Pesme za koje nisi znao da su o seksu. U dupe.

Na analnu blud otpada trećina ukupne količine seksa koji se u datom trenutku odvija na kugli zemaljskoj, i to samo kada se gledaju odnosi u kojima je vulva bila opcija na repertoaru. Kada se na to dodaju i oni što imaju da ponude samo dukat, stižemo do toga da će skoro 50% kurčeva koji danas obave svoju svetu dužnost uspešno ući u anale. Sve su šanse, čim čitaš ovo, da si u onih drugih 50% te da si danas bez anala osto, a da stvar bude još gora, sad ćeš da čuješ kako ti tvoji idoli tipa pop i rok već godinama pevaju o tome, a da nisi ni provalio! Naravno, neki vole da primaju, neki više vole da daju, ali verujemo da će se na ovoj listi naći po nešto za svakoga!

PRIMAČI: Red Hot Chili Peppers – Otherside

Za početak laganini penetracija, jer takvi su i pesmica i analiza. “I’ve got to take it on the otherside” može da se protumači na samo jedan način, čak i ako engleski znaš na nivou YouTube komentara. Verujemo ti, Entoni, da moraš da ga primiš i na drugu stranu osim svoje vagine, ali sada ga primi i u usta i začepi.

PRIMAČI: Pink Floyd – Comfortably Numb

Ako beskrajne gitarske solaže ovog “progresivnog” mastodonta od pesme nisu dovoljno jasna predstava užasa kroz koji prolazi žrtva rektalnog silovanja, onda će se za to postarati tekst koji govori o malim ubodima koji ništa neće boleti, samo se opusti, kao kod čika doktora, sem što je ovaj pregled malo poseban jer nisi bio dobar dečko.

PRIMAČI: Eminem – Lose Yourself

Eminema kara u dupe život kao takav, ili bi se bar tako dalo zaključiti iz svih njegovih tekstova. Ali jebiga, nije lako naći novu stvar koja ti ide na kurac dovoljno da o tome besno bacaš rime, kad ti se dnevna problematika sastoji iz odabira modela Leksusa koji ćeš pokloniti kuravi za najbolje odrađenog prljavog Sančeza na travnatoj podlozi tvog golf kluba.  Zato moraš da ideš u najtamniji ekstrem svoje duše, tamo gde boli. Nije tajna da Maršal Najveći Sin Detroita ima određena neraščišćena pitanja sa dukatlijom u sebi, kao što se zna da je on emsi koji je uvek u kipin it ril fazonu, samo iskreno do koske brate, tako je, pogubi se i bol nestaje!

DAVAČI: The Rolling Stones – Satisfaction

Standardno tumačenje je da je ova pesma Ričardsov vapaj iz pakla droge na izvol’te, izražen u rifu koji može da ponavlja na gitari bar četiri čuke dok ga ne pusti ketamin. I nije im neko tumačenje. Čak i vaspitačica u vrtiću “Narodni heroj Dragan Mauzer” je znala da je gudro svih oblika i radova za Stonse ne kao nego jednako dobar dan. E, zato je o Džegerovom povremenom bunarenju po buljama uvek bilo mnogo teže naći verodostojne izveštaje. Ipak, vragolasto Miče ne bi bio jedan od trve oriđinale divljih momaka rokenrola da nije poprskao reference na čari dečačkog čmara po svojim hitovima kao nekoć svoje usahlo seme po guzici Dejvida Bouvija. “I can’t get no satisfaction” indid.

DAVAČI: Johnny Cash – Ring Of Fire

Legendarna nadrkana drtina i lažni kauboj je nesporno imao viška muda i probao svašta što tebi nije ni palo na pamet da potražiš na YouJizz-u. Sigurno da ga je takav alfa mužjak metao u svaku šupljinu koja mu se ponudi – a zar sumnjaš da je bio u fazonu da se o tome pohvali vascelom bogobojažljivom američkom narodu u lice?  Pao je u vatreni krug plamena, dublje i dublje, a plamen je rastao, pa ga je Džoni iskoristio da zapali cigar i još jednom je šljepnuo po guzi. Ili beše ga šljepnuo? Niko ne zna, jedino što je sigurno jeste to da je Džonija boleo kurac.

Bonus: Zdravko Čolić – Čija je ono zvijezda

Nijedna lista ovog tipa ne bi bila kompletna bez najvećeg razvlaživača pičetine širom prostora eks-Jugoslavije.  Pošto je overio sve što je umelo da stane na štiklu od Vardara pa do Triglava, Zdravko je sredinom osamdesetih nakratko nestao sa scene. Saša Lokner je tih godina za Diskomer Studija B izvestio o tome kako je Zdravko upao u depru koju može da iskusi samo mužjak kome je – pupu sotono – dosadilo tršenje, ali je tadašnja vlast to zataškala kako ne bi opao moral ženskoj polovini socijalističkog radnog naroda. Ipak, Zdravko se ubrzo vraća nikad jači, preporođen za vesele devedesete i spreman da nam najavi rektalnu penetraciju koju je većina ovdašnjeg naroda doživela u toj deceniji. Neka, bilo nam je bar malo lakše znajući da je Zdravko s druge strane i da je konačno pronašao zvezdu za kojom može da posegne u ime svih nas! Hvala mu!

Misliš da smo propustili neki opevani rč? Misliš da ima boljih kandidata za ovu listu ili želiš da za promenu ti nekome zauvek upropastiš uživanje u omiljenoj pesmi? Oglasi se u komentarima i podeli svoja analna otkrića sa odeljenjem.

Tagovi:

dupemuzika
 • sw

  hahahaha kolko ste se naprimali, straota

 • Zumra

  back door man je o tipu koji “ulazi na stražnja vrata”, što na tvoju žalost ne podrazumijeva analnu penetraciju, već to da frajer ide okolo i jebe se sa tuđim ženama dok im muževa nema, ulazeći i izlazeći na stražnja vrata kuće da ga se ne primjeti

 • Sisi

  Fali josh Little Richard – Tutti Frutti, originalna verzija. Josh uvek ima “Got a girl named Sue, she knows just what to do She rock to the east, she rocks to the west” i “Got a girl named Daisy, she almost drives me crazy She knows how to love me, yes indeed Boy, I don’t know what you’re doin’ to me”

  ali ranije bilo je i ovo:

  “Tutti Frutti, good booty / If it don’t fit, don’t force it / You can grease it, make it easy”

 • Markoni

  Zdravko Čolić… naizglen fin-kulturan momak, a ono…
  http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=3kLPY4mJ-g8#t=50s
  “uhvatim je na blef,
  kaže da sam lud
  Nije mi ćef
  ako nije SVUD!”

  kao i ona pesma o zlatnoj ribici iz doba mojih matoraca…
  http://www.youtube.com/watch?v=9LnyRUmvB4g
  pusti mi kaze riba mala
  ispunicu ti jednu zelju
  provedi zivot k’o niko tvoj
  u pravoj sreci i veselju
  zar samo jednu?
  ribar pita,
  dosad je uvjek bilo TRI
  kakva su ovo dosla vremena?

  Možda ja imam malo pokvarenu maštu, ali nek me neko ubedi da pesnik nije imao na umu isto ono što i ja! :)

 • Djo

  https://www.youtube.com/watch?v=fXt8JWGxBT4
  Kolja i smak bijelog dugmeta – Normalno