Tarzanija preporuka – skup pivskih majstora

Kao što dokone porodilje obaraju servere Fejzbuka kačeći slike svojih goluždravih, crvenkastih novorođenčadi, tako i mi smaramo pivom koje smo nedavno junački spravili. Ali, ono što je prošli put bila samo prazna priča, tehnikalije i satanizam, sada se pretvara u stvarnost, jer vas svečano pozivamo da dođete da vam pomilujemo nepca, odvedemo na sedmo nebo, pokažemo kapije raja. Da, pozivamo vas na degustaciju Vajsmilera™ i drugih domaćih piva.

Njemu smo svakako pokazali.

O čemu se radi? Ovako – Majstor za pivo okuplja sve dobre ljude koji uložili svoj trud da se odmaknu od ogavnog konzumerizma i skuvaju ječmeni slad za sopstvene potrebe. Samo, ovog puta oni žele sve to da podele sa vama. Kao sajam meda, samo bez meda i sa pivom. Osim pomenutog Vajsmilera™ Tarzanije , raznorazni napici drugih, boljih majstora biće tu da vas ubede da kvalitet ne dolazi iz bezdušnog industrijskog kazana, već iz razumno čistog kuhinjskog lonca. Da prilika bude bolja, pobrinula se craft pivara Kabinet, koja nudi dve degustacije svog novog piva. Domaćeg, razume se. U najgorem slučaju, otići ćete kući pijani. Situacija u kojoj nema poraženih, kako god obrnete.

Naravno, sve ovo zvuči previše dobro da bi bilo istinito. Zato je tu harač na ulazu u vrednosti od tri stotine srpskih dinara. U suprotnom ne možete da uđete, osim u dva izuzetka. Prvo, patriciji poput nas, koji su napravili svoje pivo, ulaze besplatno. Drugo, svako ko nosi XX hromozome, ima piskav glas i pobesni jednom mesečno, prolazi bez naplate. Ne pokušavajte da podvalite mešavinu kvasa i medicinskog alkohola kao domaće pivo, jerbo ipak nismo toliko glupi, niti te stvari tako funkcionišu. Takođe, ne oblačite žensku odeću i ne navlačite perike, jer ćemo raditi obavezan test krvi na ulazu.

Nikoga nećete zavarati.

Čitava zgoda odigraće se u prostorijama KC Grada, u ulici Braće Krsmanović 4, od 16 do 20 časova (to je od četiri do osam, za neupućene), u nedelju, 23. februara 2014. godine. Jeste, Savamala je, ali obećavamo da će jedina iritantna ekipa na čitavom skupu biti redakcija Tarzanije. Posle možda možemo i u kafanu, ako ste voljni da platite piće i ne gledate anime, jedete kreč, ili tako nešto.

Imate taman nešto više od jednog dana da pročistite organizam od kupovnog piva. Očekujemo vas tamo, nemojte da nas razočarate. Mr. Rade je… nezgodan kada je ljut.

I to onda nas čini nervoznim.
 • Kazablanka

  Za ovu manifestaciju vredi zaputiti se iz 21.bloka ka mestu desavanja, sacekati autobus i preci Brankov most. Tj. vec dve nedelje planiram strategiju kako da se odvucem do stanice sa tesko ustedjenih trista dinara u pocepanom dzepu. Vidimo se braco pjanci.

 • Cruela_De_Vill

  Vajsmiler točeno! Pa to mi kaži!

 • Burek Sa Sirom

  Koja kesa igra voriora u hs?

 • Milan Mladenović Firči

  Ufff što me mrzi da kucam ovo…
  Pitam ja moju ljepšu 1/2 da idemo zajedno na to pivoliptanje a ona će meni:”Što me nekad u pozorište ne izvedeš”?E onda ja pozovem drugara,on prihvati i obeća da će neke pičke povesti!Asam joj ga šukno,opaaaaa!!!Šupičku!

 • Milanko

  Jesam ja ovo dobro razumeo? Dam trista dingera i ločem koliko hoću?! A mogu podosta…