Šta tvoja omiljena domaća serija govori o tebi

Stvarno nikad nisam čuo da je neko bindžovao neku domaću seriju ali to će se desiti kad tad jer se čeka trenutak da neki domaći netfliks u jednom danu izbaci 12 epizoda nove fantazi krimi serije o srednjovekovnoj Srbiji gde Kojo, Vuk Kostić i rendom dobroizgledajuća fulja glumica jure turske sukube po dorćolskim hamamima i seku im glave. Biće visoka produkcija, biće skupo a opet nekako sirotinjski jer jebiga. Al naše je, rodilo se pa ga valja ljuljati. Filmovima smo udarili teške dijagnoze, pa ni svet domaćih serija ne sme da bude zapostavljen. Zaplovimo tamnim vodama domaće televizijske realnosti.

Sivi dom

Živiš čemernim životom u kolibi bez struje na obroncima planinčuge u koje ne zalaze ni planinski vuci jer je jebeno depresivno. S trines si popušio prvom drugu, mada ti nije bio baš drug već više stariji zajebani klinac koji te na čin primorao. Onda se to ponavljao pa si ga perforirao po vratu komadom prozorskog stakla i zaglavio u dom gde si pušio nekom drugom drugu, vaspitaču i snabdevaču mazutom, a onda si se sklonio u duboku ilegalu i sad ti je do jaja.

Zaboravljeni

Bio si perspektivni basista al su te u EKV-u odbili jer nisi bio normalan konzument droge kao oni nego baš baš narkomančina ko Sid Beret, što se ispostavilo kao super jer su oni pokrepali od užasnih boleščina a tebe je samo udarilo vozilo hitne pomoći za koje si mislio da je kiosk koji prodaje kokice.

Ljubav, navika, panika

Napravio si dete Mirki Vasiljević pogledom

Seljaci

Napravio si preko 100 naloga na imdb-u da bi seriji popravio rejting koji je bio 1,8 a sad je skoro 4. Planiraš i sabredit Seljaci gde ćeš sa više profila činiti tvrdokorni fandom ovog pikantnog remek dela ruralne baštine.

Agencija za SIS

Bućkuriš od čoveka. Slušaš sve, jedeš sve osim boranije, bio si član svih partija, nisi mnogo kreativan ali zato jesi govno. Baš veliko.

Stižu dolari

Opsednut si sisama Nele Mihailović pa ti nimalo ne smeta njena uznemirujuće loša gluma. Trenutno se ložiš na ministarku Kuburović jer se takođe zove Nela. U prodavnici guraš kitu u Nela napolitanke i onda ih vratiš na policu. Bar si dosledan.

Porodično blago

Preko dana Kokan preko noći Mića. Domaći drdžekilmirsterhajd fazon. Bipolarna ličnost. Vidljiv uticaj Dilan Doga u detinjstvu.

Srećni ljudi

Devedesete te nisu udarile direktno u glavu ali su ti malo rasparale detinje snove o deset kesica sličica USA 94 svaki dan. Klikeri su se popravljali, lego kocke pravile od ovčjih brabonjaka a posebna kobasica za doručak je bila lordovska trpeza. Nedeljom uveče su se posle nevoljnog kupanja gledale dogodovštine glupog Nece. Prvi put se bacalo na fragment sise Maline Vojvodić u mislima. Danas služiš višegodišnju zatvorsku kaznu jer ti se smučilo da dobri momci kao Lune Šćekić prolaze loše kod kučki a la Đurđina i jebiga, njeno glasno ne si shvatio kao nećkanje i pribegao sili. Sad se „nećkaš“ u zatvoru i boli te dupe. Mislim, stvarno ne boli bulja, razgažen si ko stara cipela.

Bolji život

Vonabi Jataganac a zapravo Giga Moravac čiju ženu jebe Teminator i ima decu debile. Bukvalno si najtužniji čovek na svetu.

Vratiće se rode

Nastao kao protivrpravni blud skadarlijske kaldrme i radijatora. Dete ulice, mangup, buntovnik, bard, Preletova piratska zakrpa za oko i urbani vagabund koji se migolji u rukama kao žele jer je S L O B O D A N – sve si to ti. Neprebrojiva kolena predaka rođenih Beograđana sežu do Kelta daju ti pravo da prosuđuješ ko pored tebe sme da korača svetim asfaltom a ko ne. Onda u poznim godinama istripuješ prirodu i selo, kupiš vikendicu da pečeš rakiju i seljaci te izbodu vilama ko balu sena.

Grlom u jagode

Skidaš se go na ulici i boriš se protiv šunda i kiča tako što galamiš TAŠ JE NAŠ.

Ranjeni orao

Odeš na Fristajler i pokušavaš da smuvaš ribu poljupcem u ruku i persiranjem. Obezbeđenje te baci u Savu naglavačke, jednom i oni nešto dobro za čovečanstvo da urade.

Moj rođak sa sela

Labav pokušaj prevejanog đilkoša da se dokaže izvan granica svog atara. Na kraju ugušiš majku ugljen monoksidom, oca ubiješ u lovu a brata baciš u bunar jer eto jebiga, ipak si samo ljakse.

Selo gori…

Voliš mačkama da umačeš dudinje u guzicu i posle to da jedeš u slast. Svi misle da si retardiran i u pravu su.

Kamiondžije

Slava, domaćinova ćerka je dovela prvi put svog dečka Turčina i u toku je poluneprijatno upoznavanje sa familijom ispresecano dramskim pauzama i sveopštom zbunjenošću. Sedaš pored potencijalnog zeta, pričaš mu kako Čkalja nabraja dahije i lupaš ga po leđima svaki put kad zagalamiš AGANLIJA KUČUK ALIJA…

Bela lađa

Omiljeni glumac ti je Aleksandar Dunić.

Otpisani

Glup ko Prle i dosadan ko Tihi. Užasan čovek u principu.

Policajac sa Petlovog brda

Ti si onaj što vrši kameleonsku metamorfozu u zavisnosti od potreba. Sa starijim komšijama si na „dobar dan gosn Rale, da li vam treba neka pomoć, evo ja ću, nije meni teško da iznesem orman od punog drveta na osamnaesti sprat“. Ali gosn Rale ima ćerku kojoj šalješ slike kite u inboks. Uvek si nasmejan i svaku igru rečima koristiš da prebaciš radnju priče na teren seksualnih inputa. Žene tretiraš kao kraljice dok ne posustanu a onda ih rashoduješ i teraš dalje. Neki bi rekli da si prljava muška svinja, nama si samo poprilično ljigav.

Crni Gruja (prva sezona)

Nikad nisi aktuelan. Kasniš sa forama baš onoliko koliko Crni Gruja kasni za originalom. Trenutno puštaš ljudima klipove tipa „kako ocenjujete higijenu u gradu“ koji jesu super al brate…

Crni Gruja (druga sezona)

Ne iritira te užasna pojava Nenada Jezdića, štaviše, on ti je najjači domaći glumac što dosta govori o tvom unutrašnjem nemiru.

Otvorena vrata

Zaustavljaš starije ljude na pijaci i objašnjavaš im zašto treba da kažu borkinja a ne žena borac i cokćeš ako nisu ništa pročitali od Adorna. Otkidaš na narodnjake kad te niko ne gleda.

Vruć vetar

Svestan si svoje intelektualne nadmoći i dobrog ukusa. Ti si onaj koji na zajedničkim sedeljkama jednom kratkom rečenicom overi pančlajn posle koga svi mogu samo da ti aplaudiraju. Sve bi bilo super samo da ti se u toj situaciji ne digne kurac koji cepa pantalone. Baš si govno od čoveka.

Složna braća

„Ja nisam Bosanac nego Srbin iz Republike Srpske“. „Ja nisam Bosanac nego Hercegovac“. „Srbi sa lijeve obale Drine su veći Srbi nego Srbi sa desne“.

Gorki plodovi

Dijagnoza: klinička depresija. Samoubistvo dugotrajno i bolno

Vojna akademija

Izgovaraš rečenicu „ma samo da mi neko dozvoli da 48 sati odem na Kosovo sa mojom ekipom, problem Šiptara bi bio rešen“. U životu nisi otišao dalje od Slankamena u kom živiš.

Vuk Karadžić

Učiš sina od tri godine da recituje pesme iz Crvenog bana pred koleginicama. Nećeš jebati.

Gore dole

Neobičan ukus gajiš koji je teško dešifrovati. Kožni mantil, žute čarape i kasetofon na ramenu je očekivan autfit kad si kum na venčanju.

Sinđelići

Dobro brate, ajde stvarno idi ubij se jer ne znam ni šta bih napisao ovde.

Ubice mog oca

Imaš dva neurona manje nego Vuk Kostić što znači da si prva osoba u univerzumu sa negativnim brojem nervnih ćelija.

Košarkaši

Ti si jedan veliki gospodin

Neki novi klinci

Ti si voditelj TV Čorbe i neshvatljivo je kako dosad nisi zaglavio u sigurnu kuću

Tagovi:

  • redwheelbarrow

    koji kurac ovo sa Ubice Mog Oca?

  • mirkavasiljevic

    Bindzovao sam Kuda idu divlje svinje.