SUDAR TITANA: Toma vs Vučić

Došlo je konačno i to doba – čeoni sudar dvojice likova koji su bili naizgled kao nokat i meso, ali isti odnos su imali i Vuk i Šešelj, Toma i Šešelj, Vučić i Šešelj, svi kumovali međusobno pa se sad preziru ko besni kerovi. Dobro, Vučić i Šešelj se sad očigledno ližu ali to je baš očigledan međusobni interes i ništa više. Toma i Vučić su politički ćaća i sin, a trenutna konstelacija je takva da je Brut ponovo zabio kamu u leđa Cezaru ali Cezar je ovog puta stigao da uzvrati lopatom. Doduše, baš je omašio i sam sebe lupio po faci jer je njegova najava rekandidature trajala bukvalno četiri dana. Koji će epilog na kraju biti bog sveti zna ali navijamo da se poubijaju međusobno i da više nikad ne čujemo imena ovih gnusoba.

 

Sujeta i osvetoljubivost

Ja sad bez zajebancije mislim da Vučić ima spisak svih klinaca iz osnovne škole koji su ga maltretirali (a sigurno su ga maltretirali jer jebote pogledaj to ponašanje, to je nus pojava hroničnih maltretmana i ponižavanja u mladosti) i onda ih tako s vremena na vreme nazove i ćuti u slušalicu, parkira crni audi sa zatamnjenim staklima ispred njihovih gajbi i ostavlja im ispred ulaznih vrata cedulje „juče meni specijalka u facu, tebi sutra firma u vazduh“. Ovaj ozbiljni sociopata je lik s kojim se nikako ne treba zajebavati jer je em moćan em sposoban da sjebe svakog ko mu je u životu zasmetao. E al Toma ništa nije bolji. Ispod seljačke kozmetike i „upravo mi je proradio čir face“ krije se „jebaću ti mater na replici posle“ stav. Toma je kadar da na najpodmukliji način uništi protivnika prethodno glumeći kako je ravnodušan. On je onaj opskurni lik iz sela koji tiho priča i čini se vodi normalan život a onda osvane u novinama neki masakr u Donjoj Ivanči, s tim što bi Toma verovatno skuvao nekog u kazanu za rakijom pa ga istranžirao oštricom od lopate ko barenu teletinu.

Ova kiša ne sanja kako ću da joj se osvetim.

Toma vs Vučić 1:1

Žene

Tomina Dragica je pokondirena tikvetina koja se mnogo ložila na ulogu majke i smrad zagorele zaprške koji je šatro otelotvorenje bivanja domaćicom a onda se žestoko isprimala na kičastu firmiranu garderobu i zamenila maramu i gumene opanke radom u humanitarnoj organizaciji, tim odvratnim paravanom za mlaćenje para. Vučić ima dve žene, jednu bivšu s kojom se očigledno nagodio i ona se sad baškari negde na Sejšelima, i drugu koja je vezana lancima i bukagijama u podrumu porodične kuće u Jajincima jer drugog objašnjenja za toliku tajanstvenost oko nje nema. Na kraju, Dragicu teško uopšte da možemo svrstati u nešto što naliči ženi tako da ovde Vučić uzima poen. Ma šta poen, uzima pola jer drži ženu zatočenu u podrumu.

Toma vs Vučić 1:1,5

Deca

Obojica imaju po dva komada. Nikolićevi su odavno matori konji, ovaj poznatiji Radomir ima istu glupavu facu ko ćale i alav je na funkcije i dostigao je nivo srednje bitnog muda u stranci i sigurno će se još tu nešto koprcati pre nego što završi u Bajčetini da okopava krompir. Vučićev klinac je već u par poteza pokazao kakav je bilmez, dakle verna kopija tate navijača, pritom je lako našao posao sa srednjom stručnom spremom pa se stotine hiljada drugih ljudi sa istim nivoom obrazovanja pitaju kako oni džonjaju na birou za zaposlene godinama amali Danilo ne.

Toma vs Vučić 2:2,5

Radna biografija

E ovo je teren gde Toma baš šije mlađeg titana protivnika jer rukovodeće mesto u grobljanskoj ustanovi, pritom upisano u radnu knjižicu je svetlosnim miljama ispred nošenja gajbe piva (jedini trenutak kad je ovekovečeno da Vučić vrši rad).

Vučić je kasnije navodno radio u nekoj marketinškoj agenciji kod ortaka haha ali se baš onako napravio blesav manirom „ma ja nisam radio, učio sam škole ja sam veliki dr mr“ i otkad je postao PPV a naročito kad se krunisao za cara, to zaposlenje i ne pominje.

Toma vs Vučić 3:2,5

Obrazovanje & pamet generalno

Toma kao oličenje glupog čoveka je odavno predmet mema, ali šalu na stranu, on to zaista jeste. Pritom, Toma je, takođe, značajno napredovao u kasnim pedesetim i ranim šezdesetim što je dokaz da učenje može pomoći da glup čovek postanje malo manje glup čovek čak i u srednjoj životnoj dobi, i zbog Toma mora dobiti jedan mlak aplauz. Čovek bukvalno nije umeo da složi proširenu rečenicu, pogrešno izgovarao reči i šta ne, sad to ponekad zazvuči koherentno, pod uslovom da se ne preceni i pokuša sam da napiše govor, tad onda baš podseti na rudimentarnog Tomu koji je u osnovnoj tražio u Tihom okeanu glavni grad Afrike a nastavnik pravio fejspalm. Ipak, činjenica da je na sramotan način sa skoro šezdeset godina došao do diplome fakulteta ovu ljudsku protuvu cementira na dno lestvice pameti jer jebote koji će ti kurac diploma, gluperdo.

Vučić voli da se hvali kako je najbolji student pravnog fakulteta u istoriji. Što se kaže „kad pobediš na paraolimpijadi, ti si i dalje samo invalid“ tako da ovaj uspeh ne bih nešto značajno dizao u nebesa, ali ako ništa drugo, bar diploma nije kupljena. Takođe, nisam pristalica tvrdnje „ma Vučić je đubre ali je mnogo pametan“. Njegova pamet je privid štrebertsva koji ima potporu u ogromnoj količini zlobe koju poseduje a jebo ti znanje stečeno na takav način. Vučić prezire šah ali nauči dobro da ga igra da bi pokazao da ga dobro igra da bi POKAZAO da je eto i u takvim sporednim stvarima koje ciljaju na inteligenciju jači od svih ministara u vladi. Tako da, ok, pametan zasigurno jeste ali ništa spektakularno, to je sve izgrađeno na bolesnoj ambiciji.

Toma vs Vučić 3:3,5

Radikal u srcu

Ovde nema sumnje, obojica i dalje sanjaju Bulevar Ratka Mladića ali jebiga, ta priča odavno ne pije vodu i morala je da se izvrši kameleonizacija samo što, zbog prethodnog odeljka, Vučić to radi mnogo očiglednije citirajući Vebera i Pekića a Toma mučenik baš nume pa izgleda nekad baš izgleda groteksno kad prikriva zarđalu kašiku.

Psss… da ti kažem, i dalje ga sanjam.

Toma vs Vučić 4:4,5

Budućnost

Možda bude jasnije posle izbora al Tomi se ne piše dobro što je svakako dobro. Ono što nije dobro je što se Vučiću (doduše nešto teže s obzirom na Tomino sidro) piše dobro i da će uspeti u drugom krugu da postane predsednik i tako sebi kupi još nekoliko godina da može da radi ono što želi da radi. Ipak, ovo je totalno laički osvrt na političko stanje i možda ja ne vidim ono što upućeni analitičari vide ali Toma je sam sebi lopatom iskopao grob i u najboljem slučaju će se kroz neku poziciju ambasadora u Rusiji ili pak novu napredno-radikalnu stranku koprcati još koju godinu i onda konačno leći u raku. Vučićeva budućnost je, iako je konačno malo uzdrmana, i dalje kratkoročno svetla ali dugoročno gledano, sva je prilika da će ova spodoba završiti u belom mantilu veličine 12 xl bez rukava u ustanovi pod nadzorom i sa rešetkama na prozorima. Navijamo za to.

Toma vs Vučić 4:5,5

 • Velisa Velovic

  Samo da udje u zapisnik, da ste pogrešili sa radnom biografijom. Jedini ovekovečeni trenutak kada Vučić nešto radi je loša fotomontaža jer:
  1. Koliko god neko bio smotan, ne bi onako traljavo nosio gajbu piva. I da ne zna da je nosi jednom rukom, bar bi se prihvatio ručki.
  2. Ta fotografija je dok su politički ćaća, sin i unuk titrali jajca jedan drugom i dok su bili mnogo mladji, dakle s kraja 20. veka. U tom periodu su gajbe piva bile iste u svih pivara i bile su one stare kratke gajbice od kojih smo pravili sličuge kao deca, a na pomenutoj fotografiji se nalazi novi tip gajbe i nove flaše, tako da se umalo fotošopač zajebao.

 • Kole

  Oseća se neka rezigniranost i mirenje sa sudbinom kod našeg dragog Crnog Bulje. Dakle Vučić sigurno pobeđuje, tek tračak nade da će to biti u drugom krugu . Očekivalo bi se da se malo baci vetar u leđa Zaštitniku Prava Pedera Jankoviću (idealan kandidat sa Buljine pozicije) ili makar mudžos-diplomati Jeremiću-Pozdercu. Kad ono ništa, mućak, ćorak, prazno …

  Očigledno su Čivuti odlučili da je Vučić dovoljan psihopata (ne sociopata, psihopata ) da završi posao sa Srbijom i Srbljima, a očigledno je i da se Bulja pomirio sa tom činjenicom .

 • Hvala Velisa to smo znali i bez ove tvoje detaljne analize. Nego jesi li oprala vaginu toplom vodom u skorije vreme? Voleo bih da ti pomirišem dlačice ako ti nisu obrijane.
  Mada mi ne smeta ako si ćosava dole mada je zanimljivije ako imaš ćetnićku frizuru u gaćama.

 • Dzong je lud

  konacno da napisete nesto da valja, i da dobijem osmeh na licu. Nego sta bi sa gadom nedelje, izgleda da se neko malo uplasio? Ili su bile tamne limuzine parkirane ispred kuce?? Hocemo gada nedelje!!!!

 • Poprskam te po toj smrdljivoj njušci nakazo. Zašto si promenio ime iz Velisa u Prske? Isprskam te toplim kiselim sokovima iz analnog otvora đubre jedno nekulturno.
  Nego kad ćemo na rafting pa da povedeš onu svoju kozu da je opet tucamo u šatoru?

 • Mileta

  Pa gde si Sefik? Voleo bi da jebes kozu govedo jedno bolesno? Znao sam da si nenormalan ali bas da jebes koze je previse. I opet imas tu pricu sa sokovima iz tvog dupeta, daj malo sredi tu analnu fiksaciju i konacno priznaj da si peder.

 • Mileta daj dovedi više svoju nezasitu ženu da joj pojedem pizdurinu. Samo je dobro okupaj i obrij joj smrdljive dlakurine. A ti sjedni sa strane i za tebe ću israti jedno tvrdo govno kojim ćeš moći da penetriraš u sopstveni rektum dok ti ja jašem kučku od žene. Džukelo jedna smrdljiva.

 • Mileta

  Nikako da te pitam da li ti imas neku devojku, zenu, verenicu, bilo koga? Izgleda te ne ispunjavaju dovoljno pornici na netu pa smaras ovde po raznim sajtovima. To je u redu ali priznaj vise da si peder i da se jebes za male pare. Pricao mi je tvoj jaran iz rodne ti grude kako si cim si stigao u Poljsku bio srecan jer te vise nece taslaciti samo prljave bosanske kamiondzije vec i neki ugledan svet iz Evrope. Ali dzabe, ostao si stoka koja daje guzicu dedama za 5 eur.

 • Vidim da ne razumeš svet kome ja pripadam. Kod tebe se sve svodi na te malograđanske običaje i navike. Mi više razmišljamo o nauci, umetnosti, humanosti i nekim višim ljudskim ciljevima. Spoj muškarca i žene ima i svrhu nastavljanja vrste pored razmene mišljenja.
  Ali kod tebe čobanine žena služi samo da se guzi. Tako da nemoj da palamudiš već skidaj gaće kučko i čučni da te nabiju tvoja braća romi Gazmen Đogaj i Hamit.

 • Mileta

  Istina, ne razumem bas najbolje tvoj svet. Svet malih knjiskih moljaca koji su veliki i opasni na forumima a u stvarnom zivotu picku su videli poslednji put kad su rodjeni. A to, da ti mislis o nauci, je smesno. Majmunce slinavo, ocigledno samo razmisljas o svom govnetu, ni o cemu drugom ni ne pises ovde. To je u redu za vas buduce pomocne i nekvalifikovane radnike, propale studente sto sisaju roditelje do 35-e godine pa shvate da su talog drustva. Tako da bedo jadna ajde lepo operi tu slinavu guzicu i polako da se spremas za dede, to ti je za sada jedini nacin da zaradis nesto. Kad odustanes od nazovi studiranja javi se, ima jedna trafika kod mene u naselju koja je kao stvorena za tebe.

 • Ne dozvoljavam ti da mi se tako ophodiš niži rode!
  Moraš pokazati poniznost da bi mogao diskutovati sa nekim kao što sam ja. Tvoje ništavno poreklo treba da nosiš kao karmu. Nego jesi bio skoro kod Pahomija ili Kačavende, vidim da njihovu mudrost promovišeš? Žderaču govana ponjuši mi sluz koja mi se upravo cedi iz analnog otvora životinjo podmukla.

 • Mileta

  Sto ti se cedi sluz iz dupeta? Jesi se nesto razboleo ili je ono tvoje standardno – izlucevine matorih drtina koje nece da te guze sa kondomom? Kuku tebi, ajde sto si geak po poreklu nego sto ti se nad guzicom izivljavaju oni jos nizeg roda. Priznaj, to te najvise i boli, dupe ti se vec naviklo na sve i svasta

 • Molim te da me zaobiđeš sa tim homoseksualnim temama pederčino beogradska. Samo se ti taslači sa gunferima čobanine bagljavi.
  Tu sluz mogu da ti sakupim u jednu bočicu pa da je utrljaš sebi u nozdrve jel zanš nakazo. Smrdljivi okote. Namaži ti samo bradavice nekom masnoćom i štipaj se sam džukelo žvaljava.

 • Mileta

  Kako sad ja pedercina kad se ti fircas u dupe za pare i uzivas u tome? Ja imam zenu, decu, nikad nisam ni probao muskarca. Tebe bih naguzio kao uslugu prijatelju, posle ovoliko preganjanja postao si mi nekako blizak. Cak bih bio nezniji od tih matoraca koje bas briga da li ce te pocepati ili ne.
  Realno, za glibavo govedo niske rase i porekla kakvo si ti ovo sto ti nudim je premija

 • Najbolje bi bilo da dovedeš tu svoju ženu prakljaču da joj osveštam pizdu onako sočno. Da je jebem a ti da gledaš i da drkaš konju jedan nevaspitani. Možeš da klekneš pa da ti se popišam u usnu duplju a tvoja kučka može da me uzjaši i da me istovremeno popiša po leđima. Kasnije mogu da joj zavučem moje bagljave prste u anal a pre toga fisting tople orošene vagine. Imam i za tebe jednu masku da ti je nabijem na glavu da ne gledam tvoje konjsko lice.

 • Mileta

  Ako bi ti bubuljice smrdljiva izdrzao sa zenom duze od minut i po to bi bio rekord tvoj zivota. Bolje bi bilo da promenis ime u Desanka, bolje bi te opisalo. Moju zenu da jebes ne mozes ali mogu da ti platim kurvu da te nauci sta je to svaran seks. Stvarno nema smisla, toliko godina imas a sve sto si imao od seksa je da primas u dupe

 • Pitaj samo svoju ogavnu ženu da li bi joj smetalo da joj vaginu namažem ovčijim lojem pre nego što navalim da je jebem?
  Kaži joj da me može slobodno popišati po stomaku kad čučne iznad mene. A ti džukelo drkaj svoj mlohavi zakržljali penis.

 • Mileta

  A sto mi za zenu kazes da je ogavna? To moze da se desi samo moronima kao sto si ti, govno malo nevaspitano. Nista ti u zivotu nije skrivila a ti je vredjas, tako svojstveno posranim malogradjanima.

 • Ogavna je jer ti je žena. Ti si je ogadio čobanine svojom prljavom žlondrom u gaćama. Toliko si mi otkrio o sebi da iskreno smatram da si jedna šugava svinja koja naskače na ženu na jedan odvratan način. Gadiš mi se prljavi okote nižeg roda. Nego, da li bi hteo da gledaš kad budem stavljao u usta tvojoj ženi moj debeli aristokratski penis?

 • Mileta

  Pa da li si ti lud decko? Nema potrebe da projektujes svoje frustracije i secanja na moju porodicu. Jasno je da te je komsija silovao kao malog i terao posle da gledas kako ti jebe majku na najgore moguce nacine. Ali javi se psihijatrima, naci ce vec neko resenje za tebe. Ipak cak i takvo malo smrdljivo govno kao sto si ti zaslujuje medicinski tretman, zar ne? Onda kad se izlecis pomalo dodji da ti platim prostitutku da i ti konacno imas seks kao covek a ne kao rob.

 • Ponjuši me ispod repa, onako odozdo. Otrljaj tu svoju odvratnu njušku po mojim usranim dlakama na analnom otvoru. Ponjuši me krmku ogavni. Popiškim ti se u tek iskopanu raku.

 • Mileta

  E sad me bas iznenadi, kad nisam pao sa stolice. Znao sam da si stoka ali sam mislio bezrepa. A da li tamo odakle si tvoji i dalje drze stoku ili su presli na nesto drugo?

 • Je li smrdo da li fircaš svoju mutavu ženu u guzu? Ili je taslačiš samo u vaginalni otvor bugarine jedan smrdljivi? Ti si neki šonja koliko zaključujem iz komentara. Daj ti dovedi tu svoju kamenjarku da joj pojedem pizdurinu pa da vidi kako je to kad viša rasa delje.
  Žao mi je što si zaostao i što pripadaš nižoj klasi.

 • Mileta

  Nema smisla da ovde iznosim detalje iz moje spavace sobe, gospoda to jednostavno ne rade. Da nisi nepismeno i glupavo govno verovatno bi to i znao. Ali posto te je silovao komsija tvoj sistem vrednosti je odavno pogresan. Jedini nacin odbrane tog mozgica koji imas jeste da vredjas druge. Jadno, ali meni ne smeta, dobro si dosao za ubijanje vremena kad nemam sta da radim na poslu

 • Lažovčino ne pokušavaj da sakriješ sopstveni osećaj niže vrednosti time što ćeš druge optuživati da te vređaju. Ja sam krajnje ljubazan sa tobom ali si ti taj koji je bez odobrenja krenuo sa neprimerenim komentarisanjem i to bez moje dozvole. Ko si ti da mi se tako obraćaš pseto jedno? Imaj na umu da sam ja za tebe viša rasa. A te baljezgarije da ti pripadaš gospodi to ostavi za svoje socijalno okruženje. Za mene si i dalje ništarija, skot, kmet, govedo ili konj za jahanje. A tvoja žena je dobra za razonodu aristokratije, za jebanje.

 • Mileta

  Mukice nesrecna i silovana

 • Više ti ne dozvoljavam da mi se ophodiš na ovaj način! Moraš biti svestan da pripadaš nižoj rasi i prema tome budi ponizan kao što to rade i tvoji najbliži. Pokloni se pred mojom veličinom mali čoveče. Nemoj biti ljut jer si slab i nemoćan. Ja ću ti dati snagu ali prvo se pokori nekome ko je nadmoćan i ko te može razumeti.
  Umij se toplom pišaćom iz kravlje pizde pa kad progledaš javi se ponizni robe. Nego šta kažeš ideš ideš kod Pahomija i Kačavende?

 • Rockn Rolla

  Hocemo bilo sta, sta ste to se ucutali jebo li vas patak. Smorih se bre

 • Mileta

  Hahaha, da ti se ophodim? Uzas, znaci ipak zelis da te naguzim. Nemoj da se ljutis ali stvarno ne mogu, imam zenu i decu, ne ide mi da trpam paora. Navikni se na te matorce sa vijagrom. Pa kad zavrsis tu kao skolicu onda da radis nesto malo manje bolno.

 • Ćuranu beskorisni da ti kažem nešto. Jednom prilikom kad sam bio na samitu o religijama u Libanu dobio sam od nekog ruskog sveštenika koji živi u Štokholmu popovsku odoru. Ajde kad budeš hteo da tebe i ženu okajem od grehova javi. Gledao sam par puta po sahranama kako to rade ovi bradati. Ti i žena se skinete goli, tebe vežemo za radijator ako živiš u stanu a nju očistim od grehova. Pomažem je po pizdurini pa je dobro izjebem kao u stara dobra vremena. Ti možeš lajati kao pseto dok ti taslačim ženu.
  Šta kažeš na ideju židove?

 • Mileta

  Sve i da poludim skroz i pristanem na to da mi jebes zenu znas da je to nemoguce. Ne zbog tvoja 3cm u gacama vec zbog tvoje impotencije. Verujem da ti je tesko zbog toga i da odatle dolazi sav taj bes i potreba da druge nazivas nizom klasom i slicno. Najsmesnije je to sto si ti nesrecnog porekla, plebejac jadni

 • Vidim da pokušavaš da odglumiš nekog psihologa ali u startu ti kažem da si potpuno promašio, apsolutno sve. Prosto lupetaš, pominješ neke stereotipe koji čak i ne postoje u medicinskoj literaturi a vrlo verovatno da opisuješ svoj slučaj. Svestan sam da to baš i ne ide kako sam ja zamislio ali moje je da ponudim. Znam da ste vi balkanci veoma stidljivi i zatvoreni. Znaš ti vrlo dobro da bi ti ja pocepao ženinu vaginu samo kad bi krenuo da je deljem mojim ukrućenim udom. Ti možeš samo da sanjaš da imaš seksualnu moć kao ja ili kao bilo ko ko pripada superiornijoj rasi. Šta misliš zašto opstajemo vekovima? Kmetu smrdljivi pišam ti se u grobnu jamu.

 • Mileta

  Cekaj malo deckic, koji stereotip? Slino podguzna, ako nesto pomenes to treba i da potkrepis. Kao sto sam ja malopre napisao da je nemoguce da mi jebes zenu jer si impotentan. Kao sto tvoj bes proizvodi teranje na ponizavanje drugih a sve to jer te je komsija silovao kao malog. Nema tu psihologije, cista logika. Tako da treba da napises o kom/kojim se stereotipima radi. I moronu mali usranih usta, da si makar delom iz vise klase ne bi sedeo po ceo dan za racunarom vec bi radio nesto. Nisi ti ja – da sprdas napacenog idiota a plata ide. Za tako nesto covek mora da pripada odredjenom krugu izabranih ljudi u koji ti nikad neces krociti. Mogu ti reci da je dobro ali dzabe da ti objasnjavam kad si imbecilan pa ces tesko razumeti.

 • Tvoja logika je na nivou orangutana. A što se tiče mene i mog posla ti to ne možeš da razumeš jer ja imam podlogu zbog koje ne moram da radim uopšte. Ali se zato bavim humanitarnim radom, naukom, povremeno trgovinom nekim umetninama i držim predavanja u zemljama trećeg sveta. Trenutno putujem busom između dva nazovi grada u Eritreji. Put traje sedam sati i imam vremena dok čekam izveštaje da ćaskam sa nekoliko dokonih čobana diljem sveta.
  Još kad bi mi dozvolio da ti jebem ženu ja bih ispunio današnju misiju. Jebao bih je u guzu.

 • Mileta

  I sada smo stigli do psihologije. Vidis, kada te dovoljno izvredjam i ponizim onda krenes da izmisljas. Pre par meseci si bio student pa onda radio u Poljskoj a sada putujes sirom sveta i drzis predavanja. Ajmo sad – na koju temu su predavanja i kome ih drzis, nabroj gde si ih drzao proslog meseca i gde se mogu naci podaci o tome? U redu je tvoja nesreca, frustracije jer si nevin i peder, ali posto lazes kao konj izgleda ti stvarno treba psihijatrijsko lecenje.

 • Ne znam šta ti nije jasno, pa šta bi ti radio da imaš nasleđenu imovinu i da ne moraš da radiš?
  Ovo mi je već druga institucija na kojoj studiram, nisam ja baš tako mlad. Pišem već sedam godina i doktorsku disertaciju na temu digitalne komunikacije u savremenom društvu. U poljskoj su imali katedru gde su moji držali predavanja pa su me zamolili da i ja tamo studiram da podignem rejting školi.
  Koji deo ti nije jasan jebaču inspektore?

 • Mileta

  Sve je to u redu, osim sto se disertacija ne pise sedam godina osim ako nisi potpuno retardiran. Dakle da ponovim, na koju temu predavanja, kome su drzana i gde mogu da se nadju? Neko ko tvrdi da je toliko uvazen sigurno daje intervjue, pise za naucne casopise, institucija na kojoj drzi predavanje to objavi na internetu itd. I da ti odgovorim na pitanje u vezi rada – ne radi se zato sto se mora vec zato sto treba. Lencuge koje su na tudjoj sisi jednostavno dzabe trose kiseonik ove planete.

 • Nema smisla da uzimam drugima radno mesto, ja se trudim da drugima pronađem način da zarade. Disertaciju pišem koliko ja hoću a ne koliko je neko propisao za redovne studente. Još su mi ostale tri godine da radim i onda će biti objavljena. Deo ove diskusije će biti u prilogu rada verovao ili ne. Sve ovo što si pomenuo mogao bi pronaći da se interesuješ ali bi morao da tražiš pod mojim civilnim imenom i uglavnom na stranim jezicima. Na poljskom, hebrejskom, francuskom i holandskom. Nego nisi mi ti osoba za nauku više si mi nekako čobanin, kozojeb. Ispuši mi dim iz šupka crve.

 • Mileta

  Jao, bicu u knjizi? Molim te, dozvoli mi da vidim tu disertaciju jednog dana. Ja sam tako malii beznacajan u poredjenju sa tvojim velikim genijem. Razumi da ova sredina ne dozvoljava da budem drugaciji! Hoces li mi dozvoliti ooooo uzviseni?

 • Moraš biti ponizan ljušturo beskorisna. Nikad ti i nećeš dorasti ljudskoj veličini jer si napravljen od lošeg materijala. Ali to ne znači da nema mesta za tebe u ljudskom društvu. Takvi kao ti su baš dobro došli da rade za dobrobit zajednice. Samo je pitanje ko će se zadovoljiti sa kolikom materijalnom nadoknadom. Ako ti treba više ti samo traži.

 • Mileta

  Hahahha, deckic, pa ti si stvarno sjajan. Sta god da ti covek napise ti ces da pljujes, sta ces, srpska posla. Sasvim ocekivano od paorskog sina koga je silovao komsija i podvodio ocuh. Kazi, da li si ikad oprostio majci sto je dozvolila ocuhu da te prodaje perverznjacima? Zato si toliko agresivan u nastupu i laganju. Kazi gde imas predavanje ove nedelje. Japan sto posto ali moras da naucis Urdu sto ces zavrsiti dok budes leteo svojim privatnim avionom od Budzumbure do Tokija? Daj molim te najbolje od sebe u odgovoru, nesto mi je bas dosadno danas

 • Baš ti je zabavno na tom “radnom mestu” koliko vidim, a zabavljaš se sa svojim podsvesnim maštarijama. Razmisli ko je ovde oboleo, ja koji živim u realnosti ili ti koji misliš da ja izmišljam a pritom živiš u podzemlju. Izađi na svetlost dana krtico šugava. Te bolesne porodične veze su karatkteristične za tvoje vlaške pretke, moji su uglavnom za partnere birali osobe iz drugih naroda. Samo se ti mešaj sa svojima šugo ljudska. Znam da je kod tebe normalno to o čemu pričaš jer ste bolesni degenerici, zato ćete i nestati a umesto vas će se pojaviti neka bolja rasa, zdravija, kulturnija. Poprskam te toplim urinom po tim tvojim žvaljavim usnama.

 • Mileta

  Koliko si ti nepismen pa to je strasno. “Zabavljam se sa” znaci da je to neki objekat, druga stvar. Zabavljati se sa mackom, igrackom a zabavljati se svojim mislima. Moras tako balav i gadan ipak da drzis makar malo nivoa u komunikaciji. Dalje, pise se krtice, ne krtico. Stoji da si za potomka jedne govnjive poturice ipak solidno pismen ali posto si karakterom govno red je malo da te edukujem. I da, serem ti se u usta sirotinjska.

 • Mileta

  Debilko, nisi uspeo ni sliku da okacis kako treba

 • Kad ti budeš naučio neki strani jezik kao ja ove vaše balkanske onda se javi. Do tad trljaj svoj analni otvor lagano onako u smeru kazaljke na satu. Ispišam ti se na krstaču majmunčino gubava.

 • Mileta

  Boske, ajde ne seretaj vise, prestaje da bude smesno. Imam ortaka cijem caletu su, kao i tvom, doveli Poljakinju za zenu. Bilo je to 70-ih, 80-ih godina proslog veka. Otac mu je bio Bosanac a majka Poljakinja. Uboga sirotinja oboje. On je dobio stipendiju da studira u Poljskoj na konto toga, cenim da si i ti slicno prosao. Mada si, za razliku od njega, ti sisica i pobegao odavde. U stvari govnjiva sisica, samo sisica za takvu pidzu od coveka je kompliment.

 • Budalo jedna o čemu ti baljezgaš? Mani me tih kafanski priča. Kad dovodiš svoju mutavu ženu da joj napunim vaginu zrelim grožđem? Dok je budem tucao kad krene da izlazi sok ti pritrči da piješ skote zaostali. Mrš džukelo tupa.

 • Mileta

  A nije bilo baljezganje kada sam tebe i devojku u supak kako ti kazu u rodnom kraju. I sav si srecan bio kad sam ti je prskao po faci a ti onda lizao. Sada se ovde foliras, kao ne znas me. Javi kada budes u blizini da ti opet razvalim dupe, devojka ti ionako svraca do mene ovih dana stalno.

 • Ispišam ti se u smrdljivu utrobu manijaku bolesni.

 • Mileta

  Ja manijak? A kad si trazio da ti nabijem cevku u dupe i kroz nju pustim misa? Zar sada treba ovde da iznosim svu tvoju prljavstinu idiote retardirani? A toliko si mi samo placao da cutim. Mozda da pustim one snimke gde spopadas nesrecne ovce i ostale zivotinje kozojebu odvratni?

 • Ne prdi vašljiva džukelo. Smrdiš na ustajao urin svinjski.

 • Mileta

  I te tvoje sramote si se setio? Kad si hteo da pijes zivotinjski urin. Sva sreca pa sam te sprecio, ko zna sta bi bilo. Mozda bi i crko kao pseto smrdljivo. Sto svakako i jesi gnjido strokava i polupismena

 • Ge

  KG: [nods his head] Sex is a crucial component to the Kyle Gass Project. Now drop and give me one cock push-up.
  JB: What’s a cock push-up?
  KG: [Repeats JB like he is supposed to know what it means] What’s a cock push-up? A cock push-up my friend, is when you lay on your stomach, and lift yourself of the ground with nothing but your boner.

 • Smrdo jesi li se napokon okupao? Ima da se kupi sapun u prodavnici pa ga malo okvasiš i utrljaš po telu. Kasnije to opereš vodom. U tvom slučaju bi bilo poželjno ponoviti postupak. Niko ti neće ugurati penis u rektum ako si neokupan. Očisti se pa ćeš naći dečka koji će ti razvaljivati debelo crevo.

 • Vidim da si ti daleko od akademskog ponašanja. Pojedi smrdljivu pizdurinu nekoj svojoj bolesnoj rođaki incestouzni perverznjaku. Gadiš mi se nakazo bagljava. To što si napisao samo dokazuje koliko si bolestan. Perverzna nakazo nižeg roda idi leči se i pusti nas superiornije da komuniciramo kao ljudi.

 • Mileta

  Sta ti vidis nakazo bolesna? Ti ces nekome o incestu a ocuh te zlostavljao i podvodio godinama. Jos si mi priznao da ti je prijalo. Moralna nakazo, lazljivi patuljku zavuci se u rupu iz koje si ispileo i nemoj nikada vise da das dokaz da si ziv. Dzabe trosis kiseonik imbecilna paorska tvorevino.

 • sq

  Territori i Kinës fillon nga veriu në mes të lumit Heilungjan në veri të lumit Mohë (në paralelin 53 gradë e 30 ‘) vazhdon në jug deri në Zëmansha në skajin e arqipelakut Nansha(4 gradë e paralelit verior), duke kaluar 49 gradë me një distancë prej 5500 kilometrash.

 • Šiptarčino smrdljiva poserem ti se u onu bijelu kapu pedersku.

 • Šiptarčino smrdljiva poserem t

  Good evening peepers, prowlers, pederasts, panty-sniffers, punks and pimps. I’m James Ellroy, the demon dog with the hog-log, the foul owl with the death growl, the white knight of the far right, and the slick trick with the donkey dick. I’m the author of 16 books, masterpieces all; they precede all my future masterpieces. These books will leave you reamed, steamed and drycleaned, tie-dyed, swept to the side, true-blued, tattooed and bah fongooed. These are books for the whole fuckin’ family, if the name of your family is Manson.

 • Mileta bilo bi ti bolje da si išao redovno u školu. Ovako se vidi da si baš glup okot.
  Ako želiš da žljebaš kožu na spolnom udu, onako gore dolje dok ne počne prskati vrelo sjeme slobodno se obrati svojim ocima Pahomiju i Kačavendi. To je tvoje društvo niža raso jel znaš?
  Nego, da li bi bio problem da ti ženinu vaginu namažem ovčijom masnoćom kad je budem taslaćio da bolje klizi? Nabavio sam par kila od nekog tvog brata ćetnika iz Podrinja, sigurno je dobra i klizava. Možeš i ti malo uzeti da utrljaš u rektum pa u nozdrve.

 • Mileta

  Opet si nepismen patuljku retardirani, nakon jel ide apostrof. To te sigurno ne uce ti matorci kojim dajes dupe za sitne pare. Cak ni to ne bi bilo strasno da nisi patoloska lazovcina. Ako hoces da dodjes u posetu da ti opet razvalim dupe samo izvoli. Nisam ja olos pa da lazem kao ti, moj poziv da dodjes u goste i dalje stoji.

 • Ja bar ponosno koristim č, ć, š.. za razliku od tebe cepidlako. Ako nemaš ništa pametnije onda se hvataj za to čobanine. Tako tipično za nepismen nivo seljaku.

 • Ajde šiptare jedi tvrdo govno kao alvu.

 • TCBU-BYP…
 • Mileta

  Ponosno ali pogresno, nesreco nepismena. I ne odgovaras na poziv u goste, na sta to lici? Nazivas se nekom elitom a osnovno vaspitanje nemas. Ili odbij kao covek ili reci kada dolazis. Da se lepo spremim da te guzim, mozemo i da te snimimo kako dahces ako bi voleo

 • Nećeš verovati koliko smešno izgledaju tvoji komentari kojima pokušavaš da komuniciraš sa nekim ko je intelektualno superiorniji od tebe. Moje vaspitanje je iznad nivoa ali sa bagrom kao što si ti uglavnom koristim jezik prostih seljaka. Ti si seljačina.

 • Šta je bilo gubavi kmetu? Budi ti ponizan kao što si i bio i sve će biti u redu. Tucao bi ti kamen da su bolja vremena. Ovako je ološ kao ti zavladao pa sad možete vrijeđati intelektualnu klasu. Sram te bilo šljamu perverzni. Napij se toplog kravljeg urina bitango beskorisna.
  Tucaj se u šupak sa svojim ciganima dok ti ne prokrvari analni otvor nezasiti skote.

 • La

  Patti Page je kasnije snimila verziju s izmijenjenim tekstom koji naglašava borbu za prava životinja.

  Pjesma je 1990-ih korištena kao jedna od referenci na prostituciju u epizodi britanske TV-serije Cracker.

 • Ma popišam ti se na taj tvoj pogani mozak bitango. Odjebi skotino šugava. Jebe mi se za te nakaze koji su ti idoli. Idi ti kod Kačavende da te malo smiri i pomiluje po glavama to je tvoj kalibar smrdo.

 • Agn
 • Hajde potrči javi mami da požuri, klati mi se ogromna kurčina između nogu. Kad se ukruti biću spreman za tvoju mamu da je dobro izjebem.

 • Mileta

  Istina, ne verujem. A gde mogu da nadjem tu komunikaciju? Ovde se dopisujem samo sa tobom a ti si toliko debilan da moram da pravim ponekad pauzu dan-dva. Sta cu, tolika komunikacija sa imbecilnom masom kao sto si ti stvarno moze da utice na coveka. Idi sada jebi tu svoju nesrecnu kozu bolesnice strokavi a ostavi pamene ljude da pisu ovde.

 • Uh, uh, kako si mi sad odgovorio slinavi stvore.
  Evo sav sam se uznemirio koliko ti je komentar onako baš otresit.
  Ne znam šta si ti sebi umislio ali samo da znaš da si jadan. Pišam ti se u čmarni otvor svinjo prljava.

 • Mileta

  Uznemirio si se jer se dobro secas kako smo te guzili u Mirijevu i pisali po tebi, crve razroki i bezvredni. Zasto nam svima ne ustedis kiseonik koji bespotrebno koristis i ne bacis se niz neku liticu. Obecavam da cu brinuti o tvojoj mamici kao i do sada ako ne i bolje.

 • Ajde kad budem dolazio u Mirijevo da mi kažeš kad ti je žena sama kod kuće da navratim do nje da je jebem. Samo joj reci da opere pizdurinu i da omekša rektum nekom masnoćom da mogu da je izjašem kao kobilu.

 • Mileta

  Sisice jedna, pardon govnjiva sisice, ti to ne smes da dodjes u Mirijevo kada sam ja kod kuce? Znao sam da si mnoge gadosti ali da si plasljiv kao zec nisam. Pitam se kako uspevas da se obrijes jer, realno, kada si tolika pizda kao ti gresko evolucije tesko je se gledati u ogledalu. Zar ne?

 • Šta ćeš mi ti kad ne kidišem na kerove. Ali ako hoćeš da gledaš ostani slobodno. Kao što sam ti već pisao imam jednu kereću ogrlicu za tebe. Nabaviću ti i masku kao što ja imam ali bez otvora za usta. Možeš samo da mumlaš dok ti ja budem jahao ženu. Ako hoćeš možeš se vezati za radijator i tu možeš drkati dok me tvoja žena jaše kao konja.

 • Mileta

  Znam ja da volis da te jasu kao konja ili neku slicnu stoku, takvi ste vi pacenici. Dakle, dolazis u goste, kada da te ocekujemo? I nemoj kao prosli put da ti je dupe razjebano, stavi neki melem sredi se malo

 • Mirijevski seljaku nikad ti nećeš dostići moj superiorni nivo.
  Nego mrcino, jesi li oprao zadnju rupu dole gde ti curi maščoba?
  Moraš da klekneš ispred mene i da mi se pokloniš niža raso.
  Znam da si peder i da voliš da primaš mlohave penise u svoj smrdljivi vlažni čmar. Kurvo jedna, niža raso, smrdo.

 • Mileta

  Realno, nivo tolike kurve je zaista visok. Koliko su te rastocili cudi me da vise mozes da sedis. I sta je to mascoba, svakako neki lokalizam iz selendre iz koje si. I u redu su kompleksi koje vuces jer nisi imao tekuce godine dok nisi stigao u stranu zemlju.

 • Mileta

  Lapsus, ne tekuce godine vec tekuce vode

 • Maščôba je slovenački naziv za masnoću. Slični su mi svi ti vaši jezici pa ponekad mešam bosanski, srpski, hrvatski, slovenski …
  Nego reci mi baš me interesuje da li ti žena ima dole ćetnićku frizuru. da li je onako rutava? Ili je brijete pa je ćosava? Znam da vi balkanci uglavnom gajite dlakurine. Ajde ako je neobirjana reci joj da se opere dole da osveži malo pizdu pa ću joj ja napraviti frizuru kad se dogovorimo da je jebem. Da vidi šta je muškarac i da vidi kako akademik taslači a ne čobanin kao ti. Plačipičko jedna slinava.

 • Mileta

  Nisu ti slicni mazgo pritupava vec si nepismen. I ne postoji slovenski jezik vec je slovenacki u pitanju. Ali ko ce tebi debilu objasniti, sreca pa si otisao sa ovih prostora da nam ne zagadjujes vazduh prisustvom.
  Kakvu frizuru moja zena ima je njena stvar a stvar svih nas je frizura tvoje mamice. Secas se kako si tuzno cekao da zavrsim sa njom pa da naguzim i tebe? Mozda je trebalo uvek prvo tebe da jebem pa nju ali sada je vec kasno, ispao si retard i nema tu mnogo pomoci.

 • Zagadio si ovaj prostor svojim prisustvom a meni nešto kažeš. Nakon ovoliko dopisivanja shvatio sam nekoliko stvari koje su se toliko očigledno izdvojile da prosto sijaju kao svetlost dana.
  Prva stvar je da si očogledno latentna pederčina i to onaj primač koji voli da mu siledžije razvaljuju nežni rektum.
  Druga stvar je da izgleda imaš veoma retke polne odnose sa ženama, ili obavljaš to traljavo pa ti je i žena nezadovoljna. To je sve što sam mogao zaključiti iz tvojih komenatra.
  I još mogu da naslutim da imaš mali zakržljali penis, ispod balkanskog proseka i zato te žena vara okolo i jebe se moj Mileta po Mirijevu kao sanska koza. Neki dan sam čuo da je pušila nekom seljaku na pijaci iza tezge. Dudlala je njegovu seljačku kitu kao zreo paradajz.

 • Mileta

  Crni sefik, tvoj idiotizam svakog dana napreduje. Cudno je to, ti si shvatio.Toliki idiot kao ti eventualno moze sam da obrise dupe nakon sto ga prepune mlohavi Poljaci. Cudi me i da pominjes velicinu mog penisa kada se tvoja mama uvek odusevljavala mojim primerkom. Secas se kako ti je pretila da je to zmija koja ce te ujesti ako ne pojedes grasak do kraja? I ja sam lud, gde ti da se setis kad si retardiran. Opet si se ispalio u pravopisu, sanska koza je retka, ne promiskuitetna. Koliki si idiot pride, prikazao si da znas lokalizme sto se sigurno ne uci u skolama. Dakle ostajes lazljivo i smrdljivo bosance. I kada smo kod toga, gde su imena tvojih “predavanja”, slike sa “putovanja”? Molim sve koji su iz Bosne da se ne vredjaju, nisu Bosanci ni lazljivi ni smrdljivi, ovaj mali je izuzetak, greska evolucije, rupa genetike… Pominjem da je iz Bosne jer uporno pokusava da sakrije da je sa ovih prostora. Bosna je lepa zemlja dobrih ljudi u kojoj sam i sam ziveo par godina, tako mu znam mamu i njega dok je bio mali

 • Pizdo.

 • Mileta

  Sta bi dusice, nestalo inspiracije? Ali nisam ja pizda, pizda je ono u sta sam ti trpao mamu dok si gledao. A dupe je ono u sta sam jebao tebe nakon sto zavrsim sa njom. A pizdica bi mogao da budes na primer ti jer i dalje ne dajes nikakav glas o svojim cuvenim predavanjima i putovanjima. Govedo bezrepo i lazovsko

 • Re ci mi Mileta koliko često ližeš ženi pizdurinu?
  Da li ti uopšte dozvoljava ili je daje ovim seljacima po Mirijevu da je dodiruju svojim bagljavim prstima? Pišam ti se u usnu duplju skote mutavi.

 • Mileta

  Da, da. Moja zena, lizanje, kenjanje, pisanje u usta/nosnu duplju/analni otvor. Sranje si zaboravio, prskanje iz tvog dupeta, cetnicku majku, i tome slicno. Ponavljas se i postajes dosadan. Dok nisam shvatio da si lazovcina bilo je i zanimljivo ubijati vreme sa tobom. Postajes izlizana ploca koja se ponavlja i vise nisi vredan moje paznje. Izvinjavam se onima koje je ova prepiska mozda smorila ali morao sam budalu da isteram na cistac, predugo laze ovde po komentarima a pride je i nevaspitan. Sefik, kada (kao i uvek) tupavo odgovoris na ovo sto ti pisem dobices jos jedan odgovor i to je to. Tri slova, sasvim dovoljno cak i ti da upamtis sta znace – JGK, Jadna Govnjiva Kurvice. I ubuduce kada budes lagao i vredjao slacu ti samo to i nemoj dzabe da ulazis u dublju polemiku, pisaces dzabe. Ili posalji vise slike sa svojih “predavanja” ili “putovanja” ili si zaista skot mali prljavi lazljivi? Da rezimiram, ti si govno i lazov a meni ne pada na pamet da dalje trosim tastaturu i vreme na nesto sto samo sve vise prikazuje sagovornikovu sramotu i glupost.

 • Baš sam se potresao što mi je ovako odgovorio jedan vrsni stručnjak iz akademskog Mirijeva. Daleko si ti od mojih predavanja i mog intelektualnog carstva. Žao mi je što ćeš i dalje ostati mali u svom mizernom životu. Želim ti srećan ostatak tvog mizernog života koji ćeš provesti pored smrdljive tastature “ubijajući” vreme umesto da budeš human kao ja.
  Žao mi je i što tvoja žena neće osetiti pravo zadovoljstvo jer će pored tebe presušiti dok mašta o pravim pastuvima kao što sam ja. Vodi je u šetnju po Mirijevu da vidi šta je svet, imate tamo i poštu i pijacu šta ti treba više od života. Ionako ćete svi na kraju otići do Lešća. Pola gradova u kojima sam bio, samo u pretekloj godini, ti ne znaš ni da izgovoriš a verovatno i ne znaš ni da postoje, to je za tebe “laž”. Živi u svom “istinitom” svetu a ja ću u svom “lažnom”. Odjebi fašistička nakazo.

 • Mileta

  J G K

 • Jesi sad srećan i zadovoljan što si ispunio svoje obećanje? Sigurno se diviš sam sebi kako si smislio ta tri slova, genijalno Mileta. Bravo, kako si samo mudar. Još samo kada bi znao da izbaciš tu mržnja iz sebe, kad bi mogao da uništiš potrebu da druge ponižavaš bio bi na dobrom putu da postaneš čovek za početak.
  Do viđenja popišuljo. Idi taslači svoju ženu na Mirijevu i ne zaboravi da ona misli na mene dok joj guraš svoj zakržljali penis u rektum.

 • Pederu, baš si se razočarao što sam te odbio i razotkrio? Šta si ti mislio da ćeš naći jebača ovako preko interneta? Gmazu jedan poremećeni traži sebi dečka u romskoj populaciji na železničkoj stanici tamo ćeš naći obdarene konje koji će ti za male pare razvaliti tvoj stisnuti čmarić. Bitango mutava goni se u pizdu svoje matere šljamu jedan smrdljivi.