Tvoja poruka za Dan zaljubljenih

Pošto je ideja da zaljubljenost mora da ima svoj “dan” prevara jednakim delom sačinjena od razularenih hormona, marketinških planova i odsečenih noktiju Džulije Roberts, Tarzanija za “Dan zaljubljenih” ima samo prezir i nešto malo lubrikanta što je ostalo u tubi. Da malo napunimo „praznik“ akonasrazumeš. Bliži nam je Sv. Trifun, domaćin čovek koji je obrađivao svoje njive i uvek imao flajku vina pri ruci, nego emo Sv. Valentin koji se valjda tripovao da je brodski kapetan ili opštinski službenik s platom soma jura, pa je venčavao zaljubljene parove u tajnosti , uprkos nemanju nikakvog ćitapa i striktnoj zabrani cara Klaudija – koji nam je inače oduvek bio jedan od najsimpatičnijih rimskih careva, pa se zato duplo jebi, Valentine.

Na taj dan izvedi ljubav svoju na poker i vinjak kako i dolikuje.

Ali, sve to ne znači da ne možemo i mi da obeležimo 14. februar, na naš tarzansko-marketinški način, zajedno sa tobom! O čemu se radi?

Pa, za početak, stani, zamisli se, udahni duboko i zapitaj se…

Da li te nekada zajebala neka mala?

Da li te usnama milovala pa ti mozak silovala?

Uvalila ti herpes pa otpalila u maglu da se kupa s gorilama?

Ako si imao takvo iskustvo – a svi smo – onda je najzad došlo tvojih pet minuta!

Ovaj 14. februar je pravo vreme za slatku, rečitu osvetu, jer Tarzanija ti pruža priliku da tim povodom svojoj bivšoj, svojoj nIkadašnjoj – ili svojoj sadašnjoj s kojom nameravaš da raskineš, što da ne – poručiš sve ono što si oduvek želeo! I to krupnim, svetlećim slovima, na houmpejdžu najjačeg muškog sajta na tradicionalno testosteronskom Balkanu! Znaš oni sluzavi bilbordi koje ljomberi sa previše keša i premalo mozga zakupljuju da zaprose svoju Keri (da li iz Seks i Grada ili iz Stivena i Kinga, vreme će pokazati)? E isto tako, samo suprotno!

SVE ŠTO TREBA DA URADIŠ JE DA OSTAVIŠ KOMENTAR ISPOD OVOG TEKSTA! 

A u komentaru joj šalješ poruku, klepaš joj stih, sećaš joj se familije… Opusti se, praznik je – ali gledaj da ne bude duže od prosečnog SMS-a, da bi moglo da stane! Prednost će imati poruke oko 50 karaktera.

Ako je dovoljno zanimljiv, poremećen ili kreativan, tvoj – da, baš TVOJ – komentar će se pojaviti kao bener na naslovnoj strani Tarzanije povodom ovog divnog dana! Nema zajebancije, najboljih 13 komentara po izboru redakcije biramo 13. februara i stavljamo na naslovnu 14. Februara, da se rotiraju ceo dan!

Ne radimo ovo zato što toliko mrzimo Dan zaljubljenih. To bi bilo klinački, a kapiramo da i cvećari moraju da žive od još nečeg osim od cigana koji skupljaju vence po grobljima.

Radimo ovo zato što želimo da pomognemo tebi, čitaoče. Zato što razumemo koliko su te puta zajebali. Zato što znamo koliko cela ta priča sa nekakvim “danom” “zaljubljenih” ume da ide na kurac.

Zato što te volimo.

Srećan Dan jebenih zaljubljenih!

  • Ariel Ultra

    Sve odabrane poruke koje nemaju ime primačice biće naslovljene Maji.