50 izgovora kad te uhvati bus plus kontrola

Ingeniozne neuronske snage Vesića i Malog spremaju novitete u tarifnoj politici GSP-a, tako da će karta da pojeftini sa 73 na 90 dinara, a penzosi će i dalje da se voze u špicu za zembiljima od 75 kila maltene za dž. Postojeći broj lica u komunalnoj službi koja su zadužena da čuvaju dupe kontrolorima biće povećan sa par stotina na 1651654646516487+6416+846465846546, a nama jedino preostaje da budemo ili bogata govna ili da poštujemo Grunfovo načelo – Tko se švercuje, vrijedi.

Tebra, daj taj digitron da izračunam kvote.

1. Može dil, recimo ja vama dam člansku iz biblioteke a vi mi popušite kurac? Ne može a? Ok, onda mi samo popušite kurac.

2. Dao sam Đilasu direktno, video sam ga malopre u Mirijevu.

3. Ja sam sa Kosova, ginem za tebe svaki dan, mrš u pičku materinu.

4. Nisam znao da mora da se kupi i kad stojiš u prevozu.

5. Ma nemoj, hoćeš da vidiš moju kartu, ko si mi pa ti, neki STRUČNJAK ZA KARTE A?!

6. Pošao sam po malog u vrtić, vodim ga na onkologiju.

7. Danas tražiš kartu, sutra bubreg. Prepoznao sam te, Haradinaje.

8. Ja pišem za VICE i ako mi napišeš kaznu biće članak “KAKO SAM SE VOZIO BEZ KARTE 4 STANICE”, biće i psovki.

9. Verujte bilo je ili hleb deci da uzmem jutros ili da platim kartu. Kao što vidite karte nema, stavio sam sve na Osasunu.

10. Ukrali mi cigani dok sam spavao. Kako znam da su cigani? Ostao mi pramen brade Raše Popova pored kreveta.

11. Sramota me da kupim. To i kondome na trafici ne mogu nikako.

12. Čekaj stani, evo ruke su mi na leđima, u jednoj mi je karta u drugoj nije. Biraj jednu ruku. Levu? Nemaš sreće, nije mi u njoj karta.

13. Grad subvencioniše gsp 75 posto, tako da sam faktički već platio tri četvrtine karte. Evo 18 dinara i 25 para pa da smo kvit.

Evo 20 al kusur da mi vratiš.

14. Ako razbijem hiljadu, otiće sve u pičku materinu.

15. Ne znam, pročitao sam negde da ako ustaneš 3 puta trudnici onda onda ne moraš da platiš, ne znam proveri ti to, ima negde sigurno pozzz!

16. Kartu? Imam kartu, evo “Pokreti trupa u bici kod Ažinkura”, izvedena iz Vojne enciklopedije izdanje 1979, detaljno prikazana topografija sve do Kalea, plus iksići na svakom mestu gde je od mirne ruke engleskog seljanina dugolukaša zaginuo francuski plemenitaš nabeđen da je u ril lajfu neuništivi ubermenš samo zato što je ispao iz blede neprokrvljene vulve pa je odmah potom okićen prezimenom sa “de” od ćaleta koji mu je za malu maturu kupio čma, puni oklop od metalnih ploča i kacigu s peruškom od crknutog emua. Ah, izlazim sada ćaozdravo!

17. Au, brate, neam ni kartu, ni ličnu. Pazi, dodaj me na Fejs, pa se čujemo kasnije.

18. Ček da proverim u džepu. Izgleda da nema, ali op šta je ovo ispalo? Petica skanka. Op čekaj, šta se sad dešava? Odlomio se jedan deo, ima bar pola grama. Ali stani, šta je ovo sad? Komadić prelazi iz moje ruke u tvoju, a ti se polako okrećeš i odlaziš kao da ništa nije bilo. Nemoj zvati pandure molim te, to je mirođija.

19. JA SAM LGBT AKTIVISTA, NE DIRAJ ME, NE GLEDAJ ME, POSTAĆEŠ DERPE!

20. Izvinite molim vas ja sam slabijeg sluha ako možete sporije da bih vam čitao s usana (znakovnim jezikom pokazuješ ISPAŠA TESTISI ZEMLJORADNIK).

21. Ja sam iz Novog Sada, naopako da kupim kartu pa da me Beograđani tovare po još jednom osnovu.

22. Ja sam kolega, cepam karte na ringišpilu ostala mi službena kod kuće.

23. Karta, šta je zapravo karta? Podaci pohranjeni na parče plastike? Serija naizmeničnih signala ima struje-nema struje? Da li je “karta” fizički objekat ili informacija? Ako je objekat, kako onda prenosi potrebnu informaciju? A ako je informacija, kako se može “imati”, jer kao što nas je internet naučio, informacije teže tome da budu slobodne? Ko od nas može uopšte reći da “ima” “kartu”, dobro osim ovog lika što je upravo sad pored mene otkucao JEBI SE LIČE OBARAŠ MI TEZU ZA SEMINARSKI NA FAKULTETU ZA ODNOSE I KOMUNIKACIJE TAURUNUM KOLEDŽA!

24. Beži mali znam ti oca.

25. Karta? This is… KARTAAA! dobro izaći ću sam.

26. ORGANSKA FORMA NAM PRILAZI S PRIMITIVNOM NAPRAVOM, DETEKTOVANO PRISUSTVO SLABIH MIKROTALASA. NEMOGUĆE ODREDITI NIVO OPASNOSTI. MOLIM BAZU ZA INSTRUKCIJE PROTOKOL 010010101001111010

Nadiru u trojkama.

27. E zato ja idem kolima. Pa šta što sam sad u autobusu?

28. Nemam kartu, al zato sam opasan sa 14 bonbi i dići ću autobus u vazduh. ALAH JE VJEČAN DOK SU MU DJECA VJERNA.

29. Ja sam narodni heroj, meni je vožnja besplatna. Dobro, nisam baš ja, deda mi je narodni heroj. Dobro, nije ni on, bio je četnik. Dobro, bio je bugarski četnik. Dobro, bio je Bugarin. ZVAĆU BUGARSKOG ANBASADORA AKO ME BUDETE DALJE UZNEMIRAVALI!

30. MOJNE RIDŽVEJ BRATEUUUUU EVO BURANIJE LEPE BRATEUUUU!

31. Druže da li si svestan da je ovo bus 101, da smo trenutno u Padinskoj skeli, pri čemu si ti u toj postavci još i student?

32. Nemam, imaš ti pedeset dinara? Fali mi do Banjaluke. Kako to, ovo ide za Kneževac? A vidim ja nešto mi je sumnjivo NEMA TE RAJE.

33. Nemam, može pljuga? Kako to misliš zabranjeno pušenje u busu, otkad to? Ništa, imam ove artane. Kako to misliš to je zabranjeno bez recepta, jebote šta si ti, vikipedija?

34. Ako nisi primetio, ja vozim ovaj autobus.

35. Sine kakva karta, pokisla mi gloova.

36. A ko će meni da plati što dok dođem do Borče dobijem džet leg?

37. E nemoj mene, hehe, znaš me sigurno sa televizije ako si gledao Minimaksa, veliki mag Big Lale, pazi imam ja kartu u ovom džepu ali glej sad – hokus pokus – KARTE NEMA hahah, heheh heh… Zašto me šutirate?

38. Ja se džabe vozim, utvrđen mi je invaliditet PRAVOSNAŽNIM DRUGOSTEPENIM REŠENJEM. Ne, kakva katarakta, to je onaj čamac sa dva trupa.

39. A šta, svi ovi ispred imaju kartu? Imaju a… Pa aj ti meni reci da li bi svet bio zanimljiv da smo svi isti?

40. E neam brate, švercujem se.

I NIKAD TI NEĆU PLATITI!

41. Upravo sam gledao Lajanje na zvezde, uhvatio me taj neki duh mladalačkog buntovništva i reko MA EVO IM KURAC NEĆU DA KUPIM ali sad vidim da sam se zajebo, kako me pustio adrenalin sav sam se nešto sasro.

42. Upravo sam gledao Montevideo, kazni me boli me kurac zaslužio sam.

43. Bratu sam dao pola placa, prokocko je. Ženi sam dao karticu, dinara nemam više. Sinu sam dao kola – zabio ih je u betonsku banderu. Tebi ako dam kartu, biće neko sranje osećam tako da je bolje ovako.

44. Nemam šake, kako da ti dam? Evo ti zavuci ruku al rizikuješ da me uhvatiš za kurac.

45. Ja vozim skejt u busu, tako da se praktično ne vozim busom nego skejtom, hahaha ja izgledam ko retard ti gowno.

46. E ja došao do trafike i sad neki lik ispred mene traži vlažne maramice. Ova mu da, on kaže neće te nego neke s kamilicom, ona mu da te, onda on tražio kiselu al onu s limunom i ona traži tamo, meni došao bus a ja žurim kući ističe mi aukcija na Limundu za šporet i jebiga.

47. Žurim brate kreću one imitacije na pinku za 15 minuta, ne smem na to zakasniti. Ne brate ne gledam, nego oću da budem kući ako sin pomisli to da mi gleda da ga tučem lopatom u kolena.

48. Dao bih ti kartu iz džepa, al ne smem vadit ruku digla mi se kurčina ščepo sam ga za glavu da ne mrda, ako ga pustim izbiću bubnu opnu gospođi pored.

49. Ja sam Kemiš. Ne da Zorica kolima pa moram busom ići u pazar. Pa da, mnogi me ne prepoznaju kad nemam harmoniku na sebi.

50. Ja sam s Adica. Ne, ne moraš mi ništa plaćati, u redu je.

 

 • Žuži

  -”Dobar dan, kartu na pregled.”
  -”Bojler!”
  -”Kakav bojler?!?”
  -”Kakva karta?”

 • Public Enemy

  Ček da proverim u džepu. Izgleda da nema, ali op šta je ovo ispalo? Petica skanka. Op čekaj, šta se sad dešava? Odlomio se jedan deo, ima bar pola grama. Ali stani, šta je ovo sad? Komadić prelazi iz moje ruke u tvoju, a ti se polako okrećeš i odlaziš kao da ništa nije bilo. Nemoj zvati pandure molim te, to je mirođija!

 • bogi

  vračam se sa rodžendana arkanovog malog, imam fotku s cecom, oš vidiš?

 • Nash Knight

  -Kartu!
  -Imam mesečnu!
  -Gde ti je?
  -Na mesec!
  by jedanmojortak

 • Leposavac

  Nemam kartu ali nemam bore na licu da to I dokazem!

 • Djomladin

  -Kartu
  lik vadi dzokera iz zadnjeg dzepa
  -Izvolite
  -To nije karta za autobus
  -Ali dzoker mijenja svaku kartu
  OPAAAAA

 • Išukurac

  Toliko je loš vic da je dobar.

 • Bata Sale

  Jos bolje. Vadis dzokera.

  – To nije karta za autobus.
  – Why so serious?

  OPAAA!

 • borivojevo

  48. Dao bih ti kartu iz džepa, al ne smem vadit ruku digla mi se kurčina
  ščepo sam ga za glavu da ne mrda, ako ga pustim izbiću bubnu opnu
  gospođi pored. VRHHHHHHHHHHHHH

 • Buvek sa sivom

  Тако су и четници четрстреће ишли око Београда у тројкама…

 • je

  Broj 8 vrh izdvajam i 12, 13, 39, 43, 46, 47

 • VansTeo

  Meni je br. 448 naj ali najjači kom:
  48. Dao bih ti kartu iz džepa, al ne smem vadit ruku digla mi se kurčina ščepo sam ga za glavu da ne mrda, ako ga pustim izbiću bubnu opnu gospođi pored.

 • tesha

  46ica lagano prolazi u 50% situacija

 • brkajlo

  20 je vrh vrhova – pogotovo sa znakovnim jezikom ( ispaša, testisi, zemljoradnik )…… pao sam sa kreveta od smeha. Svaka mu dala onom ko je to smislio.

 • Брката баба с’ мудима

  – ШТА??? НЕМОЈ СА МНОМ ДА ЈЕДЕШ ГОВНА!!! :D :D :D

  https://www.youtube.com/watch?v=XYIWkX8r47Y

 • Mica

  -Dobar dan karte na pregled
  Nemam kartu,uredu je.
  axaxaxaxa

 • svasta

  vece sranje ne procitah u zadnjih deset godina Smislite nesto originalnije i zanimljivije Ko da su se deca igrala i pisala ovaj tekst

 • nčf

  otvoriš, vidiš ‘tarzanija redakcija’, preskočiš balegu… eto vam klik, samo napišite u napomeni da je govno na koje ne vredi trošiti vreme, i koje tu stoji zarad sponzora. hvala.

 • msb

  Karta!
  Saksofon!
  Sta saksofon?
  Sta karta?

 • nikis

  51. FUCK OFF!!! :D

 • David A. Janjic

  da nisi mozda iz cacka ili okoline?

 • Hazim Huskic

  pokisla mi glooova? joj ubijate jbg

 • Hazim Huskic

  ma ko te jebe ba