Kanter strajk – mape za srpski peč

Svi smo mi odrasli na Srletu i Pajčetu, Kanter strajku i step sokovima. Srleta i Pajčeta još uvek gledamo, step sokovi su se vratili, a Kanter strajk je prestao da igra svako normalan još 2004, osim ako od toga nije napravio neke pare. Kako god, popularnost ove dubokoumne igre je značajno opala na našim prostorima pa smo rešili da kreatorima igre ponudimo srpski peč, osvežen i prilagođen ovdašnjim prilikama. Pošto smo poznati kao nacija oružanih sukoba, mrsnih slava i Dušana Anđelkovića, ne verujemo da postoji ijedna nacija pogodnija za ovaj posao i očekujemo iz Valve korporacije da se naš predlog usvoji, da nam se da mnogo novaca i da na taj način što više ubrzamo svoju heroinsku smrt.

Assault

Privatizacija Železare je propala. Šiptari su oštrim manevrom kroz Bujanovac izbili pravo na Smederevo. Jebiga nismo vodili računa na vreme i oni došli, kad je Tarzanija vikala da Šiptari dolaze i da je vreme da se prizna genocid rekli ste nam da smo Soroševci i evo ih sad krše integritet 400 kilometara duboko u našoj teritoriji. Ostalo ih je petorica, kriju se u napuštenom magacinu i poseduju vajnu veštinu da se ko pičke provlače kroz ventilaciju jer su mali, nikakvi, odvratni i smrde na mazut a Srbin gospodin na glavna vrata ulazi, izuje se i donese 100 grama kafe i flašu banatskog rizlinga. 4 člana PTJ-a (jedan ima snajper, ostalima ostalo para samo za glokove, jedan kupio CZ al mu odneo Saša Janković, kaže ženi sina) upada u skladište s namerom da razoruža istaknute članove OVK koji drže taoce. Peti član kanter-terorist ekipe je Marko Đurić, spreman da oštro apeluje na međunarodnu zajednicu ako zagusti. TERRORISTS WIN

Mesto gde je Marko Đurić istripovao da je Marko Kraljević i sjebo se.

Dust 2

Veliki Trnovac, 2018. Šiptari prete da će razneti zalihe heroina koje pripadaju srpskoj policiji a koje se nalaze u pekari „Pajdo i kumovi“. Ministar Stefanović sa 4 pripadnika Žandarmerije upada u selo, baca fleš, ostaje slep za ceo život i koristi trajno bolovanje da trenira za paraolimpijadu, disciplina lastiš. 4 žandara upadaju u pekaru, razoružavaju Šiptare naoružane burecima sa sirom i lisnatim rol viršlama a u špajzu gde se krije heroin stoji Andrej Vučić i Žandarmerija mora da ga tuče pendrecima dok mu se puni onaj bar ko kad defjuzuješ bombu, sve dok ga ne sruše. Kad napuniš bar, Andrej se onesvešćuje, uzimaš heroin i COUNTER-TERRORIST WIN.

Aztec

Šiptari su se baš otrgli kontroli i sad bleje na Kališu, jedu kornet od jagode s Crnogorcem iz Dnevnjaka i sporadično razmenjuju vatru sa pripadnicima Komunalne policije opština Vračar. Komunalcima i dalje nije dozvoljeno da nose oružje ali po novom zakonu mogu da imaju šišarku i svetleću Pančićevu omoriku, što nagoveštava neizvesnu borbu sa Šiptarima koji od naoružanja imaju 5 kalašnjikova i 900 okvira punih municije, dve haubice, minobacač i cev skinutu sa srpskog tenka na kom je sedeo Nikola Kojo. Šiptari imaju svoje zahteve i neće se povući dok im se ne dozvoli postavljanje štanda sa straćatelom i malagom odmah pored Pobednika. Močvara je, jasno, ušće Save u Dunav, ali u srpskoj verziji ne može da se prođe kroz nju od Miše Vacića koji leži mrtav sa slatkim kornetom u dupetu. Mada, složoćemo se nijedan šiptarski kornet nije sladak. TERRORISTS WIN

Westwood

Kustendorf je u punom jeku, Drvengrad nikad lepši osim kad dođe Monika Beluči, jer je jebiga Monika došla pa je lepši jer je baš lepa žena, bravo Monika. Nagradu za najbolju sporednu ulogu dobija Relja Popović, što je svakako nemila situacija koja brzo eskalira u opšti pičvajz. Uz Relju Popovića staju Petar Strugar, Miloš Biković, Viktor Savić i Viktor Troicki, koga svi ismevaju. S druge strane, kanteri su ćopavi Stanoje, sin Dragan, Radoš Bajić, Tika Špic i koza. Koza je specijalno obučena za detekciju i demontiranje eksplozivnih naprava. Ćopavi Stanoje odma umire prirodnom smrću fala kurcu više, Radoš Bajić skače kao bot u ćošku i nasumično puca u zid, Tika Špic se hvata za šešir i oglašava preko radija i umesto AFFIRMATIVE govori LELE KUJE BRE OVO a koza mekeće na leskovačkom, sisa žice od bombe i aktivira eksploziv C4 u sedmoj sekundi partije. TERRORISTS WIN, ćopavi Stanoje posthumno odlikovan, umesto ordena napravili mu flajer za specijalne zasluge koji su zalepili na ulazu u skupštinu, beogradski studenti skinuli flajer tokom protesta, preti im 15 godina zatvora.

Boško Buha za baš baš sirotinju

Italy

Kalenić pijaca, 1 popodne. Paradajz snižen, pčele oko grožđa lete, Super Pitadžije ispituju dve kokoške o šansama Igora Duljaja na Evroviziji. Teroristi su 5 sestrića Siniše Malog, svi se zovu Siniša i naoružani su kesama punim govana i aviončićima napravljenih od nezakonitih naloga za rušenje. Taoci su studenti matematike i Rastko Pocesta, njega nisu ni hteli za taoca al se sam ugurao pička malena. Kanteri su Saša Radulović s gitarom, Čanak s tamburom, Dinkić sa nogom od klavira, Vukoica Sandić s guslama i Marčelo koji repuje „Sveti bes“, pokušavaju da muzikom odobrovolje sestriće Siniše Malog i vrate mir na pijacu. Super Pitadžije se pridružuju sa mash-upom Zorica Brunclik „Oči zelene“ preko Majli Sajrus „Wrecking ball“, sestrići reaguju bacanjem kese govana na njih, dolazi tržišna inspekcija i sve ih rasteruje. TERRORISTS WIN, Teodor Fon Burg u suzama, Rastko Pocesta ostaje da promoviše ulazak Crne Gore u Nato.

Nuke

Vekovna rasprava da li je Tesla Srbin ili Hrvat konačno kulminira u Vinči, gde grupa eminentnih srpskih naučnika predvođena Tonijem Montanom pod punom zaštitnom opremom aplouduje radioaktivni dokumentarac o Tesli u produkciji IDJVideos na jutjub. Hrvati ne mogu više da trpe provokaciju i dolaze da oslobode Teslu (ili, kako oni kažu, Tislu) iz kandži četničkog ološa. Upadaju u Vinču, ulaze u centralnu sobu i kao diverziju puštaju „A ja nju i dalje volim“ kako bi odvukli pažnju srpskim naučnicima. Srpski naučnici kada čuju pesmu kao po komandi kreću da pevaju, plaču i povraćaju, Hrvati koriste trenutak, upadaju u prostoriju, preuzimaju aploud i sa svojih Tisla tableta ostavljaju komentare „prvi“. Bar se polako puni, da bi se nakon 70tog komentara potpuno napunio, COUNTER-TERRORISTS WIN, ŽIVIJA KNIN, TISLA JE HRVAT.

Tomte

Sasvim je jasno da je Tomte mapa napravljena po uzoru na Žutu kuću. 5 Šiptara se zabarikadiralo unutra sa 5 poznatih ličnostima spremnih da im se uzmu organi: Bori Čorbi planiraju da uzmu jetru, Bebi Dol oči, debelo crevo Bore Drljače, prazne mošnice Ere Ojdanića, prepucijum Marije Šerifović i Bajagin analni otvor. PTJ lako probija šiptarsku blokadu, zaviruje u kuću i brzo odustaje kad vidi da se Šiptari danas neće mnogo profitirati od ekipe koju su zarobili. Bacaju sebi HE granate pod noge u znak velikog slavlja, TERRORISTS WIN al nisu se mnogo ovajdili.

TI TI TI TA TA TA ŽU TA KU ĆI CA

Train

Bjela i ekipa su i dalje u tunelu, 28 godina pišaju i piju iz iste koka koline flaše. Turci su svuda okolo i jedino što može da spase Srbe u tunelu jeste jasna strategija i čelična disciplina, ali Nikola Kojo kupuje CZ od Saše Jankovića i mimo svakog dogovora nasumično puca po Turcima. Dragan J. Vučićević uzima izjave od mrtve Amerikanke i za sutra je spreman naslov PRIMEĆEN RAST BDP-A I VUČIĆEVH MUDA SAŠA JANKOVIĆ UBIO CVIJANOVIĆA HEROJINOM U USTA, Kojo je poginuo, Cvijanović seda u kamion i probija Tursku barikadu, Turci pucaju, svi u oba tabora ginu, preživljava samo Dragan J. Vučićević koji po okončanju sukoba u nedostatku izjava implodira i na njegovom mestu ostaje samo gomila sluzi, mokraće i himna Hrvatske da svira do kraja vremena kao odjavna špica ovog sveta.

Tagovi:

kanter
 • Red Dragon

  Sada samo Wargame…
  [IMG]http://i66.tinypic.com/2vd09lc.jpg[/IMG]

 • garbage aim

  Tebre, cs je vaskrsao kao Isus.

 • Pacov

  Jevreji>>>Cehoslovaci/JNA

 • wandarz

  Koliko se secam Rastko Pocesta je od 2015. srpski nacionalista i protiv EU i NATO a i tako pise na eminentnom sajtu srbin info. U periodu izmedju evropskog liberala i srpskog nacionaliste bio je komunista tako da trenutno da li se zalaze za ulazak Crne Gore u NATO jako je tesko reci ali se verovatnoca toga verovatno moze izracunati koriscenem modela vremenski zavisnih perturbacija iz kvantne mehanike.