Blago sa interneta: Novi svjetski poredak

Internet je tamni vilajet; u principu znaš da ima toliko zanimljivog i korisnog sadržaja ali kad uđeš, gotovo sigurno ćeš završiti pičkarajući se sa nekom virtualnom spodobom oko pravnog statusa balvana na prelazu Jarinje ili gledajući razmnožavanje kišnih glista u bespovratnoj boci dunđerski piva. Prepun je internet nagaznih mina i usled širenja elektronskog kvaziopismenjavanja postaje poprilično zagušen svinjac iz kog skiče tronožne mangulice s perjem i govore mađarski. U ovoj ediciji predstavljaćemo najgore od svih amalgama i pokušaćemo da odredimo njihove f dijagnoze premda sa psihijatrijom nemamo nikakvih dodirnih tačaka. Za početak, pošast zvana Novi svjetski poredak.

Nigde se ne navodi gde je tačna lokacija ove pošasti ali se nekako čini da je headquarters nsp-a razuđen i operiše u bermudskom trouglu Bjeljina-Varaždin-Dizeldorf a to nam govore napredni dizajn sajta iz 2003. font koji se koristi i tematika inherentna svakom časnom Hrvatobošnjaku koji putuje stazama Mileta Kitića. NSP okuplja bića iz uglavnom eks ju prostora, čak i ne toliko neobrazovani plebs ali svakako tu nalaze utočište sve one kreature koje život baš nije mazio, a opet su toliko sujetni da za sve nedaće okrive „sve one koji upravljaju svetom i koji posmatraju svaki naš korak“.

NSP nije baš nadnacionana tvorevina jer se dobro zna da ipak postoje zle nacije i narodi i isto tako dobre i da tu jednom za svagda treba da se podigne kinesko-berlinski zid, preko njega Orbanova žica i da se kroz istu pusti struja i Teslin zrak smrti. Prvo što ćemo naučiti od NSP-a je Amerikanci su uvek zli, lukavi i prevrtljivi a Rusi izvuku deblji kraj jer su naivčine.

NSP nikako nije zatucano pleme, naprotiv, po onoj staroj „ko na brdu ’ak imalo stoji…“ oni vide dalje, bolje, preciznije a naročito ono što sto godina temeljnih naučnih istraživanja nije videlo. Hm… budimo realni, naučna istraživanja su to videla ali pošto su naučnici kao i Ameri zli, i pritom šuruju sa farmakomafijom, onda im ne ide u prilog da se istina dozna. A šta je zapravo istina? MARIHUANA LEČI TA DAAAAAAAAAAAAAM

Odma da pređemo na treći primer

Ne znam šta bih rekao na ovo osim i da Novi Zeland posaje sumnjiv jer ga ISIS kulira iako ovi provociraju haka plesom pre početka svake sportske manifestacije.

Priča dakle ide ovako: jedna žena se požalila na bol u grudima, bolan kašalj, pljuvanje krvi, gubitak telesne mase i konzilijum lekara je zaključio da žena ima rak u fazi gde pomoći nema. Predlažu hemoterapiju koja bi pomogla da gospođa provede još neki dodatni trenutak sa svojom porodicom i prijateljima. ALI NE! Lekari u dosluhu sa farmakomafijom zapravo žele da pridobiju profit a pritom će žena umreti mnogo brže nego u slučaju da nikakva hemikalija ne tretira maligne ćelije jer je sasvim ločigčno da te maligne ćelije mogu nekako same od sebe da iskuliraju i odu van, ali znaju baš onako da se razljute ako počnu da se tretiraju tamo nekom hemarom, koja pritom nije prirodna a poznato je da sve što je prirodno to je najzdravije… i tako, imaš 200 dinara treba mi za marihuanu drogu da izlečim koleru.

Ali pogledajte tu medenu ovčicu nakon prve rečenice.

Za ovo sam se zapravo baš iznenadio, kemtrejls ludilo je otišlo korak dalje. Zapravo sad mi je jasno zašto wizzair prodaje parfeme tokom leta, to je zato da bi se putnicima skrenula pažnja dok pilot utiče na promenu sutrašnjeg vremena.

Ovde stvari već postaju jako ozbiljne jer je ova slika šerovana bezmalo TRIDESET HILJADA puta. Ako Kim Kardašijan može da sjebe ljudski rod pa stvarno onda ne treba ni da postojimo.

Inače, NSP gaji solidarnost sa svim žrtvama američkih ratova i generalno svih drugih ratova, osim u slučaju ako te žrtve napuste ratom zahvaćenu zemlju. Oni tad postaju eksplicitna pretnja po domaći živalj, silovatelji, klošari i ubice.

ALI IPAK…

Razmak objava manji od dva sata, stvarno carski. Idemo dalje.

Daj bre da pošaljemo ovu lepu azijatkinju vremepolovom unazad da spreči londonsku kugu u 14. veku ili onu za vreme Njutna kad je veliki učenjak morao čak da napusti studije tri godine, gde bi nam kraj bio da je on studirao redovno.

Ali čekaj? Pa zar ovaj lek nije pronašla studentkinja? Mislim, ona studira a studiranje je sigurno deo obrazovanja? Ne? Ok, jebiga, kako ti kažeš NSP-e, ipak ti znaš najbolje čak i onda kad jednom kažeš jedno a drugi put drugo.

I tako, Novi svjetski poredak od našeg konzilijuma dobija dijagnozu F 22.0 sumanuto duševno oboljenje – paranoja. Nus pojava ove zajebane psihoze je ta da NSP prati oko 150 000 kontaminiranih entiteta na fejsbuku. Među njima su neki vaši poznanici, možda čak i prijatelji. Pomozite im dok još nije kasno.

 • Blarqroz

  Takvi što ih prate, za njih je već kasno.

 • Nemanja

  Baš treba biti žešći paćenik pa medicinsku upotrebu kanabisa porediti sa kemtrejlsima samo zato što ova retardirana stranica piše o tome i što ste vi previše glupi da to razumete. Mislim, sigurno su ovi nadrilekari na čelu s Alanom Čumakom uveli medicinsku upotrebu iste u 30-tak zemalja… Jedva čekam da od sutra ‘Novi svecki poredak’ počne da piše o dobrobiti vezivanja pojasa, pa da primerci iz Tarzanijine redakcije počnu da proleću glavom kroz šoferku….

 • Mare

  Nije stvar u tome da Marihuana ne treba da se koristi u medicinske svrhe. Vec to sto je pretvaraju u cudotvornu biljku koja ubija rak, regenerise odsecene udove, leci sidu, a zli farmakomafijasi nece da je dozvole, jer su zli i hoce da zarade pare. I barem polovina legalizatora koje znam, se zalazu za legalizaciju zato sto hoce da vare po ceo dan na miru da ih policija ne bi smarala, jebe se njima za lekovitost vutre.

 • barcas

  Baš treba biti neopisivo glup pa toliko omašiti poentu kao ti. Odlična si ti ovde poređenja napravio, nažalost ne stoje. Lepo ti je Mare dole pojasnio gde je problem. Ili možda misliš da leči rak? Letril? Amigdalin? Soda bikarbona i alkalni limun?

 • milojko

  poređenje Izraela sa Novim Zelandom kad je ISIS u pitanju vam je retardirano isto koliko i NSP, ISIS izbija na granice Izraela ali je ono nekoliko mora i okeana daleko od Novog Zelanda mada ste to vjerovatno i sami znali

  možda ih nije formirao Mosad ali sigurno nije nastao ni tako što su se Mujo i Haso dogovorili da ga formiraju u nekoj pustinjskoj pećini, u to može samo ona najteža budala da poveruje

 • kvs

  aman dosta vise sa tim smradovskim zamenama teza…marihuana za medicinsku upotrebu je legalna u nekim zemljama zato sto je dokazano da ljudima olaksava bolove uz manje side-effects nego neka medicinska sredstva pa se zato dozvoljava za upotrebu npr. ljudima koji pate od uzasnih bolova/mucnine/manjka apetita jer imaju odredjenu vrstu neizlecivog raka/sidu ili sta god. Debili koji se zalazu za legalizaciju vutru predstavljaju kao neko cudesno sredstvo koje zle svetske vlade i farmakomafija kriju od sirotinje kako bi mogle da nastave da ubiru milijarde dolara dok bi zapravo sve te bolesti mogli da izlecimo prosto rekreativnim varenjem. U tom kontekstu se i oni u ovom tekstu izvrcu ruglu debilcino odvratna dzivdzanska

 • Dule

  Ja ne varim, pa se opet zalažem za legalizaciju.

  Volim da popijem sa drugarima koje pivo (ili viski ) jednom u par nedelja, i ne vidim razlog zašto je to što ja radim legalno, a neko drugi ko voli da se relaksira u vegetaciju treba da ide u zatvor. Kapiram da ti nije poenta ovoga što si rekao, i slažem se sa tobom. Naša domaća verzija svega toga je rakija koja leči sve, od zubobolje do gripa:-)

 • Nemanja

  Kad god vidim nekoga da kanabis u ozbiljnom razgovoru naziva ‘Marihuana’ (pa još velikim slovom) znam da o temi zna kao ja o nuklearnoj fisiji – i to važi i za pristalice kanabisa kao i za protivnike, ne odnosi se na tebe lično, ali je činjenica. Takođe, među zastupnicima medicinske upotrebe isto ima budala koji preteruju sa kovanjem kanabisa u zvezde, ali njihov kolektivni uticaj nije ni približno toliko štetan koliko raznih policijskih i medicinskih ‘stručnjaka’ koji je pljuju – što ovo proseravanje tarzanije čini svaki put jadnim i skrnavim. A što se tiče ličnih motiva, šta tebe boli kurac što polovina legalizatora hoće da vari na miru? Pa podrazumeva se da će to biti krajnji rezultat. Svaka umerena upotreba jeste lekovita, a svako ko preteruje šteti samo sebi; a da nije 50 godina satanizacije kanabisa (između ostalog i stvaranjem rasne paranoje kroz taj naziv koji koristiš), ne bi niko morao da umilostivljava senilne i zatucane pričama o lekovitosti, nego bi kanabis bio legalan na osnovu toga što se država ne pita o tome baš ništa i može samo da odjebe u skokovima.

 • Nemanja

  Ovava govna uvek umanjuju efekat na dva načina: ili tvrde da se daje samo bolesnicima na samrti (jer je šatro toliko strašna da nije za živuće ljude) što nije tačno, jer se prepisuje stotinama hiljada ljudi, ili da samo ‘umanjuje bolove i simptome a ne leči’. Dokazano je da aktivno koristi kod mnogih bolesti poput glaukoma, a za nipodaštavanje uklanjanja simptoma bi vas svaki oboleli od recimo MS-a kome dozvoljava normalan život opalio šamarčinu, kada bi imali muda da svoje stavove iznosite u javnosti. Osim toga, svaka umerena upotreba je lekovita. Retardi tvog mentalnog nivoa koji će da duvaju po ceo dan ili noć nisu razlog da normalnim ljudima bude zabranjena korisna biljka.

 • Nemanja

  Mare se potrudio da sastavi razuman, iako slabo informisan komentar pa je dobio i normalan odgovor, a ti pošto lupetaš, možeš dobiti samo savet da objebeš troskočno.

 • kvs

  pa ti si potpuni jebeni debil…gde si iz mog posta zakljucio da ja varim mandrilcino. vutra lecu multiplu sklerozu ajde bre ubij se ne truj sajt svojom pojavom

 • Marko K

  Ni ja ne varim, ali sam za to da se okrenu statusi vutre i alkohola. Strogo da se zabrani alkohol, stavi u kategoriju “droga”, a zatim da se to uradi s duvanom.
  Od vutre nema overdoze npr. Nema ni jedan ozbiljan (ozbiljan!) razlog da bude zabranjena. Dok god je alkohol svima dostupan, sve priče oko vutre su, ono, kvazimoralne i totalne baljezgarije.

 • Martel

  Aj kad već leči multiplu sklerozu, da li onda leči Marburgovu formu? I kad već leči, objasni mi mehanizam na koji način marihuana (sa kompletnim biohemijskim procesom) zaustavlja demijelinizaciju i propadanje Švanovih i Glija ćelija?

 • Martel

  Povećava rizik za 3 puta za nastanak HOBP-a (hronične opstruktivne bolesti pluća) i hronični bronhitis. Isto tako može da pokrene šizofreniju kod graničnih slučajeva, koji imaju visok rizik (mada ako se uzima posle 25. godine, taj rizik otpada, ali pošto 99.99% ljudi je konzumira u tinejdžerskom dobu, rizik je velik).

 • Martel

  Alkohol ima svoj prednosti. U vinu imaš tiramin, koji je vazodilatator, pa je dobar kod osoba koje imaju prirodno visok pritisak (ona fora sa čašom vina na dan je zapravo tačna).

 • Martel

  I da, kada smo kod toga, znaš li za šta smeš da daš kanabisovo ulje? tj, za šta smeš da prepišeš?

 • Mare

  Ni u jednom trenutku nisam izneo stav da je treba zabraniti. Naprotiv.
  Samo sam napisao sta u stvari ismevaju. A s obzirom da su u Dnevnjaku (pola Dnevnjaka su autori sa Tarzanije) ismevali i jednu i drugu stranu, ne mozes da kazes da su pristrasni.

 • Mare

  Napravio sam pravopisnu gresku na internetima i nisam upotrebio latinski naziv, cestitam, al si mi ga suknuo!

 • Poyy

  Ovaj tekst i ova NSP stranica, dva kraja istog štapa. Zašto obraćati pažnju na ove spodobe, koji vi je kurac?

 • Le Happy Merchant

  Bolje gledaj CNN, nista ovde nema da se vidi, “umereni” pro lgbt pobunjenici se bore za tvoje pravo, Hilldawg je super, nazi zabe hoce da uniste muuuuuh demokratiju, razmisli konzumeru ko ce da dize vrednost deonica korporacija na berzi ako ne ti kupovinom tretmana za svoju bolest, zasto bi se sam lecio, popi koka kolu, ako imas nesto protiv multi kulturalnog obogacivanja i svih onih inzenjera, doktora i raketnih naucnika sa bliskog istoka ideoloski zarobljeni u srednjem veku koji svoje ime ne znaju da napisu na maternjem jeziku ti si rasista i ksenofob. Budi vise kao i mi regresivni lobotomirani leftard iz Frankfurtske skole.

 • Le Happy Merchant

  A da!
  ISIS? Mislite Saudijska Arabija koja nije uspela. Saudi Arabia JEWSA besties buddies pal numbah one since 1970. Jer svi ti petrodolari nece sami da se stampaju. Team burger i team skittles pod komandom Skypova.

 • Srecni Prodavac

  Redakciji: MEME MAGIC radi na tajanstvene nacine, cudni su putevi njihovi, a karma je KEK. Pravda kocmicka ce biti zadovoljena a i ocekujte da vam:
  -Majku, Sestru, Zenu, Cerku – Merkeluju migranti
  -Deca budu topovsko meso za peskiroglave nafta drzava sunite
  -rak lece Bayer i Pfizer mustard gasom
  -kucu po nalogu goldman sachs-a dekomisiraju privatni sudski izrvsitelji
  -vrh karijere bude spamovanje vodjinih poruka za sendvich kiflu na dan
  -svi prijatelji uclane u “nevladine organizacije”
  -dete muskarac postane transgenderni numale helikopter koji se identificira kao zena i u kucu useli sa svojim deckom Jamalom iz Jordana
  -dete devojcica postane lezbejska bacacica kladiva i useli u vasu kucu sa svojom patuljak lezbo islamskom feministkinjom devojkom iz pakistana
  -Jan Klo Junker i Martin Shulc posalju u briselski radni kamp kako bi migranti dobili svoje sledovanje cokolade
  -Kralj obongo nobelovac posalje na kinu da njima objasnite prednosti i vrline demokratije i slobode
  -svo zlato zapleni banka za internacionalna poslovanja
  -monsanto zapleni zemlju i pobije dedovinu zato sto ne koristite patentirano seme
  -Posle mozete sa albancima (pod uslovom da vas EU kolektivno radnicki biro pusti) i podrazumevajuci da su krastavci koje ste zasadili prave velicinine i duzine i da ne prave konkurenciju Nijemcima, na obronke Siptarije da uzivate u shote kolu, opstenju sa kozama, i incestualnim orgijama sa albankama od 76 IQ poena
  Ziv je komunizam umro nije dok je tarzanije.

 • Jooooooos

  (((Tarzanija.com)))

 • Mileta

  A sta kao, trava nije legalna kod nas? Hoce policija da hapsi zbog toga?

 • Fox

  Zemlja nije okrugla – teoretičari. Šta
  je s njima?

 • Nemanja

  Debilko, nauči da čitaš – rekao sam retardi TVOG mentalnog nivoa, pošto normalni ljudi nemaju problem s umerenom konzumacijom kanabisa. Inače, uvek sam neizmerno srećan kad se javefanatični protivnici kanabisa, jer odmah bude jasno koja strana je ozbiljno ošinuta u glavu i ima problema s kognitivnim funkcijama.

 • Nemanja

  Toliko si se raščitao po Vikipediji, a problem ti je bio da razumeš moj komentar od 4 rečenice. Nisam napisao da leči MS, nego da je klanjanje ili barem umanjivanje simptoma (za šta se masovno prepisuje) neprocenjivo za obolele. Jebiga, a zamalo da ti prođe foliranje da se razumeš u materiju.

 • Nemanja

  Suknuo ti jesam duboko, ali tužno je ako si ti od toga razumeo samo dve stvari. Informiši se o pozadini širena termina ‘marihuana’ i propagandi koja je vođena pola veka protiv kanabisa, pa se uključi u razgovor s odraslima.

 • stepski vuk

  Za njih postoji posebno odeljenje na klinici za mentalno obolele gde ih tuku kajišem po gujsci dok ih ne ubede da glava Bobana Rajovića nije kurac.

 • Marko K

  Opet, koliko duvan povećava rizik od raznih bolesti, a koliko sranja naprave pijani, pa je to legalno. Trebali bi prestatiti biti cinični i zabraniti duvan, alkohol, a odmah potom i šećer.

 • Vidim ti voliš to udaranje po guzovima, a?
  Da li bi voleo da dobiješ po svojoj slinavoj pizdurini jednu oteklu batinu mutavi skote? Popiškim ti se u usnu duplju čobanine.

 • stepski vuk
 • Ajde ne seri ljubitelju pizde od magarice. Ližeš pseće pičke a tu se praviš pametan. Drkaj ti svojim jaranima papanima mlohave penise ionako ste svi tupavi pederi. Stočaru mutavi popišam ti se u tvoje slinave nozdrve. Ušmrkni slinu sa kravlje vagine bolesna džukelo.