Šta tvoja omiljena domaća serija govori o tebi

Stvarno nikad nisam čuo da je neko bindžovao neku domaću seriju ali to će se desiti kad tad jer se čeka trenutak da neki domaći netfliks u jednom danu izbaci 12 epizoda nove fantazi krimi serije o srednjovekovnoj Srbiji gde Kojo, Vuk Kostić i rendom dobroizgledajuća fulja glumica jure turske sukube po dorćolskim hamamima i seku im glave. Biće visoka produkcija, biće skupo a opet nekako sirotinjski jer jebiga. Al naše je, rodilo se pa ga valja ljuljati. Filmovima smo udarili teške dijagnoze, pa ni svet domaćih serija ne sme da bude zapostavljen. Zaplovimo tamnim vodama domaće televizijske realnosti.

Sivi dom

Živiš čemernim životom u kolibi bez struje na obroncima planinčuge u koje ne zalaze ni planinski vuci jer je jebeno depresivno. S trines si popušio prvom drugu, mada ti nije bio baš drug već više stariji zajebani klinac koji te na čin primorao. Onda se to ponavljao pa si ga perforirao po vratu komadom prozorskog stakla i zaglavio u dom gde si pušio nekom drugom drugu, vaspitaču i snabdevaču mazutom, a onda si se sklonio u duboku ilegalu i sad ti je do jaja.

Zaboravljeni

Bio si perspektivni basista al su te u EKV-u odbili jer nisi bio normalan konzument droge kao oni nego baš baš narkomančina ko Sid Beret, što se ispostavilo kao super jer su oni pokrepali od užasnih boleščina a tebe je samo udarilo vozilo hitne pomoći za koje si mislio da je kiosk koji prodaje kokice.

Ljubav, navika, panika

Napravio si dete Mirki Vasiljević pogledom

Seljaci

Napravio si preko 100 naloga na imdb-u da bi seriji popravio rejting koji je bio 1,8 a sad je skoro 4. Planiraš i sabredit Seljaci gde ćeš sa više profila činiti tvrdokorni fandom ovog pikantnog remek dela ruralne baštine.

Agencija za SIS

Bućkuriš od čoveka. Slušaš sve, jedeš sve osim boranije, bio si član svih partija, nisi mnogo kreativan ali zato jesi govno. Baš veliko.

Stižu dolari

Opsednut si sisama Nele Mihailović pa ti nimalo ne smeta njena uznemirujuće loša gluma. Trenutno se ložiš na ministarku Kuburović jer se takođe zove Nela. U prodavnici guraš kitu u Nela napolitanke i onda ih vratiš na policu. Bar si dosledan.

Porodično blago

Preko dana Kokan preko noći Mića. Domaći drdžekilmirsterhajd fazon. Bipolarna ličnost. Vidljiv uticaj Dilan Doga u detinjstvu.

Srećni ljudi

Devedesete te nisu udarile direktno u glavu ali su ti malo rasparale detinje snove o deset kesica sličica USA 94 svaki dan. Klikeri su se popravljali, lego kocke pravile od ovčjih brabonjaka a posebna kobasica za doručak je bila lordovska trpeza. Nedeljom uveče su se posle nevoljnog kupanja gledale dogodovštine glupog Nece. Prvi put se bacalo na fragment sise Maline Vojvodić u mislima. Danas služiš višegodišnju zatvorsku kaznu jer ti se smučilo da dobri momci kao Lune Šćekić prolaze loše kod kučki a la Đurđina i jebiga, njeno glasno ne si shvatio kao nećkanje i pribegao sili. Sad se „nećkaš“ u zatvoru i boli te dupe. Mislim, stvarno ne boli bulja, razgažen si ko stara cipela.

Bolji život

Vonabi Jataganac a zapravo Giga Moravac čiju ženu jebe Teminator i ima decu debile. Bukvalno si najtužniji čovek na svetu.

Vratiće se rode

Nastao kao protivrpravni blud skadarlijske kaldrme i radijatora. Dete ulice, mangup, buntovnik, bard, Preletova piratska zakrpa za oko i urbani vagabund koji se migolji u rukama kao žele jer je S L O B O D A N – sve si to ti. Neprebrojiva kolena predaka rođenih Beograđana sežu do Kelta daju ti pravo da prosuđuješ ko pored tebe sme da korača svetim asfaltom a ko ne. Onda u poznim godinama istripuješ prirodu i selo, kupiš vikendicu da pečeš rakiju i seljaci te izbodu vilama ko balu sena.

Grlom u jagode

Skidaš se go na ulici i boriš se protiv šunda i kiča tako što galamiš TAŠ JE NAŠ.

Ranjeni orao

Odeš na Fristajler i pokušavaš da smuvaš ribu poljupcem u ruku i persiranjem. Obezbeđenje te baci u Savu naglavačke, jednom i oni nešto dobro za čovečanstvo da urade.

Moj rođak sa sela

Labav pokušaj prevejanog đilkoša da se dokaže izvan granica svog atara. Na kraju ugušiš majku ugljen monoksidom, oca ubiješ u lovu a brata baciš u bunar jer eto jebiga, ipak si samo ljakse.

Selo gori…

Voliš mačkama da umačeš dudinje u guzicu i posle to da jedeš u slast. Svi misle da si retardiran i u pravu su.

Kamiondžije

Slava, domaćinova ćerka je dovela prvi put svog dečka Turčina i u toku je poluneprijatno upoznavanje sa familijom ispresecano dramskim pauzama i sveopštom zbunjenošću. Sedaš pored potencijalnog zeta, pričaš mu kako Čkalja nabraja dahije i lupaš ga po leđima svaki put kad zagalamiš AGANLIJA KUČUK ALIJA…

Bela lađa

Omiljeni glumac ti je Aleksandar Dunić.

Otpisani

Glup ko Prle i dosadan ko Tihi. Užasan čovek u principu.

Policajac sa Petlovog brda

Ti si onaj što vrši kameleonsku metamorfozu u zavisnosti od potreba. Sa starijim komšijama si na „dobar dan gosn Rale, da li vam treba neka pomoć, evo ja ću, nije meni teško da iznesem orman od punog drveta na osamnaesti sprat“. Ali gosn Rale ima ćerku kojoj šalješ slike kite u inboks. Uvek si nasmejan i svaku igru rečima koristiš da prebaciš radnju priče na teren seksualnih inputa. Žene tretiraš kao kraljice dok ne posustanu a onda ih rashoduješ i teraš dalje. Neki bi rekli da si prljava muška svinja, nama si samo poprilično ljigav.

Crni Gruja (prva sezona)

Nikad nisi aktuelan. Kasniš sa forama baš onoliko koliko Crni Gruja kasni za originalom. Trenutno puštaš ljudima klipove tipa „kako ocenjujete higijenu u gradu“ koji jesu super al brate…

Crni Gruja (druga sezona)

Ne iritira te užasna pojava Nenada Jezdića, štaviše, on ti je najjači domaći glumac što dosta govori o tvom unutrašnjem nemiru.

Otvorena vrata

Zaustavljaš starije ljude na pijaci i objašnjavaš im zašto treba da kažu borkinja a ne žena borac i cokćeš ako nisu ništa pročitali od Adorna. Otkidaš na narodnjake kad te niko ne gleda.

Vruć vetar

Svestan si svoje intelektualne nadmoći i dobrog ukusa. Ti si onaj koji na zajedničkim sedeljkama jednom kratkom rečenicom overi pančlajn posle koga svi mogu samo da ti aplaudiraju. Sve bi bilo super samo da ti se u toj situaciji ne digne kurac koji cepa pantalone. Baš si govno od čoveka.

Složna braća

„Ja nisam Bosanac nego Srbin iz Republike Srpske“. „Ja nisam Bosanac nego Hercegovac“. „Srbi sa lijeve obale Drine su veći Srbi nego Srbi sa desne“.

Gorki plodovi

Dijagnoza: klinička depresija. Samoubistvo dugotrajno i bolno

Vojna akademija

Izgovaraš rečenicu „ma samo da mi neko dozvoli da 48 sati odem na Kosovo sa mojom ekipom, problem Šiptara bi bio rešen“. U životu nisi otišao dalje od Slankamena u kom živiš.

Vuk Karadžić

Učiš sina od tri godine da recituje pesme iz Crvenog bana pred koleginicama. Nećeš jebati.

Gore dole

Neobičan ukus gajiš koji je teško dešifrovati. Kožni mantil, žute čarape i kasetofon na ramenu je očekivan autfit kad si kum na venčanju.

Sinđelići

Dobro brate, ajde stvarno idi ubij se jer ne znam ni šta bih napisao ovde.

Ubice mog oca

Imaš dva neurona manje nego Vuk Kostić što znači da si prva osoba u univerzumu sa negativnim brojem nervnih ćelija.

Košarkaši

Ti si jedan veliki gospodin

Neki novi klinci

Ti si voditelj TV Čorbe i neshvatljivo je kako dosad nisi zaglavio u sigurnu kuću

Tagovi:

 • redwheelbarrow

  koji kurac ovo sa Ubice Mog Oca?

 • mirkavasiljevic

  Bindzovao sam Kuda idu divlje svinje.

 • Dušan Radin

  Kao i uvek,totalna glupost…..prdi mi se od ovog!

 • Dušane, i ti bi mogao malo da povedeš računa o higijeni. Znam da ti ne smeta kad žvaćeš mlohavu kožicu sa ciganjskog zakržljalog penisa ali bolje ćeš se osećati kad se opereš sapunom.

 • Dušan Radin

  Što mi ne pokažeš kako? Ada ne možeš,ne znaš kako,tvoj zakržljali mozak(ona 2 neurona) te više ne služe) …pozdravi sestru. ‘Oćeš slaninu?

 • Smrdljivac opet si gutao sluz iz krmećeg analnog otvora? Mrš džukelo jedna odvratna. Pederčino nezasita namaži se svinjskom fekalijom kao što su to radili tvoji preci. Nego gde ćeš za pravoslavni Uskrs? Ajde dovedi gospođu ako postoji da je naguzim kao što sam prčio i tvoju smrdljivu mater. Dovedi je da je bocnem u rektum.

 • Dušan Radin

  Vidim ja da ti prasići(tvoji rođaci po materi) nedistaju….kako je to biti karika koja nedostaje

 • Ajde Buđule ne palamudi nego manje guraj svoje bagljave prste u šugavi rektum. Znao sam da si veliki prostak i primitivac ali nisam očekivao da budeš i drzak. S obzirom da pripadaš nižoj rasi savetovao bi ti da drugi put budeš ponizan kad mi se obraćaš.

 • Dušan Radin

  Znao sam da si retos,al’ toliki…..uostalom šta očekivati od zelenog? E,pozdravi sestru ….

 • Očigledno si me pomešao sa nekim a tebi je u rektumu zeleno od sline koju piškiš na guzicu. Ja pripadam višoj rasi i mi se ne deklarišemo kao vi seljaci. Bolje pitaj svoje obrezane pretke kako su vas ugnjetavali pa ste sad mutavi čobani popišam ti se po žvalavim gubicama svinjo šugava.

 • Dušan Radin

  Obrezani,jel’ bilo ludaka u tvojoj porodici?

 • Dušan Radin

  Vidim,mora bidi ta si skoro naučio da hodaš na zadnjim nogama,neuspeli abortusu…

 • Mrcino šitarska čuo sam da i dalje dudlaš smrdljive kite bolesnim ciganima? Kažu da voliš lizati i oznojene pazuhe? Kakav si ti odvratni čobanin pišam ti se u usnu duplju pizdo odvratna. Stavim ti materi ovu moju oteklu, debelu, masnu batinu u njenu vlažnu nježnicu. Ajde klekni ponizni čobanine i pokaži pokornost ispred superiornog bića.

 • Dušan Radin

  Jel’ bilo ludaka u tvojoj porodici…osim tebe,obrezani?Vidim da bi trebao da piješ lekiće koje su ti dali još u Bočaru.

 • Glupa kučko opet si me pomešao sa nekim svojim pajtosem sa kojim ližeš pivske flaše ispred dragstora dok ti ženu taslači kum ili neki dalji rođak. Čuo sam da voliš da čučneš kad pišaš.

  Izvini ali malo mi je neprijatno da te pitam. Da li bi mi rekao gde si zakupio parcelu? Voleo bih da odem da je zapišam pre nego što te pijani grobari uguraju unutra naopačke zajedno sa psećim drobovima.

 • Dušan Radin

  Bolesnik,kad se obraćaš ekom ko je po inteligenciji viši od tebe(kao ja i ostatak ljudske rase) onda kažeš “Da,gospodine”…ili u tvom slučaju,bolesni mozgu ” da gospodaru”…Inače kako ti je sestra? Još radi na uglu za par evrića i koju flajku?

 • Dušane da li još guraš ruku u gaće i vadiš dlake? Čuo sam da sad čupaš dlake sa rektuma i da ih utrljavaš u nozdrve? Bolestan si govedo jedno mutavo. Batrgaš se kad ti uguraju tvoja topla braća ukrućeni ud u tvoj mali krastavi analni otvor? Ajde kad mi se bude kenjalo da te pozovem da isplaziš tu svoju jezičinu pa da ti nakapam toplu sluz direktno iz anusa. Liži usrane dlake krmku zaostali.

 • Dušan Radin

  Vidim ja da ti nisi čitav,zaostali..šta je,pustili te pre vremena iz ludare,obrezani?

 • Špricnem te po gubicama kiselim sokovima iz rektuma bagljavi stvore. Nego reci mi da li ženu briješ dolje ili je rutava. Ima li ćetnićku frizuru u gaćama kučka jedna nezasita? Naprdim ti se u tu tvoju odvratnu njušku šabane smrdljivi. Čujem da si išao kod Kačavende i Pahomijada te pomiluju po glavama i da isteraju đavola iz tebe. Kažu da su ti njih dvojica dali taj nadimak Dušan Slina dok su te jahali kao konja.

 • Dušan Radin
 • Evo ti ogavni smrade ovo je za tebe da dođeš i grizeš svojim krljavim zubima dok je vruće:
  https://i.ytimg.com/vi/1ligL2gpHtw/maxresdefault.jpg

 • Nakazo jesi spreman za katolički Uskrs? Uskoro ću razotkriti tvoj pravi identitet. Saznao sam da je tvoje pravo ime Juraj Pavlović, agent Slovenske Obavještajne Službe koji deluje u ilegali. Takođe si i svećenik katoličke crkve i bivša ljubavnica vladike Vasilija Kačavende. Jedno vreme ste službovali u Sofiji gde ste za zasluge u širenju katoličanstva od strane patrijarha nagrađeni sa nekoliko nagih dečaka iz sirotišta. Vi ste dakle gospodine kučka. Divergentna homoseksualka i pedofil. Slepi sluga tuđih zadnjica i predani pripadnik ustaštva! Imamo pouzdane informacije da se tokom leta pod izgovorom odlaska na poljske radove, udaljavate iz ustanove u kojoj ste stacionirani te se sastajete sa nekakvim fratrom iz okoline koji vas guzi s traga!

 • Dušan Radin

  Bočar je zvao,rekli da budeš spreman do 3.

 • Krmak još se nisi naučio pameti? Ajde klekni ti i zini da ti napunim usnu duplju toplom pišaćom. Evo upravo mi se cijedi iz rektuma. Dođi da ti to iscjedim u ruku. Poliži ispod pazuha oznojenog šiptara majmune gubavi.

 • Dušan Radin

  Alo,bolid krmeći,još nisi popio svoje lekiće?Ili čekaš sestri da ti ga smekarim?Vidim ja da ti fali 32 cm sa glavom ko mačja….navik’o si.Ko i svaki obrezani majmun.Nego,reci ti meni,goveče,čiju kitu najviše voliš kad te strpaju u ludačku košulju?Al’ budi iskren!

 • Ajde Dušanka budi malo fino, svi znamo da si Kačavendina kučka. Ili si išao kod Pahomija da te pomiluje po glavama nečista silo? Pokušavaš da budeš duhovit? Vidim da ti je mašta na nivou drogiranog bošnjačkog šiptara. Tačno se može doneti zaključak s kim te je začela mater ciganjski izbljuvku. Budi ponizan i nauči se da klekneš kad budeš gutao toplu pišaćku.

 • Dušan Radin

  Alo,seljoberu,jebaće te Blek,samo da znaš……a to za klečanje,vidim da si iskusan u tome,kao i u gutanju…voliš da gutaš,a?

 • Krmak, znaš da me uopšte ne interesuje šta te je nagnalo da mi se javiš? Za mene si ti jedno beskorisno ponizno stvorenje sa mlitavim organom. Moraš naći drugi način da lečiš svoje frustracije. Nauči da budeš pokoran pa se onda javi i pokušaj da se opismeniš u međuvremenu. Vulgarnosti i prostote sačuvaj za uži krug svojih prijatelja. Sa mnom se tako ne diskutuje ponizni kmetu.

 • Dušan Radin

  Mlitavko,a?Zvučiš kao neko sa malo previše iskustva.Šta je,ne diže ti se(ako ti se ikad i dizao uopšte-ako si ga ikad i imao) Nego,prasence moje malo,reci ti sad meni lepo,kad i tako lepo već zabunjen,jel’ gutaš ili pljuješ? Ili puštaš sestru da to radi :-D

 • Dušane, kad završiš sa izlaganjem možeš mi dovesti svoju ženu, ako je imaš, pa će mi ona pokazati svoju vlažnu vaginu. Ako mi se svidi ja bih u nju ugurao moj otekli masni spolni organ. Penetrirao bih do kraja pa kad krene prskati vrelo sjeme zamolio bih je da me uzjaše i popiša.
  Da li je to u redu ponizni skote?