Seki Aleksić pukao nokat dok je češala pičku!

Pre par dana sam putovao vozom. Preko puta mene je sedela pijana ciganka koja je kopala nos, jela sopstvene bale i nevešto sve to prikrivala. Od devojke pored sam uzeo neke novine da se sakrijem od tog prizora. Bile su pune fotografija praznih glava i golih tela nekih ljudi, nekom drugom poznatih. Osetio sam mučninu. Da se ne bih ispovraćao po novinama i time ih znatno ulepšao, vratio sam ih devojci i nastavio da gledam ciganku. Mučnina je splasla.

Kako nastaje ovakav naslov?

Postoje dve opcije.

Prva je da novine koje to štampaju žele da podignu tiraž pa se odluče da neku pevaljku i njenu recimo pičku ubace u istu rečenicu. Bitno je da je pevaljka u tom trenutku u zenitu svoje popularnosti, što će reći da može da napuni diskoteku u Drezdenu i popije litru rakije bez da zaliva ruskom salatom. Manje je bitno koji deo tela pevaljke će ubaciti u rečenicu sve dok je taj deo karakterističan po tome što iz njega brzo rastu dlake, njime može da se stimuliše kurac, a nije glava. Dakle mogu i sise, mogu i pazusi.

Primer: SKAREDNO: Seki Aleksić milicija pronašla korišćen kondom ispod pazuha. Seka u šoku!

Druga opcija je da pevaljka kojoj je popularnost naglo i rapidno opala kontaktira neki tabloid i kaže im da smisle naslov koji će je vratiti u žižu interesovanja. Takođe im kaže da pošalju paparace koji treba da se sakriju u kontejner i fotografišu je u pozama koje će potkrepiti celu priču. U ovom slučaju u naslov može da se ubaci komad tuđeg tela. Ako je muški, u obzir dolaze isključivo genitalije, a ako je ženski bitno je da je od vitalnog značaja.

Primer: FRAPANTNO: Seka Aleksić  supenom kašikom iskopala oko Goci Tržan. Goca u šoku!

Šta piše dalje u tekstu?

Piše da se ono iz naslova uopšte nije desilo. Tekst je veoma kratak i nejasan, što nije problem jer je svesno pisan za ljude koji imaju problema sa čitanjem, manjkom samopouzdanja, a verovatno i sa vezivanjem pertli.

Naravno da je istina. Pa, lebmujebem, piše u novinama, a i slike nikad ne lažu!

Na ovome sve počiva. Oni koji smišljaju te naslove to znaju, i ta činjenica im daje slobodu da do krajnjih granica eksploatišu imbecilnost onih sa spoljne strane kioska. Ciljna grupa su žene koje više zanima Sekina nego vlastita pička. Mada, nisu jedine. Polni organ tih žena odavno slabo kog zanima.

Priča se primila

Montirano prepucavanje preko svih mogućih medija između redakcije tabloida i naizgled oštećene javne ličnosti koje traje nedeljama jasan je  znak da se zlo zapatilo. Sad ga samo treba timariti. Održavati u životu na aparatima. Na posletku, kad ni to više ne bude moguće, od redakcije tabloida stiže demanti ili ucveljena pevaljka priznaje pred milionskim auditorijumom svoju kletu sudbinu. Ujutru sledi naslov: Istina je, pička je polomila nokat!

Cilj je ispunjen. Tiraž je skočio, a pevaljka može da zakaže vaskojake tezge pa nemačkim predgrađima i očekuje značajan priliv gasterbajterskih deviza i još koječega, među sise.

Komentari vesti na internetu

Ovde će ljudi neretko da se obraćaju direktno Seki, njenoj pički ili njenom noktu. Mnogi će dati bezuslovnu podršku pevaljki, njenom svrbljivom predelu i naravno rožnatoj izraslini koja je nastradala. Iz nekog razloga uvereni da će bar neko od ovo troje da pročita  šta su napisali. Može se naleteti i na konstruktivan savet, kao i na pokoju duhovitu opasku.

Komentar 1: Seko izdrži, i meni se deslilo dok sam skidala šunku stavana. Izrašće ti novi nokat!

Komentar 2: Operi pičku!

Komentar 3: Nokte izdrži, porašće ti Seka.

Povratak u voz

Ciganka je pitala devojku da li su joj i dalje potrebne novine. Kada je dobila odričan odgovor uzela ih je. Pitao sam je da li i ona to čita. Odgovor me je pomalo iznenadio: “Sine, ne zanimaju mene te kurave. Proteralo me, a nemam čime da obrišem dupe”. Devojka u šoku!