Dr tarzANijA: Problem sa vaginalnim gasovima

Draga naša Duco iz Užica, enormno smo zabrinuti zbog tvog problema i ovom prilikom ti pružamo podršku u svim mogućim oblicima. Tvoj problem smo pažljivo proučavali, proveli besane noći razvijajući strategiju za rešenje uz pomoć lozovače i svežih čvaraka i s ponosom možemo reći da smo uspeli. Duco, nećeš verovati ali tebi IMA POMOĆI. I to na dva načina a ti sama izaberi koji ćeš da upotrebiš ne bi li dovela u red završetak probavnog trakta.

Prvi način da središ zvučne probleme iz rodnice je taj da odeš do najbliže vulkanizerske radnje i prepustiš se veštim rukama kv radnika koji će te potopiti u lavor s vodom i locirati tačno mesto odakle nadire taj vazduh i adekvatno ga zapušiti. Takođe, dodatno preporučujemo da svratiš i do automehaničara da ti zakrpi lonac od auspuha a ako se tvoj dechko žali na, nedajbože, neprijatne mirise prilikom prdnjave iz čke, onda si garant sipala dizel u benzinca i sjebala motor. U tom slučaju savetujemo da izbegavaš lizing i kredit, mnogi su tako najebali. Kupi polovnjaka na Bubanj potoku.

Drugi način je možda i bolji. Naime, već su nam se žalile devojke iz okoline Zlatibora, Ovčara a bome i  Kablara, kako imaju problema sa izduvnim gasovima. Ovaj kraj je poznat po vrhunskim domaćim proizvodima kojima niko pa ni žene ne mogu odoleti. Jednostavno, prejedanje kajmakom, pršutom, čvarcima i sirom dovede do začepljenja guzice, vnugo se popreči pod 90 stepeni u odnosu na analnu vertikalu i vazduh mora negde da izađe pod pritiskom. A naravno, najlakše mu je da izađe tamo gde mu je i najbliže, kroz vulvu. Stoga, draga naša Duco iz Užica, savetujemo sledeće: sve brdske poslastice pošalji nama a ti, blago majci svojoj, pređi na toplu supu, čaj i eventualno mladi sir. A dechku poruchi da manje iska pičke i da pređe u drugu klasu, taman ti možda pročačka začepljeni dimnjak i spasi te bede.