Šta Nolo treba da nosi oko vrata da bi ponovo postao No1e

Zavladala je velika panika diljem Srbije, prekodrinske srpskije Srbije, severne Crne Gore i cele dijaspore, ne toliko što je sve bolji Marej prišao nikad bliže Đokoviću na atp listi koliko zbog toga što se najsrpskji Srbin otkad je vremena i Srpstva drznuo da sa junačkog vrata skine sveti hilandarski križ i stavi talisman od ametist.

Za neupućene, ametist navodno ima tu neku pozitivnu energiju da iskulira svog nosioca, spasi ga od vaskojakih zala te loših misli, ili kako to svecki broj jedan izvoljeva reći „da dovede telo i um u ravnotežu i odagna nestrpljenje“, štagod to zapravo značilo. Kukavno srpstvo što se po internetu gloži a Novaka voli ko brata rođenoga je poprilično uzdrmano mogućom korelacijom Đokovićevih slabijih igara i momentuma kad je odlučio da proda veru za večeru, tj da pravoslavni simbol zameni budističkim. Naime, Nolo se u poslednje vreme jako isprimao na holistički način života i rešio da integriše svoj dualizam, spoji um i vitko telo i tako jebemliga šta već.

E al tu se zajebo i ako je verovati b92 komentatorima, zabio nož u leđa svima onima koji su zbog njega ustajali sabajle i gledali kako delje protivnike i katkad se izgalami na sudiju/publiku da mogu da mu ližu kurac.

Iz dijalektike Nole-b92 komentatori nastaje jedna mučna sinteza, a to je Nole ima 29 godina i zapravo je nesiguran i sujeveran čovek a komentatori su baš ono što jesu – kompletni idioti koje umesto da ih boli pička što je neko kome oči u životu nisu videli napravio radikalni zaokret (a zapravo je to samo isto sranje neg nije naše a njihovo je, a narod ovde voli sranje samo ako je naše a nije njihovo jer je naše uvek bolje a njihovo ne valja), boli srce jer mozga im očigledno manjka u bednim životima.

Ali nade ima i za njih. Ako ga Marej stigne do kraja sezone, možda Nolo popizdi, otera Jelenu u budistički hram, ponovo počne da kusa meso i glođe kosti dobrih životinja a i taj gluten, pička mu materina, možda je u međuvremenu postao tolerantan na njega pa kad padnu neke palačinke, krofne, leba iz vurune i kajmaka mladog, eto Noleta na 85 kila, a ne ko sad, oće vetar da ga odnese. Dobro, možda ne vrati hilandarski krst jer stari vele da se ne treba na staro vraćati ali je zato širok dijapazon artefakata koje sin Srđanov, prvi svog imena, može na sebe natakariti. A to će mu sreću doneti, a naravno i prvo mesto a nepravoslavac Marej nek od muke pukne. I ona mu keva snob.

Onaj Kristijanov krst

Šta kurac ovaj hilandarski krstić od drveta, pa to ne vredi ni 14 dinara bukvalno a poznato je da se otac Srđan gnuša ubogosti ko lepre. Zato bi Aleksandar Kristijan Golubović mogao da pritrči u pomoć Novaku i da mu recept za pravljenje krstače od x kilograma, naravno od 24-karatnog zlata. Pre toga će Nolo morati malo da bilduje jer sa ovom kilažom bukvalno može da propadne u zemlju, a krst treba ipak sve vreme da nosi, čak i dok trči s jedne na drugu stranu terena a to nimalo ne deluje jednostavno, te će po svemu sudeći Nole morati da prođe superzahtevni Kristijanov dril koji se sastoji od pucanja u čoveka, skakanja u hladnu Savu i upadanja u septičku jamu zarad spasenja mangulice. Što bi reko Kipling, e tek si tad čovek i broj jedan u tenisu, sine moj.

Al da piše “No1e”

Švalerku

Brižni korisnik interneta pod ingenioznim nadimkom Super savetuje Đokovića da počne da naskače sa strane jer šta drugo muškarcu treba u životu nego da bude podmiren, kako to kaže ovaj nepoznati mudri gospodin (nije isključeno ni da je Super žena). U narodu se sve više šire kuloarske priče kako Jelena ipak nije pravi jang za Novakov jin jer jbg, uspela je da ga prebaci na svoju vodenicu i on sad s njom obilazi Ekvadore i slične gluposti u potrazi za duševnim mirom umesto da ždere luka i slanine kako propoveda svijeti Savo. Da se naslutiti da bi u slučaju zbacivanja sa broja jedan narod mogao prezreti Jelenu, a u najgorem slučaju je i kamenovati kad ona krene na banjičku pijacu po blitvu i avokado. Stoga Nolo mora naći švalerku ali takvu da zadovolji baš svakog internet komentatora, inače mu se loše piše.

I to rusku švalerku.

Zvono

To bi predstavljalo povratak hrišćanstvu. Kad nosiš zvono, onda si ovca i to ti služi da te pastir ne izgubi. A pastir je Isus. A ti si deo njegovog stada i ako zvono oko vrata nosiš, nikad se Isusa odreći nećeš. Osim religijske note, zvono bi za Novaka imalo i funkcionalnu vrednost jer bi zveket nervirao protivnike nebrojeno puta više od odugovlačenja prilikom servisa.

Verižnjaču i toke

Ne možeš biti paladin i Hristov ratnik, a svakako ni pravi vizer ako vrat od dušmanskog mača ne zaštitiš metalom. Nole bi promenom stajlinga pridobio značajan broj hrišćanskog sveta a ako bi počeo loptice da seče mačem iz forhenda umesto reketom, onda bi i onaj babun Vilander konačno zaćutao na ovaj ili onaj način.

Medaljon sa slikom Tea i Anastasije

Ne postoji trenutno veća amajlija od novopečenog najzaljubljenijeg para naše zemlje koji sočinjavaju naš najbolji proturač narandžaste lopte kroz obruč u horizontalnom položaju na visini 305 centimetara i ćerka sprske majke, dakle srpska ćerka. Hajp oko njih je na vrhuncu i slatka sličica dvoje šćućurenih golupčica na Nolovim prsima bi sigurno dala dodatnu snagu u duelima sa viševekovnim neprijateljima srpskog roda kakav je na primer Bautista Agut.

 • Истребитељпагана

  Nolo krst da stavi, a ne da nosi znake demona Bude na sebi, zato i gubi jer ne služi Bogu Savaotu već raznim demonima…

 • Mileta

  Bilo kakvo nosenje nakita zarad dobra je paganski obicaj. To ukljucuje i razne ogrlice, narukvice. Npr kod nas krst na vrpci ili brojanice koje se nose oko zgloba. Pravom hriscaninu Bog je svuda i sve. Ali ima i pokondirenih hriscana koji bi i saksiju na vrh glave stavili da pokazu svoju veru

 • Мила

  За неупућене:аметист,а не аместит!Свеједно,добра анализа :)

 • Defke

  Sve treba da se koristi za sprdacinu. Zbog cega bi Sveti Savo bio izuzetak?

 • Svetitelj

  E moj Defke, jadan ti nebijo ne može se tako blogohudit i smudit sve što kao vi mislite da nije naše, a zapravo ne bi bilo nas da nije bilo toga, odnosno da mi nismo njegovi<2<22!"

 • Мила

  Ако не знаш нема сврхе ни да ти објашњавам.

 • kastig

  Evo nije ni u konkurenciji za fer plej nagradu, zato sto nije platiJo porez :D

 • !

  CARE

 • Nakamichi

  Mnogi od nas eto ne znaju, please “prosvetli” nas pa da i mi znamo!

 • Nakamichi

  Ne seri bre više budalo debiloidna?
  Ili koji si već kurac…

 • Đe Da Znam

  jedna stvar je urinirati po masi koja se projektuje preko čoveka, ali reći da je nesiguran i sujeveran kao da blejiš s njim svaki dan i sto put je ispao govno prema drugima ili tebi pa eto znaš iz prve ruke. brate ko god da si što si ovo pisao pištolj u ruke i gledaj da ne promašiš svoj mozak

 • GeographyMSc
 • Мила

  На шта би личио свијет кад би сви све знали-свако треба да живи са оним шта му је дато.

 • Nakamichi

  Onda nas ne davi svojim “znanjem”!

 • Мила

  Јави се давитељ…

 • Мила, да ли би ми дозволила да помиришем стидне длачице на твојој слаткој вагини?

 • Мила

  Хаха ,да си написао шта интересантно размотрила бих-овако ништа….могу само рећи да си јадан и фрустриран…а са јаднима је једини облик комуникације да га сажаљиво погледате…а ,да -то овдје није могуће…

 • Bata Sale

  Sta me boli za srednjevekovnog srpskog gej princa koji je otisao u namastir da stekne uticaj u crkvi tako sto mu je babo grdne pare od narodne poreze dao popovima da bi brata svog krunisao za kralja i ustolicio se nezavisan od Vizantije? Mojne se palis na popovsku propagandu.

 • Das Auto

  Sa vama vernicima je problem sto svi sve znate, a niko nema pojma sta je to sto zna i cemu to sluzi.

 • Мила, нисам јадан, само сам био искрен. Зашто да идем около са којекаквом дискусијом кад се не познајемо да бих на крају опет питао? Више треба сажаљевати оне који паламуде па никад не питају. Ајде, ако си се обријала онда разумем, нема шта да се помирише, мислим те стидне длаке. И даље мислим да ти је вагина једна слатка посластица која заслужује посебан третман.

 • Мила

  Хаха-а ја мислим да те мајка или нека друга жена злостављала у дјетињству,па ти сад имаш потребу да вербално злостављаш жене јер лицем у лице не смијеш…а за твоју информацију злостављати се могу само слабе жене,тако да…опет ништа.

 • Мила

  Не знамо,али има нас и који уживају у свом незнању и у расправама са неупућенима.

 • Мила

  Свети Сава је био син српског владара и Срби га поштују и славе,то би требало бити довољно да га и други-вјерници или не ,поштују.Да и не говоримо о томе да се султан плашио и његове сјене и то толико да је дао спалити његове земне остатке.Ко је Свети Сава знају сви,а за тебе нико нити зна нити ће знати-небитан си.

 • Das Auto

  Neznanje je nesto sa cim se ne treba hvaliti.

 • Мила

  Знам,али шта могу-јаче је од мене.

 • Уопште не разумијем зашто сви балканоидни умови на моја питања реагују као ти? Сви мисле апсолутно исто а то је злостављање. Мене рецимо никад нико није злостављао нити у дјетињству нити сад. Зар бих лагао овдје кад ме ионако нико не познаје? Болесни су они који се крију иза својих досадних коментара а не овакви као ја. Колико ја видим по твојим коментарима ти си та која најчешће неког злоставља на овим форумима, прочитај мало своје коментаре.

  Ја једино могу да ти дозволим да чучнеш изнад мене и да ме попишкиш по стомаку, ако будеш добра.

 • Мила

  Сад поуздано знам у ком грму лежи зец и да ,иако твој ник садржи два имена карактеристична за различите нације у твом стварном животу си ти шефик.Свеједно си фрустриран мојим пређашњим коментарима на неким другим сајтовима,а и остали који овдје коментаришу против Светог Саве вјероватно имају исте разлоге.А за ово шта ти упорно желиш да наметнеш као расправу ја имам једино приједлог да се прикључиш исилу па да тамо своје болесне маштарије задовољиш.

 • Истребитељпагана

  Ne serem po internetu, već samo u ustama kuravama poput tvoje mame i seke ahahahahaahahaahahahahahah

 • Nakamichi

  Koji su to “svi” nedojebana bosanska ćiriličarko?

 • Мила

  Сви осим вас што се карате у буљу или вас који сте давно продали вјеру за вечеру -вама ништа није свето.Босанке и то недојебане су ти мама и сестра,а ја сам Српкиња.А ти си једна нижа раса са којом на таквом нижем нивоу треба комуницирати ,најбоље дресирати ако је такво што могуће!!!

 • Nakamichi

  Ma jel da, naravno vi “svrbovi & svrbkinje” iz Bosne ste tu da nas dresirate i dovedete u red?

 • U prethodnom komentaru si me optužila za zlostavljanje zbog mog pitanja. Sama reč “zlostavljanje” sugeriše na zlo? Šta je bilo zlo u pitanju da mi dozvoliš da pomirišem dlačice na vagini? Gde je tu zlo?
  Ja ne namećem ništa, mirisanje ženskih stidnih dlačica od strane muškarca nije bolesna maštarija, to je prirodan tok zbližavanja ljudi. Verovatno svako ima svoj način da to radi i znam da ljudi na nižim društvenim ljestvicama upražnjavaju brze odnose bez emocija i igre. Možda sam te pogrešno procenio, verovatno pripadaš nekoj čobanskoj tradiciji gde se stvari rešavaju onako, same od sebe. Mi na višim društvenim slojevima razgovaramo, pitamo jedni druge, iznosimo mišljenje, i tako dalje. Izvini ako te je moja diskusija umorila. Želim ti srećan život u tvojoj balkanskoj zajednici punoj moralnih vrednosti.

 • Bata Sale

  Vidis, moji djedovi, pravi Srbi, su ubijali naciste kao sto si ti.

 • Мила

  Можда екс Срби,такви су према Србима били најгори,мој дјед је страдао од њих…зато ја нисам.

 • Мила

  Па,ето зло је ако ја то не желим и ничим ти нисам дала повода да комуницираш са мном на животињском нивоу.Двије животиње (исте врсте,углавном,а различитог пола) кад се сретну комуницирају само на том нивоу и зато кажемо да је то животињски.Што се тиче Балкана,ту смо гдје јесмо,а кажу да су најгори они који са њега оду,па би брзо да забораве ко су и одакле су.Ја се поријекла не стидим,а шта је боље-то је дискутабилно,по мом скромном мишљењу на западу су прекардашили са разноразним слободама,док су све даље од суштинске слободе,итд.Такође,желим ти све најбоље.

 • Мила

  Ја сам из Херцеговине,а по коментарима рекла бих да си баш ти из Босне,са претензијама да сви прихватимо да смо Босанци-па да ти кажем-за Херцеговце је одувијек била увреда да их називају Босанцима,а што су данас неки то прихватили-њихова ствар,а ти си први пожелио да ме дресираш одредивши ми којим писмом бих требала да пишем.За твоју информацију(сјетих се) -оснивач овог сајта је Херцеговац-питај га да ли је Босанац.

 • Koliko ja znam životinjski nivo nije kad dve odrasle osobe komuniciraju verbalno, u ovom slučaju pismeno. Ako neko nekome ne daje povod za razgovor a ovaj drugi mu/joj se obrati sa pitanjem ni to nije životinjski, to je ljudski.
  I druge osobe na ovom forumu su od tebe dobijali komentare iako to nisu želeli pa te niko nije optužio da si komunicirala na životinjskom nivou.

  Što se tiče Balkana tu sam navraćao dosta puta poslom ali nisam otišao odatle. Ja sam veći deo života proveo u moskovskom distriktu Sviblovo, ulica Urzhumskaya. Do kraja nedelje sam u Jerusalemu pa idem dalje. Ne stidim se ničega.
  Meni ne smeta ako si malo neobrazovana. Važno je da si iskrena.
  Bilo bi ti lakše kad bi imala više poštovanja prema meni. Iako meni nije važno da naturam drugima činjenicu da pripadam višoj rasi opet se moraju poštovati neka civilizacijska pravila. Moraš biti pokorna.

 • Мила

  Ау-ма шта ми наприча?Класична замјена теза!Па ево не знам на шта бих прије одговорила…Прво :ја нисам посјетила неки порнографски или сајт за упознавање па да ми шаљеш понуде сексуалне природе,а ја кад коментаришем ,коментаришем нешто везано за тему или реплицирам на друге коментаре држећи се задане теме.Друго,шта ти као “грађанин свијета”(како себе у својим маштаријама представљаш) радиш на оваквим сајтовима -можда си се ти и макао из са Балкана на пар дана,али Балкан из тебе није.Треће-зар мислиш да ако стојиш пред огледалом и сам себе наглас охрабрујеш да ћеш постати супериорнији од мене???За твоју информисаност за то треба нешто више од бомбастичних,отрцаних фраза,за почетак пробај са јачим аргументима.На крају,али не мање битно искрено се плашим ,не због себе него због твог ужег окружења ,јер си потврдио моју тезу:у теби чучи злостављани,фрустрирани манијак који сваки час може да експлодира.Далеко си ти од цивилизације и за добробит исте тамо и остани!!!

 • ametist

  Ja bih oko vrata Natasu Mrdju. A metnem testis joj…

 • SS

  A sto si ti prodala srpskog Peruna, za jevrejskog Isusa?

 • Viborg

  Ti tako i ne odgovori, Srpkinjo: što prodade srpskog Peruna za jevrejskog Isusa? Takvi ste svi vi prokleti izdajnici srpstva: pravite se blesavi kad vam pokažu kakve ste ništarije.

 • Radovan

  Hahahahahhahahaaaaa

 • GeographyMSc

  Hehe

 • Мила

  Ко смо то-ми ,издајници и ништарије,а ко су то прави Срби,а ко си то ти,ево ја сам се изјаснила па треба да знам с ким комуницирам да бих адекватно одговорила,мада ми се чини да би с тобом једино дефектолог и то врстан могао комуницирати.

 • Vidim da su vaši lokalni mediji učinili svoje. Srvorili su od vas paranoike prvog stepena. Stalno neki strah od manijaka koji su zlostavljani u detinjstvu. Stekao sam utisak da u sebi imaš mnogo mržnje ali to vešto kriješ i boriš se da budeš pribrana čak i na moje komentare. Nije ti to dobro za mentalnu higijenu. Jednom sam slušao nekog novozelandskog psihologa na predavanju u Kamberi dok je govorio o savremenim praksama u rešavanju stresa i psihoza.
  Setio sam ga se jer tvoj slučaj se idelno uklapa u njegov šablon. Kaže da je jedna od terapija protiv stida i besa, kao što je kod tebe izraženo, može da se reši jednom jednostavnom terapijom. Deluje jednostavno ali kaže da su se pacijenti veoma teško oslobađali. Radi se o jednostavnom činu pišanja po suparnikovom stomaku. Tačnije žena čučne iznad muškarca i urinira po njegovom stomaku. Na taj način ga zalije toplom mokraćom i tvrde da većina negativnih stanja nestaje. Ispitanici su često objašnjavali da ne žele iz nekih razloga kao što su problemi vezani za posteljinu, higijenu itd. ali nisu shvatali da je problem u strahu.

  Moram sad da idem čeka me neki novopečeni menadžer da mi proda priču o njegovoj humanosti a u stvari hoće da mi proda kinesku robu kao vrhunac tehnologije. Reci ne drogama.

 • Rs.29

  Tekstovi o Nolu, prvo bili ha-ha usiljeno smešni, popunjava se praznina na sajtu, oni malo gluplji im se iskreno raduju i.t.d.
  Ali posle 50.og na istu foru vidi se da Crni Bulja i ostala Tarzan-bagra u stvari leče svoje frustracije. U neku ruku, Nolo im je postao sušta suprotnost. Bliži se 30 dina (nekima već i došlo) a za razliku od Đokovića ništa u životu nisu postigli, sa priličnom verovatnoćom i da neće . Uprkos svim popularnim blebetanjima o suprotnom, uglavnom važi da ono što čovek uradi za prvih trideset godina života odredi sam taj život . A tarzanska ekipa nije ništa uradila. Bedni društveni fakultetčići, ljigavi i slabo plaćeni poslovi u službi Čivuta, perspektiva klozetskog pacova . Dobro dođe onda kao ventil da se malo napljuje Nolo , uspešni vršnjak koji sad može da baci reket i digne sve četiri u vis, dovoljno je postigao . A jbg …

 • Mileta

  Pa da li je to hriscanski, da nekom vredjas porodicu? Pokaj se, oprosti i izvini coveku dok jos nije kasno. Znas da Bog sve vidi

 • Истребитељпагана

  Ne vredjam, keve mi. Njegova keva to voli, svako ima neki svoj fetiš….

 • Опери пизду.

 • Mileta

  Pa pomozi joj onda da se ostavi takvog zla. Zasto uzivas u tudjoj nesreci?

 • ebonium

  Odlican text. Kad predjem na komentare, zgadi mi se zivot…

 • Mila, šta bi od lizanja? Kad ćeš mi pokazati vaginu?