Polne bolesti

Vodič kroz nekoliko polnih bolesti sa kojima se možeš susresti tokom svojih jebačkih pohoda, a od kojih nećeš da umreš. Nemoj živeti u zabludi da ih gaje samo konobarice, kurve i pevačice Granda. One su pošast, ima ih svuda.

GONOREJA

Poznatija kao triper ili kapavac. Veoma česta bakterijska polna infekcija koju prouzrokuje bakterija gonokoka.

Prenošenje:

Prenosi se isključivo seksualnim putem, tako da ako devojka počne da ti priča kako se, eto jadna, zarazila triperčinom na bazenu, fitnesu ili solfeđu znaj da joj je neko pakovao palamar i da mu je štaviše dala bez kurtona. Može da se ulogori i u grlu što keteringu gonokoke dodaje još jednu dimenziju, u narodu poznatu kao pušenje.

Simptomi:

Blagi i teško uoćljivi, a manifestuju se od pet do mesec dana nakon jebačine sa zaraženom osobom. Osetićeš peckanje prilikom mokrenja jer ti se na’vatala štroka u mokraćnom kanalu. Ta štroka će da curi iz kurčevine, smrdi na švarglu i liči na Pavlovićevu mast. Muda će da ti nateknu k’o žužu pogačice i osetićeš bol kad ih budeš mrsio.

Dijagnoza:

Iako postiji nekoliko načina dijagnostike tripera, ne gine ti „uzimanje kulture“ iz zaraženog predela. Jasnije govoreći – gurnuće ti nešto k’o štapić za uši u rupu na kurcu, zamuljati par puta i izvađen uzorak poslati u laboratoriju. Ne budi pička, nije strašno, boli dve sekunde i bol je znatno manja nego recimo kod popravljanja kutnjaka ili izvrtanja nožnog zgloba na basketu.

Lečenje:

Pičkin dim! Prepišu ti neke antibiotike koje gutaš par nedelja dok bakterije ne pocrkaju. Jedini problem je što za to vreme nećeš moći da piješ alkoholčinu i jebeš bez kurtona, al šta’š… tak’a tura.

Statistički, jedna ima hlamidiju. Izaberi!

HLAMIDIJA

Pošast prokleta! Najzastupljenija polna bolest na svetu. Po mnogo čemu veoma slična triperu što neretko dovodi do pogrešne dijagnoze što je problem jer se metod lečenja razlikuje.

Prenošenje:

Seksualnim putem, identično kao u slučaju tripera samo što ćeš na hlamidiju mnogo češće da nabasaš. Statistika kaže da ako pojebeš deset seksualno aktivnih žena sigurno si fasovao hlamidiju.

Simptomi:

Najjači adut hlamidije, jer nema jebenih simptoma. Tiha bolest, kurva. Baš zbog toga i jeste opasna, jer da bi saznao da je imaš moraš iz čista mira da odeš na kontrolu gde znaš da će nečim da ti džaraju kurac. Baš zbog toga i jeste toliko popularna, ljudi izbegavaju lekare i kad su bolesni, a ne kad misle da su zdravi.

Dijagnoza:

U teoriji dijagostika može da se vrši i ispitivanjem brisa i ispitivanjem urina. U praksi, gde god da odeš, uvaliće ti štap u bobana.

Lečenje:

Tri nedelje teških antibiotika koji će odradti posao, ali će i uticati na tvoj želudac i imunitet pa će ti lekar savetovati da uzimaš i probiotske lekove kako ne bi izlečio kurac, a razboleo neki drugi organ. Lekar će ti takođe reći da za vreme terapije ne smeš da jebeš i da trošiš alkohol, što je relativno tačno. Možeš da jebeš sa kurtonom i povremeno da pipiješ koje pivo, ali ne preteruj da ne bi tuk’o glavom o zid kad rezultati kažu da terapija nije uspela i da sve moraš ponovo.

GENITALNI HERPES

Ni on ti neće mnogo pomoći.

Za razliku od prethodne dve boleščine koje su bakterijske, herpes je virusna infekcija, što znači da je zajebana u pičku materinu. Manifestuje se pojavom plihova po kurčevini, a traje nedeljama dok isti ne popucaju, ispuste gnoj i počnu da zarastaju. Najgrđe je što se štroka vraća, doduše sa manjim intenzitetom bola i brže zarasta, ali opet – prokleto se vraća!

Prenošenje:

Ako si pomislio da ova bolest nije toliki problem jer ćeš, valjda, odustati od plasiranja kurčevine u nešto što je okruženo plihčinama – zajeb’o si se! Plihovi ne moraju da budu vidljivi i ako je osoba zaražena. Plus, prenosi se kontaktom zdrave kože sa zaraženom, a ne putem sekreta i ostalih telesnih ceđi. Tako da, matori, ni kurton ne pomaže! Džabe si coln’o dvestadva’es đunti Dureksu za njihov Ekstra sejf proizvod.

Simptomi:

Ukoliko su prisutni, simptomi su veoma lako uočljivi. Javljaju se od tri nedelje do tri meseca nakon kontakta sa zaraženom osobom u vidu nabreknuća koja prerastaju u ispunjene plihove koji prskaju gnoj unaokolo. Lepo, a?!

Dijagnoza:

Očekivano jednostavna. Lekar osmotri štroku i postavi dijagnozu, sve jasno. Ukoliko se simptomi još nisu pojavili, uzeće bris sa dela kože za koji se sumnja da je inficiran. Sa dela kože, odnosno, ne mora ništa da ti gura u kurac. Blago tebi!

Lečenje:

Postoje preparati koji se koriste za borbu protiv virusa herpesa i drže ga pod kontrolom sprečavajući progres ove bolesti u budućnosti. Ne postoji preparat koji će potpuno odstraniti virus iz organizma.

Nema potrebe, to su samo bradavice po kurcu.

KONDILOMI

Polne bradavice, genitalne bradavice. Bradavice jebene! Virusno obolenje koje uzrokuje ih HPV (Humani Papiloma Virus) koji se javlja u više od sto varijacija od kojih 30% izaziva pojavu bradaja.

Prenošenje:

Hvata se kako stigne. Kontaktom sa zaraženom kožom, zaraženom sluzokožom ili putem telesnih ceđi. Da bi ih zapatio ne moraš da vidiš simptome i opet – kurton ti neće pomoći. Pošast! Svetska epidemija. Sa svakim novim partnerom šansa za skladištenjem HPV-a skače za 4%. Smatra se da je 80% seksualno aktivne populacije zaraženo nekom varijacijom ovog virusa. Dobro, nisam siguran da ako si pojebao dve žene u životu, od kojih za jednu ni nisi sto posto siguran, spadaš u seksualno aktivnu populaciju. Da li te to teši?

Simptomi:

Muškarci su često samo prenosioci bolesti, a ako se simptomi i pojave, javljaju se kao bradavice i osip, fleke roze ili bele boje na glaviću, kožuri ili oko kurena kurčevine. U svakom slučaju, primetićeš.

Dijagnoza:

U slučaju da su se simptomi pojavili, lekar fizičkim pregledom može da ih dijagnostikuje. Dok se ne pojave bićeš mašina za širenje zaraze jer, da se ne lažemo, nikad nećeš otići na sva testiranja koja su potrebna da bi se HPV dijagnostikovao.

Lečenje:

Pod ovim se podrazumeva uklanjanje kondiloma, jer virus može da nestane iz organizma jednino ako se sam organizam izbori sa njim. Uklanjanje se izvodi veoma uspešno i postoji nekoliko metoda među kojima su zamrzavanje, spaljivanje, odsecanje i lasersko uklanjanje kondiloma. Mogu i da se tretiraju i nekim kremama i preparatima, ali su te metode manje uspešne.

Napomena: Tekst je napisan posle konsultacija sa lekarom i farmaceutom.

Tagovi:

bolesti
 • Hellslash

  A sifilis koji ti sjebe mozak ili cuku ako dodje do treceg stadijuma?
  A AIDS?

 • Haus

  Vodič kroz nekoliko polnih bolesti sa kojima se možeš susresti tokom svojih jebačkih pohoda, a od kojih NEĆEŠ DA UMREŠ.

 • Nicker

  Koliko kurac pece kad pisas posle brisa zivot ti jebem…