trinaestogodišnja devojčica živela u njegovoj kući, a potom iseljena iz iste kada je, tada dvadesetčetvorogodišnji Elvis upoznao svoju buduću ženu Prisilu. Pretpostavka je da je shvatio da je ipak trinaest godina previše mlado i nerazumno meso za njega, pa je rešio da se uozbilji sa, tada, četrnaestogodišnjom Prisilom. Tako i beše, s tim da je morao da pričeka njenu dvadeset i drugu godinu da ozvaniči svoju ljubav, nakon koje se navodno odrekao tinejdžerskih pičaka.

Nakon sto godina zabavljanja.

Michael Jackson

Ostao upamćen kao legenda popa, a u mlađanim glavicama mnogih dečaka i devojčica i kao noćna mora od koje te ni mamina suknja neće spasiti. Bio je uzoran ćale svom sinu Džordanu, dok ovaj nije napunio trinaest godina, i postao seksualna meta svoga matorog. Klinac je umeo bolje da opiše genitalije svog ćala, nego da uradi kolut unapred. Za sve boleštine koje su iznete u javnost, Džekson se vadio na traume iz detinjstva, za koje je tvrdio da mu je bilo ukradeno zarad novca i slave u koju je bio uguran od strane svoga oca, a protiv svoje volje. Prilično dobro opravdanje. Bio je opterećen Petrom Panom, pa je više preferirao dečake od devojčica. Jedared je čak i izjavio da voli da spava sa dečacima, da su mekani i slatki, i boktepita šta još. Mora da su njegovi dečaci za spavanje, koje je kupovao na komade, posle njega imali slatke snove.

Kesu na glavu i udri!

Jerry Lee Lewis

Nežni roker koji je voleo jednako nežna devojačka dupeta. Samo što je to shvatio tek nakon braka sa prvom ženom i slave koju je stekao zahvaljujući svojoj muzici. Tu istu slavu je prilično brzo izgubio kada je, dok je još bio u braku sa prvom ženom, počeo da taslači svoju rođaku. Stvar ne bi bila toliko strašna, jer mu mala ipak nije bila blizak krvni srodnik pa nisu mnogo skrnavili, da ista ta mala nije tada imala trinaest godina. Na sve to, lik ju je i oženio, i time zatarabio sebi vrata na svakoj radio stanici i izdavačkoj kući, kao i u skoro svakoj kući svojih prijatelja. Eto, nisu se mnogo družili sa porodičnim prijateljima, pa su to vreme koristili da poduče malu trikovima u krevetu, hehe. Seks sa trinaestogodišnjakinjom je pravdao ćinjenicom da ju je ipak oženio, pa je to onda kao bilo okej. Bar po njemu. Uglavnom, živeše oni trinaest godina (ironično) srećno, pa se raskantaše, on u međuvremenu povrati karijeru koliko toliko, i sve kul.

Ljubavi, uozbilji se.

Papa Benedikt XVI

Iako do sada nije dokazano, niti pokušano, sumnja se da je koristio Bibliju isključivo kao sredstvo kojim lupa decu po bebi guzama, dok ga polako priprema desnom. To bi otprilike bila njegova karijera, sa kojom je nastavio posle penzionisanja, ako je verovati čaršijskim pričama. Isto tako se  priča da ima zavidnu kolekciju najfinijih pomagala, koja se sastoji od nekoliko zlatnih krstova, par lanaca istog materijala, kandilom optočenim dragim kamenjem sa kojeg se izuzetno lako briše sukrvica, i nekoliko nepročitanih knjižurina tvrdih korica. Ne zna se šta mu je najdraže od svega, ali je itekako poznato da vole sedi starac da obilazi domove za nezbrinutu decu, popravne domove za one nevaljalije, i druge objekte slične namene. Jedino što više voli od toga jeste da mu mali anđeli dolaze u pozlaćene odaje. Plave noći u satenu i mleko od kokosa.

Zini. Jako.

Edgar Alan Po

Vrstan književnik i jedan od najpoznatijih romantičara. Eto ironije, za njega je romantika predstavljala ženidbu sa trinaestogodišnjom rođakomVirdžinijom. Posvećuje joj pesmu Anabel Li, na koju su mnogi decenijama svršavali dok nisu saznali da se iza toga krije pedofilija. Ipak, kažu da par nije ”degustirao brak”, hehe, prve tri-četiri godine. Bez obzira na sve, Po beše u srećnom braku sa svojom devojčicom koja u međuvremenu postade žena, da bi nakon jedanaest godina mala zapatila tuberkulozu, postala invalid i do kraja preminula, a ovaj se propio. Hepi end.

In relationship with Virgie Mawa Macxitza (Edieva mala)
 • doPaj

  A znate da je nas kralj Milutin ozenio vizantisku princezu Simonidu .On je imao izmedju 50-60 godina a ona 5 ili 7 zavisi od izvora :)

 • Ma to je bilo zbog politickih razloga….

 • Jev

  To sam baš sada hteo da kažem.

 • Po kojoj li ti čaršiji arluješ…

 • shrang

  vudi alen?

 • Dr Milan Zazubica

  Kakva bre pedofilija? Danase klinke satiru od….ucenja, pa posle od kurca! Otkud ja da znam da’l ima 15 il dva’espet kada se sve namontiraju ko da su posle kod Vudmana na pr(i)čest? Ajd’ razumem ja i slavna licnos i sve ostalo, al jebi ga, u danasnje vreme lako moz’ za izvuces maloletnicu na splavu ili vec gde, jer nigde ne pise godiste, a djacka knjizica ostala u torbi…. Mala sala heheheehehe, pedofilija boles’ najmilija :)

 • selekcija likova uzasna, osim toga, kad trtljas vec o ovakvim stvarima moras dati par izvora, potvrda, porijeklo ovih glasina itd. ovako moze da se napise za bilo koga

 • Asdf

  Zbog politickih razloga ili ne, kladim se da se kralj nije mnogo ustrucavao ukoliko je imao takve porive (ne kazem ni da jeste ni da nije).

 • Slankamen d geto

  Majkl Wiggerson je oslobođen optužbi, molim lepo. Uglavnom su alavi beskrupulozni roditelji pokušavali da mu izvuku kintu, a njemu bilo lakše da pljune lovu i nastavi da pali i žari scenom nego da se vuče po sudovima sto godina. Na kraju je morao i oslobođen je. E da, kakve bolesti jbt, pa ovo je DVADESET PRVI VEK! Ko izađe zadnji nek zatvori vrata hehe pozz

 • doPaj

  Ona kasnije nije mogla roditi a govori se da je joj cak on unistio matericu zbog seksa sa njom u tako ranim godinama !

 • Penelopa

  svaka ti je ka Njegoševa:)

 • Gospođica Džekson

  Umesto izvora i potočića, evo ti da se razvedriš. http://www.youtube.com/watch?v=7P4KrdJooxk

 • Bitno da je motiv za vencanje politicke prirode. A jbg, posle je verovatno morao da ispunjava bracne obaveze… :D

 • madjux

  A sve se bojim da nije imao koga da kerembeci, a mozda opet fetis ovo najsladje je pi*e kad iz njega dlaka nice lololololo

 • Dr Milan Zazubica

  Fala lepo devojcice…. Nego kol’ko ti imas? 12-13, a?

 • Toma Čolovic does not approve

  Osim komentara na sliku ispod Edgar Alan Poa, tekst je čisto sranje, bez ljutnje.

 • djura

  …a stara srpska…Najsladje je pice kad mu dlaka nice…

 • Djura

  Izlaze vulgarnije namontirane od bilo koje glumice Brazzers-a na stejdzu, nose stikle od 20cm i samostojece carape sa podvezicama na dopicnjacima na -10°C, satiranje svakog vikenda od seksa i alkohola na tudj racun. Parazitizam i predatorsko otimanje tesko zaradjene kinte na najbezobrazniji nacin kroz usiljene izlaske i nenormalno skupe poklone, a kad ponestane kesa, odbacivanje kao staru carapu na najbezobzirniji nacin. Ako do 16-te godine nisu spavale sa 30 razlicitih lika minimum nisu uopste IN, kad imas seks sa njima ako ti je ona stvar ispod 23cm i ne osecas da nesto radis koliko su razvaljene, ali bitno da tamo negde pise da su one maloletne i da si zbog toga ti kao neki pedofil jer si boze moj stariji od nje 3 godine. Ma vazi, pricajte mi o tome.

 • Naki_011

  A komentari su bolesniji od samog texta… Zaboravila si Pahomija ,kad vec pominjemo Papu – cisto da ,,smirimo” ova dva katolika sto gundjaju…bez razloga.