Novogodišnja ljubavna priča za pičke i emotivce

– DESE! DEVE! OSAM! SEDAM! ŠES! PET! ČETRI! TRI! DVA! JEDAN! NULAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

– FREFNA NOFA GOFINA!!!!

Iz zvučnika je roknuo „Kalašnjikov“, čarobno svojstvo reči bumbumbumbumagadagapucpuceja učinilo je da su flaše, plastične čaše i sise poletele uvis, neke je pogodila pesma, digli ruke kao dezerteri, većina koristi šansu da nepoznatim ribama čestita kupovinu novog kalendara i tom prilikom proba da zažvali nešto sveže depilirano.

– Srećna nova godina, želim ti puno zdravlja, sreće, uspeha, para i naravno sebe, ehehehehehehehehehe.

– Srećna i tebi, abnormalno si duhovit, originalan štaviše. Ajde sad pali.

– Što si tako na kraj srca čađava mehana? Imaš dečka?

– Nemam i ninteresuje me, bolje biti kvalitetno sam nego sa nekom budalom, zašto narušavaš visoki kvalitet moje samoće?

– Zato što si dobra pička, sise zadovoljavaju, stomak ravan i tvrd k’o krovne grede na Titovoj rodnoj kući, dupe me zove da ga stišćem svojim muževnim šakama, a inače si i lepa, evo nos ti je ravan, ne pokušava da se uvuče u sebe, ko može da mi zabrani da te ne spopadnem robujući primarnim nagonima u nadi za seksom i možda zajedničkim gledanjem „Titanika“ gde ću prigušenim jecajima ispoljiti svoju nežnu stranu?

– Hvala na komplimentu, uvek je lepo znati da se nekome diže na tebe, ipak, ne imponuješ mi, čekam pravog, pod čime podrazumevam ovaploćenje idealne kombinacije estetskog, ekonomskog i erotskog potencijala, a do tad na ribici stoji tabla „POPIS“. Ja sam sama, sama u samoći.

– Voliš „Kamiondžije“? Reci još samo da uživaš uz melodije Novice Negovanovića i ostariću čekajući na te.

– Brojeć dane, godine i sate, da, svakako uživam, no ostaću ti nedostupna, podnesi to stoički, jer sreća je lepa samo dok se čeka, dok od sebe samo nagoveštaj da.

– Mira Alečković.

– Ipak Desanka Maksimović, ali ti opraštam, to su višestruke ličnosti iste babe.

– Poznaješ poeziju i psihologiju, imaš li još skrivenih talenata koji bi me učvrstili u verovanju kako sam našao majku svoje dece?

– Umem da mrdam ušima, u isto vreme i naizmenično, a jednom sam uspela da podrignem prvu strofu „Hej, Sloveni“, nego, pominjanje oplodnje mojih jajnih ćelija kod mene izaziva rad hormona koji uzrokuju razvoj interesovanja za tvoje mužjačke sposobnosti, ukratko, pričaj mi malo o sebi.

– Mlad, obrazovan, zgodan, voli hortikulturu i duge šetnje pored reke, gej stop.

– Rečit si kao osmeh Radeta Jorovića.

– I skroman kao on jer, citiram, „za mene se žene lepe, potomak sam slavnog Stepe“, iako nesvestan lučenja sopstvenih feromona, uviđam njihov uspeh od zavidnih 37% kod žena.

– To je pohvalno, svaka čast.

– Hvala lepo.

– No, što se mene tiče, kada bi imao makar nemačkog polovnjaka godišta između 2003. i 2010. šanse bi ti dramatično skočile ili, što bi se narodski reklo, upisao bi me u jebovnik.

Uobičajena atmosfera pre upisivanja u jebovnik

– Je li Opel Astra iz 2005. merodavna?

– Svakako, imaj me u vidu za više vožnji do medicinske škole gde maturiram sada već tekuće godine, pića po gradu ne moram da naglašavam.

– U redu, ali tu se postavlja i škakljivo pitanje seksa.

– Apsolutno, smatram da je lagani peting svrsishodan, a u ukupnom broju naših susreta 4% posvetiću oralnom seksu, u nasumično određenim intervalima.

– Očekivao sam manje, zadovoljan sam.

– Taman posla manje, možda sam i kučka, ali sam uvek korektna.

– To me raduje, tehnički deo posla smo obavili, ali zar nije uputno da damo određeni romantični ton ovom susretu ako pretendujemo na dubinu našeg odnosa?

– Ja to nisam rekla, ali zašto da ne, možda čak neutrališeš moju potrebu za ljubavnom i materijalnom sigurnošću, pa se sa tobom upustim u život pun trnovitih staza, sve zavisi od šarma koji budeš ispoljio u vidu pogodnih ljubavnih sentenci.

– U tom slučaju, evo klečim pred tobom i kažem: anđele, drugi ti poklanjaju cveće, čokolade, nakit i ostala govna, ja ću da iščupam golim rukama rođeno srce i da ti ga pružim, uzmi ono što je već tvoje i mirno spavaj, ja ramenima podupirem nebo iznad tebe jer moja snaga nema granica kada si ti u pitanju i dovoljna je samo reč, jedan pogled i posvuda će da line krv, plač i strašan boj ako je to želja moje voljene.

– Fino barataš patetikom, žene je vole iako to nikad ne priznaju, neću ni ja, mada se osećam polaskano i zamišljam naše buduće vragolije u vidu odlazaka u bioskop, doručaka u krevetu i obeležavanja godišnjica postavljanjem mirišljavih sveća u odgovarajuću formaciju tako da čine broj.

– Osećam da polako nalazimo zajednički jezik.

– U prenesenom značenju da, a mogli bismo i u osnovnom.

– Slažem se, uvatiću te za dupe tom prilikom.

– Slobodno, taman da osetim čime raspolažeš, pošto ćeš verovatno biti napaljen.

– Dođi ovamo, kučko, da konzumiramo ljubav slatku!

– Na ti me, kopljaniče, na, uzmi me svu!

  • Peci

    Realnost : Interakcija se završava kod njene rečenice : Ajde pali.

  • Mari

    Da čovek ne poveruje, na sličan način sam se upoznala sa dečkom xD Aahhahaha, za NG on meni prišao posle prvog razmenjenog pogleda(da ne poveruje čovek OPET) i kao oboje smo bili u fazonu da “zablejimo” i zdravo đaci, aliiiii, -ne mogu da se setim celog razgovora- ali bitno je da je “Državni posao” koji gledam, njega očaralo, a ja stala kao WAAT? Pa šta ako gledam i bla, bla, bla. Evo sad smo u braku i imamo troje prelepe dece. Šalim se. Poenta, nemaa je.

  • dr Kadžija

    Jadno kao film “Šumadijska porno komedija”, ali ima dobre pičke.