Svi su govna – osim nas

Zbog mononukleoze Janko Dimitrijević je propustio prve tri nedelje na Pravnom fakultetu u Beogradu, gradu u kojem je i rođen. Kada je najzad došao na vežbe, na faksu je upoznao Marka Mitrovića, takođe Beograđanina. Marko je uputio Janka u sastav njihove grupe za vežbe.

Janko: Ko je ona sisata mlada dama?

Marko: Hana Minić iz Bačkog Jarka. Mada, kada pričam sam sa sobom, ja je zovem Riba Kojoj Bi Rektalno Dispozicionirao Bubrege.

Janko: Aha, aha… Ma to je neka jebena Mađarica, one se sevaju za dva eksera, a vikendom i o katoličkim praznicima za džabe. Sigurno ooooteže dok ga vakuumira kao i sve Laaaale.

Marko: Ma da, pizda im materina ona secesionistička. Jebao ih Čanak! Eno, onaj što sedi sa njom je isto neki Gari iz Novoga Sada – garant mu se keva krsti sa pet prstiju i priziva Jesus Mariju dok gleda „Ljubav u zaleđu“ na HRT-u.

Janko: Taj neki fazon. Pa vidi ga na šta liči, pola Mađar, pola ustaša, sto posto na levoj bulji ima istetoviranu kukaču i slavi godišnjicu Oluje, jebem li mu sve da mu ne jebem. A ko je onaj šabalala u prvoj klupi?

Marko: E to je posebna fela, neki Vasilije iz Bora. Štreberčina, ima kilo gela na glavi da lakše uroni u čmar profanu iz Rimskog.

Janko: Pa šta očekuješ kad je iz Bora. Torima mu utopio njivu da ga pošalje na studije, da ne bi kopao ugalj ceo život. Mada takve bih ja u rudnik i na njivu, jebem ih usta. Majdanpek i Bor bih ogradio bodljikavom žicom.

Marko: Jašta. A ne svaki ljakse sutra da bude Toma Fila. Onaj lik desno, još crnje i gore, iz Negotina jebenog. Brate, Negotin!

Janko: Hahaha, Negotin, ne verujem.

Marko: Negotin, jebote.

Janko: Negotin.

Marko: Da. A „ono“ skroz pozadi je Jelena iz Vranja. Sto kila sala i deset kila dlaka u pokretu.

Janko: Au lebac ti jebem, pa ono je kao Čubaka hranjen u Burger kingu. Iz Vranje, kažeš? Nema, to što je Turčin kurcem nafilovao ne može na čoveka da liči. Jebala ih Zona Zamfirova u paprike.

Marko: Tebreks, Zona je iz Niša.

Janko: Ma isti kurac, Niš, Vranje, Pirot, Leskovac…

Marko: I to što kažeš. Ja bi te Vranjance i Leskovčane slao samo u kuvarsku školu. Kakva kurac prava – nije to za bolje nego pljeskavice da prevrće i urnebes da meša.

Janko: Ma pičke! A ko je mladić sa šljaštećim zmajem na majici?

Marko: To je mladi Boban Petrović iz Lučana. Po estetici nije daleko od svog imenjaka Zdravkovića, a izgleda da je isto Ciganin.

Janko: Vidi Bobana, ostavio opanke i trubu i došao po Beogradu da nam dismr. A mogao je lepo da peče rakiju i peva Sinana, možda da upiše u Čačku neki kvazi-fakultet. Jok, copina čobanska hoće do Knez Mihailove.

Marko: Garant će kolo da povede na predavanju. A onaj će odmah da mu priskoči – Danilo sa Cetinja!

Janko: Ložiš me da imamo i Crnogorčinu u grupi? Pičke one izdajničke, Njegoš se po grobu prevrće, a njih više ima u krugu dvojke nego u Podgorici. Jebo ga Milo i onaj ko mu je sredio da upiše faks.

Marko: Danilo je bio prvi na rang-listi…

Janko: Pa bio bih i ja da mi ćale ima brkove, pije lozu i da je iz istog plemena kao dekan. Nego ko je ona nosata mala, što liči na Splintera?

Marko: Jovana iz Jagodine. Boli je kurac što je ružna, bar joj Palma neće iskati pičku.

Janko: Ma kakvi ružna, čoveče, ova je obrnula krug, kao da je u Vinči pravljena. Sigurno joj keva sabijala gajbu Jagodinca dnevno kad je bila trudna pa ispalo ovo sranje. Ako je vidi Palma, baciće je u zoološki kao jedinstveni primerak dvonožnog pacova u svetu.

Marko: Hahaha, jebeni provincijalci. Dobro nemamo nekog iz Požarevca, doneo bi ovde Slobinu sliku, puštao Draganu Mirković i zvao bi nas na vikend u Bambilend.

Janko: Čobani najgori. Nego, Mare kraljino, odakle si ti?

Marko: Ja? Rakovica, braćela.

Janko: Hahahahaha, zezaš me? Stvarno?

Marko: Da, brate. Što, u čemu je fora?

Janko: Ma ništa, nego nešto tripujem da ti matori šljaka u Industriji motora u Rakovici, pije posle radžu u bifeu na železničkoj stanici i bije ti matoru kad dođe kući pijan. Ali dobar si ti lik. Mislim, nije baš da si sa Bežanije, ali si sasvim ok ispao.

Marko: Ma pizda ti materina, tebi Kinezi švecu siluju po Bežaniji, a mene si našao da prozivaš?

Janko: Dobro, brate, nećemo sad da se vređamo. Kakve veze ima odakle je ko? Pa ljudi smo, majku mu… Nego, imaš li skriptu za ovo Rimsko?

Tagovi:

hejteri
  • Penelopa

    ja sam se prvo smejala, posle mi je došlo da plačem jer se setih ortaka koji 10 puta gore pljuje po “seljacima koji su se dovukli iz kojekakve vukojebine” u BG a njemu je keva došla sa Kosova u BG a ćale iz Moklišta kod Belu palanku pre 40 godina……

  • Martel

    Nešto sumnjam da će Kinezi da siluju po Bežaniji, oni više operišu po Bloku 70, ganferi bi bili bolja ideja….

  • Kad ste pravili rug oko po jugu, ne mogu da verujem da ste zaobišli Zaječar. Čista diskriminacija.

  • гулогулоцарнивора

    Још кад би Зајечар био на југу! Тимочка Крајина, сам исток земље! Изгледа да је за Београђане све испод Дунава и Саве прљави југ! Када су пре неку годину правили рекламу за Зајечарско пиво, слоган је био “Душа југа”! Jебени ретарди!