Kako sam od fudbalskih lobanja napravio uličnu bandu da pokorimo Bruklin i Bronks

Zaseli smo Ćimara i ja i otvorili po hajnekena, nasuli po ljutu domaću, založili krvavi da dimi u piksli, pustili na jućubu Lil Eazy E – I’m from Compton, listali album za sličice Lige čempionsa iz dveiljadepete i videli toliko ludih lobanja da nam je palo na pamet da napravimo bandu i krenemo kadilakom u drajv baj, zauzmemo teritorije kao u GTA, razvijemo biznis i zabole nas tuki. Kad ne bi bili fudbaleri, već odlučili da uđu u geng moćnog NSK magazinea, regrutovali bi ih po kratkom postupku. Pazi sad koja bi to sedmočlana banda bila.

ALO GAJ RIČI, EVO TI SCENARIO DUZMEŠ OSKARA, SAMO BEZ STATAMA DA BUDE LEBA TI.

Poslovođa

Ko drugi nego dokazan u više gengsta filmova, kako puca u kolena, lomi ruke i noge, uteruje dugove, udara kurve kolima i čupa vrata iz štoka pa lomi vrat njima, to isto je radio i na terenu samo bez pomogala, čak je i štrojio ljude pa znači da bi njegov uticaj na ulici sada kao već čojka u godinama i ozbiljne gengsta face bio od presudnog značaja. Ugovarao bi šljake za manje love nego što ponudi stranka – niko ne bi smeo da ga odbije. Imao bi i svoju kancelariju, službeni telefon i procenat od šljake. U tom slučaju bi protivničku bandu morao da vodi pijani Gaza (Pol Gaskojn ako si stvarno tolika nubara) pa bi svaki dan bilo bifova i zajebanih situacija. Bilo bi do jaja da vodi i onog klinca iz Dve čađave dvocevke sa sobom ali pošto je to bilo pre dvaes godina, što znači da je taj mali stariji sad i od mene, ipak neće moći, NE MOŽ OVA BANDA JOŠ JEDNA USTA DA HRANI.

Najjebenija glava – Vini Džouns

 

Glavi asasin

Holandsko čudovište, batica rodjen sa sedam kila i metar i dvaes, čim je ispo iz keve ušo sa dve noge sa leđa doktoru, zapalio pljugu, nategao vinjak i pojebao babicu. I sam je rekao da nije fudbaler da bi bio plaćeni ubica, bio bi takodje jedna od glavnih figura u ovoj bandi, kad bih ga poslao da rokne malog Hakima, ovaj bi se usro i umro od straha kad bi ga video na vratima. Ili jednostavno bi bio kultni lik koga crnje kad vide na vratima, roknu se sami u slepoočnicu i skrate sebi muke izvršenja tog čina od strane Holandskog Hitmena. Obukao bih ga u kaput, dao mu akten tašnu i štolj sa prigušivačem. A u nekim situacijama bih ga pustio da davi golim rukama. Ne bi Stamara mnogo komunicirao a ni mnogo blejao sa bandom, dodje, uzme nalog, kintu, zguta kilo kafe, ispuši laki stotku iz cima, otpozdravi svima i zapali na izvršenje. Jebiga, čojk profesionalac.

Najplaćeniji u gengu – Jap Stam

Uterivači dugova

Jedan je vodja čopora besnih vukova u svojoj reprezentaciji a i dobar igrač ujedno kad hoće i kad mu je prioritet lopta umesto konektovanja svog đona i protivničke potkolenice (al u ovoj situaciji više cenimo taj drugi skil) a drugi je samo kasapin i budala, mada i u njegovom slučaju to cenimo jer nam tako nešto i treba. Jedan je iz Južne Amerike i kao mali je prenosio po stotku spidine iz geta u geto i jebali su ga stariji za kintu pa je ispeko zanat i više nema zajebancije sa njim uopšte, ne možeš mu ostati dužan čak i da te je Dinkić pravio a i da si sam Mlađan, a drugi je sa mirnih ulica Holandije koji je jedini pravio sranja u celom gradu tako što je iz čista mira dropkikovao ljude na ulici kao Ćabija Alonsa na Svetskom. Dva ćelava, mala, brza i nenormalna lika, dve džukelice besne koje hoće i da ujedu, u tandemu su neprikosnoveni u poslu koji zahteva ozbiljan skil, furaju arsenal i toplog i ladnog oružja, ako hoćeš da pregoravaš – odoše cevanice. Šljakaju na procenat od utere al nekad znaju da se ugrade a to nije pametno jer Vini to ne toleriše, sankcije odma bajo moj, nije ti ovo GSP da mož da ukradeš deset kila goriva nekažnjeno.

Lejdis end džentlmen – Havijer Maskerano i Najdžel De Jong

Potrčko

Glavurda o kojoj se nekad pričalo, bio je poznat svima, sa rispektom se spominjalo njegovo ime, uvek dobre šeme, uvek vrhunske kurave, uvek dobra kola, sa ulice u suvo zlato, iz teških istočnoevropskih geta u pišanje po sirotinji, al je braćalica malo preterivao i onda je odjednom glas o njemu nestao, niko ga nije spominjao, ispario je kao lova od transfera brata Žigare u Santander, a kad se seti neko te glave uvek kaže : “ma bio dobar al propo”. Onda smo ga našli na ulici jedan dan, kako je odvaljen od loših opijata i iz tog nekog rispekta i mrvice imena što je ostalo ga pokupili i primili kao člana genga da bude kurir, prenosi poruke i ide po nabavku svega. Ostali članovi ga nešto i ne podnose, u osnovi je smrda al zna biti i dobar lik. Kad hoće.

Brate aj obriši prašinu sa police i prestani da gledaš na jućubu svojih 5 minuta slave. Jebeni Adrijan Mutu.

Regularni član br. 1

Uglavnom sedi pozadi pored regularnog člana br. 2 a nekad i vozi kolica kad nije odvaljen od 6 ujutru nekom džibrom i ksalolima iako ima love da ujutru podapere pazuh nekim skočom iz sedamdestreće. Nije ni osnovnu školu završio, niko ne zna da li zna da čita i piše, prava glava sa ulice, reko je da nije fudbala da bi valjao gudru za mafiju pa evo rošavi brate ispunićemo ti želju. Sve poslove radi, ne bira, ne pita, odradi, uzme love, ode na kurve, vrati se u bazu, zapali stotku, ispriča neku glupu priču sa dokova Djenove pa ga Poslovodja pošalje sa Potrčkom u nabavku čisto da možemo na miru da se dogovaramo šta ćemo dalje.  Često spominje i smara o penalu na Marakani iz dveiljadepete jer kao kad te pita neko “Odakle si ? Aaa pa ti sigurno znaš Mileta Martinelu, da ti ispričam ja kad smo išli na rave sa Obrenovačkog…”, tako i ovaj batica kad god se spomene Beograd. Dobro brate znamo da si istripovao Totija tad, ne smaraj više, nego idi zakuvaj taj lonac kafe i izbaci djubre. Skuplja lovu da sredi zube, porculanci bajo moj.

Antonio Kasano, rum kasato

Regularni član broj 2.

Jebeš bandu bez Meksikano latino glavice. Čim smo ga ugledali na kaldrmi kako valja tortilje kojima je istekao rok trajanja i to sa velikim procentom uspešnosti, i kad smo ugledali konjski rep koji je i dalje tu kao pre 20 dina, strpali smo ga u kadilak odma i odvezli da zaduži uniformu i oružje. Rukuje šmajserom, uvek sedi pozadi, najhladnokrvniji baja, zadužen za dislociranje kolena i distribuciju mladih Kasandri, prebacivanje preko granice i šemse za džidžosaurusa iz srca Toluke. Čuje se povremeno sa Gabrijem Militom pa bi nam dobrodošle šemse i sa tih malo južnijih krajeva ako ga bude glumio Mačeta, to će biti možda i rsmo a Meridian daje kvotu 1.25 na to, raspitajte se u svom kraju kod Milene operaterke. Ima autoritet i velike su šanse da napreduje do samog vrha i zameni Ćimaru kad me izda i udje u bif pa osnuje svoju bandu. Ili ode kod Gaze.

Rafael Markez eseeee

Čekaju da se proširi banda pa da upadnu: Ivan “brzi Gonzales” Kordoba, Gari “nož u bubreg” Medel, Daniel “frizura govori sve” Ljuboja, Filipo Pipo “nisam Al Paćino al malo mi fali” Inzagi, Ruštu “znam bacat boNbe” Rečber.

Tekst poslao čitalac Đinđić. Lajkuj NSK i pošalji nam i ti nešto na fan pejdž nam.

 • Pera Cigance

  Dje vam je Djenaro “levom sahranjujem, desne se i sam plasim” Gatuzo, picke?

 • abc

  Dojaja lista… ali bez Arevala Riosa? pih

 • Dragi

  Batice, ipak je Jap Stam malo veći kasapin i babaroga od Pitbula…

 • Valsinarb90

  Fudbal je sranje.

 • Velidžon Amber

  Djenara je Ibra bacio u kantu za smeće, izgubio je sav kredibilitet i rispekt koji je imao na ulici.

 • Djura

  Kako ova ekipa moze da prodje bez Roja Kina!

 • 20 scudi

  E bre vi klinci nista ne znate. Vasi tarzani su obicne sociopate. Jebi ga, al to je pocelo vec sa generacijom sto je odrastala gledajuci recimo, Tajsona, bednu zivotinju, a ne Alija i Frejzera, prave careve. Zato ste uvek tako usrano cinicni, prava slabotinja, zao mi vas jebote.

 • dk

  Тешко срање, јебо вас вајс.

 • Pera Cigance

  Ne kazem da treba izbaciti Stama, veci je od Gatuza u svakom smislu te reci, ali definitivno nedostaje Djenaro.

 • Vulfi

  Odlicna ideja, po meni fale ti Diego Costa, Gattuso. Vinnie Jones je previse bandoglav da bi bio glavni njega stavis na desnu ruku, a Cholo Simeone bi bio cappo.

 • MajaPG

  ovakva lista bez Gatuza je neoprostiva